Evlilik

Senin ailen belki karşı çıkar ama sonunda evet der.Onun ailesi sevinir bile memur gelin geliyor.Hayatın gerçekleri bence okuyup yazmakla olmuyor.Ailesine 500 tl verdiğini düşün sonrasını sen hesapla diyeceğim aşıksın şimdi anlamazsın.
Allah mutlu etsin çok mutlu ol.

Ben öyle biri değilim önümüze engel çıkar mı diye düşünüyorum ya ailem karşı çıkar mı diye. Çünkü annem önem veriyor. Ben de bunu dert ediyorum. Zor koşarak evlenmek istemiyorum. Onlar razı olsun istiyorum.

bu nasıl bir soru evlenmek için daha çok düşünün böyle mutsuz olacaksınız belli

Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun sizden.

Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun sizden.

Bence cevabı vermişsiniz pekte gögüs gerecek gibi durmuyorsunuz..hayat cok şey getiriyo masraf artiyor cocuk ev araba alma durumlarinda falan anneniz laf sokabilir sizde belliki ailenizin dusuncelerine onem veriyosunuz etkilenip mutsuz olursunuz gibigeldi bana

Bir yerdede anne haklı.adam çalışmayı seviyorsa ne güzel ortak hayatı devam ettirirsiniz.ama yok sizin maaşla ev geçinir fatura ödenir alışveriş yapılır adamda maaşı aileye yedirirse bırakın annenizi biz bile buradan çıldırırız

Olur. Erkeğin maaşı daha yüksek olmalı çünkü ; yarın bir gün kadın hamile kalır da hamileliği ağır geçerse, yatmak zorunda kalırsa? Ya da Doğum yaparsa evde kalırsa? 2 bin lira ile geçinebilecek misiniz?
Bir de öyle çok tanıdığım var ve adam kadın hamile kalsın dahi istemiyor ben rahatımı bozamam diye. Bana uygun değil.

Müstakbel eşim neredeyse yarım kadar kazanıyor sorun etmiyorum ben.
Ama önlisans mezunu olsaydı, mesleği bana denk olmasaydı kabul etmezdim.
Mesela iki katım kadar kazanan ama lise mezunu, esnaf bir adamı kabul etmezdim.

Bu olayda mantikli olan erkek tarafi sanki ,alayim bu hanimi rahat ederim olmus ,
Evi vs yoksa bu is zor hep veren taraf olursunuz ,5 sene sonra buraya konu acarsaniz sasirmam ailem dedi ama vs diye

Evet öyleyim biraz çevreden etkileniyorum zaten o yüzden bu konuyu açtım.

Evet öyleyim biraz çevreden etkileniyorum zaten o yüzden bu konuyu açtım.
Yani çevre hiç susmayan canlilarla dolu...o zaman bence zorlamayin ..erkek bunun ezikligini daha cok hisseder bu komplekse girdimi cikartamazsin adami...yola girmemisken durun o zaman
Hakkinizda hayirlisi

erkeği tanısam yorum yapabilirdim. iş erkekte bitiyor. acaba daha önce kendisinden düşük maaş alan biriyle evliliğe gitme durumu olmuş mu? maddiyatçı biri mi? dışarı çıkıldığındaki hal ve tavırları nasıl? ailesinin maddi durumu nasıl?

Var tanıdık biri, alt komşum. Kadın 7 bin alıyor adam da 4 bin. Karısına yetişmek için doktora falan yapıyor sürekli yükselmek için uğraşıyor. Kendi hallerinde mutlular gibi.

Bir tanıdığım kadın memurdu eşi de özel sektör asgeri ücretle güvenlik evlendiler problem olmadı fakat çogu dugun masraflarını kadın karşıladı kredi çekti eşya aldı göreceli bir şey bu sordugunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…