- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
Ben öyle biri değilim önümüze engel çıkar mı diye düşünüyorum ya ailem karşı çıkar mı diye. Çünkü annem önem veriyor. Ben de bunu dert ediyorum. Zor koşarak evlenmek istemiyorum. Onlar razı olsun istiyorum.Bu soruyu sorman bile es adayını küçük gördüğüm anlamına gelir.benim bir arkadaşım ki mecburi! arkadaşlarını da geçtim abisini bile sürekli küçük görüp eziyor doktora yaptı diye.biz atanırsa bizimle selami sahabi keser diye düşünüyoruz oyuzden sizde kendinizd3n daha yüksek biriyle evlilik yapin.zira sevseydiniz bu konu acilmazdi
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun sizden.Senin ailen belki karşı çıkar ama sonunda evet der.Onun ailesi sevinir bile memur gelin geliyor.Hayatın gerçekleri bence okuyup yazmakla olmuyor.Ailesine 500 tl verdiğini düşün sonrasını sen hesapla diyeceğim aşıksın şimdi anlamazsın.
Allah mutlu etsin çok mutlu ol.
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun sizden.Senin ailen belki karşı çıkar ama sonunda evet der.Onun ailesi sevinir bile memur gelin geliyor.Hayatın gerçekleri bence okuyup yazmakla olmuyor.Ailesine 500 tl verdiğini düşün sonrasını sen hesapla diyeceğim aşıksın şimdi anlamazsın.
Allah mutlu etsin çok mutlu ol.
Bence cevabı vermişsiniz pekte gögüs gerecek gibi durmuyorsunuz..hayat cok şey getiriyo masraf artiyor cocuk ev araba alma durumlarinda falan anneniz laf sokabilir sizde belliki ailenizin dusuncelerine onem veriyosunuz etkilenip mutsuz olursunuz gibigeldi banaBen öyle biri değilim önümüze engel çıkar mı diye düşünüyorum ya ailem karşı çıkar mı diye. Çünkü annem önem veriyor. Ben de bunu dert ediyorum. Zor koşarak evlenmek istemiyorum. Onlar razı olsun istiyorum.
Bir yerdede anne haklı.adam çalışmayı seviyorsa ne güzel ortak hayatı devam ettirirsiniz.ama yok sizin maaşla ev geçinir fatura ödenir alışveriş yapılır adamda maaşı aileye yedirirse bırakın annenizi biz bile buradan çıldırırızBen öyle biri değilim önümüze engel çıkar mı diye düşünüyorum ya ailem karşı çıkar mı diye. Çünkü annem önem veriyor. Ben de bunu dert ediyorum. Zor koşarak evlenmek istemiyorum. Onlar razı olsun istiyorum.
Evet öyleyim biraz çevreden etkileniyorum zaten o yüzden bu konuyu açtım.Bence cevabı vermişsiniz pekte gögüs gerecek gibi durmuyorsunuz..hayat cok şey getiriyo masraf artiyor cocuk ev araba alma durumlarinda falan anneniz laf sokabilir sizde belliki ailenizin dusuncelerine onem veriyosunuz etkilenip mutsuz olursunuz gibigeldi bana
Yani çevre hiç susmayan canlilarla dolu...o zaman bence zorlamayin ..erkek bunun ezikligini daha cok hisseder bu komplekse girdimi cikartamazsin adami...yola girmemisken durun o zamanEvet öyleyim biraz çevreden etkileniyorum zaten o yüzden bu konuyu açtım.
Başka ne zaman düşünecem ki ya şimdi düşünecem kendime bir çözüm bulacam. Evlendikten sonra düşünmenin ne anlamı var.Şimdiden bu düşünce varsa işin zor
Başka ne zaman düşünecem ki ya şimdi düşünecem kendime bir çözüm bulacam. Evlendikten sonra düşünmenin ne anlamı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?