• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİLİK..

bistin1986

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
20
1
1
39
merhabalar...farklı bakış açılarına ihtiyacım var yardımcı olursanız memnun olurum.konu evliliğimle alakalı 2011 yılında evlendim ve başlarda eşimle aramızda bir problem yoktu yani ben öğle sanıyormuşum yaklasık bir buçuk sene sonra benimle alakalı aslında benden hiçte memnun olmadığını dile getirmeye başladı ve ben tabiri caizze eşşekten düşmüş karpuz gibi oldum o zamandan sonra onu nasıl memnun ederim düşüncesiyle hareket etmeye başladım ama bunlar yeterli olmadı sonra hamile kaldım hamilelik dönemimde baya sıkıntılar yaşadım hem sağlık açısından hemde eşimle alakalı yani sanki hamile olan ben değilde eşimmiş gibi olmuştu.doğumdan sonra bu durumlar son hızla devam etti yani bir dargın bir barışık haller vs..şimdi kendisi 2 aya yakındır yurt dışında ve biz saçma bir şaka nedeniyle konuşmuyoruz bugun 5. gün ve arayıp sorma seni engellerim dedi bende sen bilirsin engelle dedim beni aramadığı gibi çocuğunuda aramıyor ve daha öncedende böyle tartışıp aramadığı zamanlar oldu her zaman ılk adımı benden bekliyor ve rolleri değişmiş gibiyiz ben erkek o kadın rolünü üstlenmiş durumda ve artık bu durum beni çok yoruyor maddi olarak bir problemim yok ama manevi olarak surekli stres altındayım ne yapacağımıda bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

ediyorum gerçekten çok şükür her halimize kötü durumda değiliz elhamdülillah...ben böyle herşeyle yetinirken eşimin yoktan yere problem çıkarmasına dayanamıyorum söylüyorumda hatta bak neler var dünyada ve bizim problem diye tartıştığımız konulara bak diyorum bu durum beni iyice sinir ediyor incir çekirdeğini doldurmayan şeyler için problem çıkartıyorsun diyorum.birde en önemlisi ben bi hata yapıyorum ve bunu bilmeden yapıyorum bunuda söylüyorum hemen akabinde hoşlanmadığım birseyle karsılasıyorum ve bunu benım sevmediğimi biliyorsun neden yapıyorsun diyorum sen benim hoşlanmadığım şeyi yaparsan ben de böyle yaparım diyor ikimizin yaptığı aynı şey değil sen bile isteye huzursuzluk arıyorsun diyorum zaten beni iyice çığrımdan çıkarınca dayanamıyorum başlıyoruz yine kavgaya

ediyorum gerçekten çok şükür her halimize kötü durumda değiliz elhamdülillah...ben böyle herşeyle yetinirken eşimin yoktan yere problem çıkarmasına dayanamıyorum söylüyorumda hatta bak neler var dünyada ve bizim problem diye tartıştığımız konulara bak diyorum bu durum beni iyice sinir ediyor incir çekirdeğini doldurmayan şeyler için problem çıkartıyorsun diyorum.birde en önemlisi ben bi hata yapıyorum ve bunu bilmeden yapıyorum bunuda söylüyorum hemen akabinde hoşlanmadığım birseyle karsılasıyorum ve bunu benım sevmediğimi biliyorsun neden yapıyorsun diyorum sen benim hoşlanmadığım şeyi yaparsan ben de böyle yaparım diyor ikimizin yaptığı aynı şey değil sen bile isteye huzursuzluk arıyorsun diyorum zaten beni iyice çığrımdan çıkarınca dayanamıyorum başlıyoruz yine kavgaya

