Hayır evliliğe giden bir ilişkisi olmamış. Benim kendimi sürekli geliştirmemi istiyor. Mesela yüksek lisans yapmamı istiyor. Kendisi de DGS ile lisans bitirmeye çalışıyor.erkeği tanısam yorum yapabilirdim. iş erkekte bitiyor. acaba daha önce kendisinden düşük maaş alan biriyle evliliğe gitme durumu olmuş mu? maddiyatçı biri mi? dışarı çıkıldığındaki hal ve tavırları nasıl? ailesinin maddi durumu nasıl?
Veriyor olabilirim.İlişkilerinde hep maddiyata önem verdiysen haklısın , düşün tabi
Kadının 4 bin üstü (devlet memuru) erkeğin de 2 bin altı ( özel sektör )maaş alması. Kadının lisans mezunu, erkeğin önlisans mezunu olması ne gibi sorunlara neden olabilir ?
Teşekkür ederim. Hayatın gerçekleri işte. Biz daha tanıma evresindeyiz. Ne olacak bilmiyorum. Öyle şeyler düşünmek çok acı ya. İnşallah ben de düşünmem. Ama şimdiden sorun ediyorsam düşünürüm gibi de geliyor. Ama daha tanıma evresinde düşünmicem de ne zaman düşünecem ki.Ben 10 yıllık evliyim ve eşimin hep 2 katı kazandım. Sorun ettim Malesef, halen daha ediyorum. Çok çeşitli açılardan, aklımıza gelmeyecek durumlar da sorunları kaytarıyorlar olabiliyor. Eşim benden daha çok kazansaydı nasıl olurdu bilmiyorum ama Denk olmasını isterdim.
Bir ara ben bu adamı niye doyuruyorum, kendi geliri ile yapamayacağı şeylere sahip olmasına aracı oluyorum ki diye düşündüğüm bile oldu. Sayemde rahat yaşıyor diyorum.Ekonomik yükü taşırken çektiğim stres beni çok yordu.
ama şikayet etmenin anlamım yok artık. Evlendik,3 çocuğumuz var. Senin para benim paran demek huzursuzluk......böyle işte
Sen yapamazsın buraya konu acıyorsan .. atanmadan önce hayatında ise bu adam sen atandıktan sonra bunu sorguluyorsan daha da ayıp yaptığınKadının 4 bin üstü (devlet memuru) erkeğin de 2 bin altı ( özel sektör )maaş alması. Kadının lisans mezunu, erkeğin önlisans mezunu olması ne gibi sorunlara neden olabilir ?
Tanışma evresindeyiz. İkimiz de mantık yönünden bakıyoruz. Olabilir mi düşüncesiyle adım atıyoruz. Yani sizin dediğiniz gibi değil durumlar.Sen yapamazsın buraya konu acıyorsan .. atanmadan önce hayatında ise bu adam sen atandıktan sonra bunu sorguluyorsan daha da ayıp yaptığın
Bilmiyorum herkes bir değil işte.eşimi ilk tanıdığımda lise mezunuydu ve bir işi yoktu ben de lisans 1. sınıftım. benim teşvikimle ön lisans bir bölüme yerleşti benden önce okulunu bitirdi işe 1500₺ maaşla başladı hiçbir zaman maddi kaygım olmadı 3 yıl içinde maaşı arttı ve şu an 5000₺ ve özel sektörde çalışıyor. ben şu an için çalışmıyorum öğretmenim bu sene bi yerden başlamayı düşünüyorum. ezcümle dersek hiçbir zaman eşimin eğitim durumunu ve gelirini kompleks yapmadım makul oldum çünkü önemli olan kişilik ve karakterdi benim için.
Ya beni öyle görüyorsa diye düşünmüyor değilim.Bi arkadaşım var kocasinin aklı gidiyor çocuk olcak eşim işten çıkacak diye hebire erteliyor. Cocuk yaparsam calismaya devam etmeliyim diyor arkadaşım. Adam diyormuşki çocuk olursa sen bakacaksin maddi manevi. Çocuk önlisans kiz lise mezunu arkadaşımla hemen hemen aynı maaşı alıyor. Kv küçük görüyor gelini neymiş lise mezunu. Sanki bana oğlu ne okuduysa. Sizi para olarak görüyorsa aman ha uzak durun
Evet ben böyle hissetmesinden çok korkuyorum.Eğitim durumu pek sıkıntılı değil ama maaş konusuna gelince kadın daha fazla maaş aldığını hissettirmezse eğer sorun olmaz. Erkeklerde sahiplenme duygusu ön planda olduğu icin yaratılan böyle bir his gururlarını zedeler.
Bunu hissettirmemek senin elinde. Bir yere gittiginEvet ben böyle hissetmesinden çok korkuyorum.
Bunu hissettirmemek senin elinde. Mesela bir mekana gittiğiniz zaman onun hesap ödemesine müsaade et. Lükse düşkün olma ya da çok uçuk isteklerde bulunma. Dikkatli olmalısın yani.Evet ben böyle hissetmesinden çok korkuyorum.
seviyorsan gözün hicbirsey görmez. Bu dert değil saygı sevgi önemli der evlenirsin zaten.Gorücü usulü veya mantik evliligi bir durum varsa tanışmaya bile gitme bence .Bu işin mantığı yok velev ki bu soru bir kez kalbine düşmüş. Özel sektörün hiç bir garantisi yok işten çıkarılsa haftalarca iş arar kendi işi olsa ne olacağı belli olmaz.Ailesine para verse ayrı bir sorun. Kirayı yada benzin paradini odese cebine harçlık vereceksin.
Aşıksan çok güzel olur .Mantık ise hiç olmaz
Bir konu açtım ' sonradan sevilir mi ' diye Sen bana yorum yapmadın senin yorumlarını beğeniyorum .Yuksek lisans mezunu ben, onlisans mezunu biriyle evlenebilirim ama sigara icen biriyle evlenmem. Herkesin oncelikleri degisebilir. Bana gore bunlar bir evlilikte bakilacak son noktalar. Onemli olan kafa ve karakter uyumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?