• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Simge_atik1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
1
9
1
28
Eşimle birbirimize çok aşığız iyiyken fazla iyiyiz ama genelde hep kavga ediyoruz artık yorulmaya başladım boşanma noktasına geldik ne yapmalıyım

İlk zamanlar böyle olur.. biraz siz biraz eşiniz alttan alıcak mecbur yoksa evlilikler ego savaşına dönüyor.. inatlaşıp uzatmayın... zamanla birbirinizin huyunu öğrenceksiniz.. birbirinizin huyuna giderseniz de hiçbi sorun kalmaz..

Aşk olan evlilikte yıpratma olmaz. Alttan sen al muhabbetine hiç girilmese iyi çünkü hep sen alttan alırsan bu sefer karşı taraf üstünlük sağladığını düşünüp ezmeyi alışkanlık haline getirir.. Karşılıklı olarak birbirinizden kavga anında uzaklaşmayı deneyin. Sakinleşince konuşun.

ne kadardır evlisiniz çocuk var mı hangi konularda kavga ediyorsunuz şiddet küfür var mı yaşlar kaç

Eşimle birbirimize çok aşığız iyiyken fazla iyiyiz ama genelde hep kavga ediyoruz artık yorulmaya başladım boşanma noktasına geldik ne yapmalıyım

Bagirmadan kavga etmeden konusmayi ogrenirseniz sorunlar kolay hallolur.

Aşıklar birbiri ile nasıl kavga eder nasıl kırar döker
Aksine incinmesin diye elden ne geliyorsa yapmaz mı
Alışkanlık olabilir mi sizinkisi...

Evlilikte tartismalari kokten cozebilen bir cift dahi tanimiyorum maalesef.
Eger aldatma vb yoksa bosanmayin derim, hallolur bi sekilde digerleri.

Karsilikli saygi, sevgi, hosgoru.

Biriniz bagirirken digeriniz susacak, puf nokta bu.

Bende tam asmis degilim bu durumu ama bosanmayi da dusunmuyorum Allah korusun.

SABIR SABIR yeni evli olduğum için aynı şeyleri bende yaşıyorum ama ikimizden biri susarken diğeri istediği gibi bağırıp çağırıyor sonra susuyoruz ve bitiyor.ama çok uzatmamak kaydı ile tabi.:kahve:

Yeni evliyseniz gayet normal.
En samimi arkadaşlar bile ev arkadaşı olduklarında kanlı bıçaklı olabiliyor.
Zamanla birbirinizin kırmızı çizgilerini öğrenir, karşılıklı huya da giderek dengeyi sağlarsınız.
Tecrübe ile sabittir.:)

nelerden kavga ediyorsunuz?
Nasıl çözüm buluyorsunuz? ikisi de önemli.

Kavga etmeyin o zaman :)
Tartışmaların kavga boyutuna gelmesine izin vermeyin. Baktın nabız yükseliyor konuyu değiştir veya duymazdan gel, susmayı dene. Altta kalmamak için laf yetiştiriyorsan sonu gelmez. En önemlisi de tartışma anında kötü sözler, tehditler kullanmayın. Yüz göz olmanın geri dönüşü olmaz.

Yeni bir kitap keşfettim okuyorum şu an ve çok çok güzel. İletişim sorununuz var sanırım size de tavsiye edeyim pdf haline netten indirip okuyabilirsiniz. Beş Sevgi Dili adı. İnsallah uzlaşırsınız esinizle

Back
X