- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
kızlar hadi yazın neden zor neden kolay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten nişanlılık da bundan dolayı zorevliliğin en zor yanı ailelerle aradaki dengeyi kurabilmek
kızlar hadi yazın neden zor neden kolay
kaynanadan ayrı yaşayan neden aldatsın ki bir ilişki kuramadım?Esinle anlasabiyirsan kaynana derdi ev derdi giriyor ortaya benim gibi. Ve ya kaynanadan ayri yasayanlarda aldatma oluyor ille bisey cikiyor ya. Evlilik zor cunki iki baska dunyalardan gelen insanlar ayni hayati palyasmaya calisiyorlar ve basaranlar yada basaramayanlar oluyor anlamasi bu kadar zor ve de bir o kadar basit
Ogle degil yazmak istediyim kaynana derdi olmasa bile aldatma sorunu olanlar oluyor)kaynanadan ayrı yaşayan neden aldatsın ki bir ilişki kuramadım?
Ogle degil yazmak istediyim kaynana derdi olmasa bile aldatma sorunu olanlar oluyor)
Vardir canim niye olmasin sadece soylemek istediyim evlilikleri zorlastiran seylerde aldatma da vardir ve ya anlasamamaaldatmayan birileri yok mudur sence![]()
bilemedim çok umutsuzumVardir canim niye olmasin sadece soylemek istediyim evlilikleri zorlastiran seylerde aldatma da vardir ve ya anlasamama