Evlilik

SMcangema

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
83
55
3
Kadının 4 bin üstü (devlet memuru) erkeğin de 2 bin altı ( özel sektör )maaş alması. Kadının lisans mezunu, erkeğin önlisans mezunu olması ne gibi sorunlara neden olabilir ?

Kadının 4 bin üstü (devlet memuru) erkeğin de 2 bin altı ( özel sektör )maaş alması. Kadının lisans mezunu, erkeğin önlisans mezunu olması ne gibi sorunlara neden olabilir ?
ben her anlamda cıftlerın bırbırıne denk olması taraftarıyım

burda cok konu okuduk bunu kompleks yapacak erkekler var daha da kotusu karısını para makınası olarak goren hamılelık dogum gıbı durumlarda calısmadıgında hakaretler baskılar yapan erkekler var

seviyorsan gözün hicbirsey görmez. Bu dert değil saygı sevgi önemli der evlenirsin zaten.Gorücü usulü veya mantik evliligi bir durum varsa tanışmaya bile gitme bence .Bu işin mantığı yok velev ki bu soru bir kez kalbine düşmüş. Özel sektörün hiç bir garantisi yok işten çıkarılsa haftalarca iş arar kendi işi olsa ne olacağı belli olmaz.Ailesine para verse ayrı bir sorun. Kirayı yada benzin paradini odese cebine harçlık vereceksin.
Aşıksan çok güzel olur .Mantık ise hiç olmaz

seviyorsan gözün hicbirsey görmez. Bu dert değil saygı sevgi önemli der evlenirsin zaten.Gorücü usulü veya mantik evliligi bir durum varsa tanışmaya bile gitme bence .Bu işin mantığı yok velev ki bu soru bir kez kalbine düşmüş. Özel sektörün hiç bir garantisi yok işten çıkarılsa haftalarca iş arar kendi işi olsa ne olacağı belli olmaz.Ailesine para verse ayrı bir sorun. Kirayı yada benzin paradini odese cebine harçlık vereceksin.

++++
++++

Mantık biraz
Ask on planda olsaydi bunu dusunmezdin o yuzden vazgec ileride problem olacagi belli.
Ailem sorun yapar mı diye düşünüyorum.

2 yil once arkadasim evlendi devlet bankasinda calisiyor 4bine yakin maas aliyor eside magazada calisiyor. Ailesi cok karsi cikti evlenme dengini bul diye seviyorum dedi evlendi. Sorunlari yok su an. Ortak harcama yapiyorlar.

Kendini yetistirmis mi benim icin o onemli..
Yoksa (okulla alakasi yok) ortalarda barzo gibi mi davraniyor ?
Ben kalitesiz insan sevmem mesela
Paradan once gelir bu benim icin ..
O yönlerden şanslıyım.
Kendini yetistirmis mi benim icin o onemli..
Yoksa (okulla alakasi yok) ortalarda barzo gibi mi davraniyor ?
Ben kalitesiz insan sevmem mesela
Paradan once gelir bu benim icin ..
O yönlerden şanslıyım. Eğitime, kendini yetiştirmeye bu kadar önem veren birini daha tanımadım. Hatta benim ona yetişmem gerekiyor bazı konularda.

Bu soruyu sorman bile es adayını küçük gördüğüm anlamına gelir.benim bir arkadaşım ki mecburi! arkadaşlarını da geçtim abisini bile sürekli küçük görüp eziyor doktora yaptı diye.biz atanırsa bizimle selami sahabi keser diye düşünüyoruz oyuzden sizde kendinizd3n daha yüksek biriyle evlilik yapin.zira sevseydiniz bu konu acilmazdi

Back
X