Bu nasil bir es???
Hem cocugunuz var hemde böyle tavirlar anlamiyom bu erkek milleti noye böyle nankör ya

bende anlayamıyorum yemin ederim insanın evlenmekteki amacı nedir?mutlu olmak hayatı paylaşmak saygı sevgi görmek ben çabaladıkça ondan birsey görmemek beni yıpratıyor evlenmeden öncede çok huzurlu bir hayat yaşamadım evlendim bir sene geçti baktımkı ben hayal aleminde yaşıyormuşum aslında benden memnun değilmiş..ne kadar acı geldi anlatamam önceden çektiğim acıları bile geçti kalbimde hala yaradır o sözler.dedimki madem benden memnun değildin niye zamanında söylemedin düzelmemi beklemiş açıklamada bu.bende yapılan şeyleri unutmam öyle pis huyum var bu durumlar büyüdükçe birikti birikiyorda..diyorumki bak benimde normalde başkalarına karşı tavrım serttir ama sen farklısın çünkü benim eşimsin ve belli şeyleri yapmadıktan sonra her hareket telafi edilebilir sen de böyle yaparsan yanlışları örtücü olursan hem huzuru uz kaçmaz hemde mutlu olursun diyorum o sensin ben senin gibi değilim diyor ama beni her konuda değiştirmek için uğraştı halada uğraşıyor

Evinde muhakkak bakara suresi oku bilmiyorsan telefondan ac dinle üc gün yada bir hafta dinle sürekli o acık kalsın ve hacet namazı kıl duanı et düzelirsiniz insaAllah

bakara suresini duymuştum hatta denedimde devamlı yapmak gerekiyor galiba tesekkür ederim canım

Benm bi arkadasim var evli kaynana kayıpder birlilte oturuyor kız evlendi uc ay sonra kayınpederi kıza sarkıntılık yaptı sapıklık yani kız kocasına görümcelerine herkese anlattı kımse ınanmadı ispatla demişler ispatlayamadı ve hamile kocası tekrar babasının evine getirdi kayınpdr inkar etmiş hala diyo sanki hiçbirsey yokmus gibi davranıyor bana sen bnm kızom gibisin diye.kızda kocasına ispatlayacam sana birgün ve cekip gidecem demiş bana sordj ne yapayım diye ben sok sizce ne yapsın

Benm bi arkadasim var evli kaynana kayıpder birlilte oturuyor kız evlendi uc ay sonra kayınpederi kıza sarkıntılık yaptı sapıklık yani kız kocasına görümcelerine herkese anlattı kımse ınanmadı ispatla demişler ispatlayamadı ve hamile kocası tekrar babasının evine getirdi kayınpdr inkar etmiş hala diyo sanki hiçbirsey yokmus gibi davranıyor bana sen bnm kızom gibisin diye.kızda kocasına ispatlayacam sana birgün ve cekip gidecem demiş bana sordj ne yapayım diye ben sok sizce ne yapsın

aman Allahım var böyle sapıklar malesef ben olsam aileme söylerdim namussa kadının namusu sonuçta insan boş yere böyle birsey söyler mi?kocasında hata çok ya evi ayırcak yada o eve gitmiycekti birde hamile kalmış o sapık pislik bi daha yaparsa ve ispat edicem diye kalıyor belliki olan kadına olacak bence hemen evden ayrılsın eşide adamsa zaten sahip çıkar ispat et ne demek yahu babamın tekrar yaptığını bana göster ne iğrençlik

Kız ispatlayacam ve cekip gidecem demiş iste adamda ispatla diyo.kacarak evlenmiş ailesine anlatamaz ki karsı taraf birsey yapar bu sefer kız kendini bir daha toparlayamadı.hele kayınpederi hiçbireey yokmus gibi davranıyor.

canım bir yapan bir daha yapar..kaçmış olabilir ama görüşmüyor mu ailesiyle

hangi anne baba böyle bir duruma sessiz kalırki bence hemen anlatsın

Aynı evde korkuyor kızın abileri var söylersem abimşerin bası yanar dedi yanına bırakmazlar o pis herifin demiş.ondn

Bide kızın görümceleri kıza saldırmıs babama nasıl iftira ederain diye bı dumya agır hakaret kız ben ne yapacaö bi turlu ispat edemiyorum diyo

zor bir durum ama bu işin çözümü bu değil birsey olsa ve ispat etse o abiler demez mi niye zamanında bize demedin diye...birde ben zaten erkekler konusunda cidden güvensizim Allah korusun bebek doğduktan sonra o pis adamın bebeğe sapıklık yapmayacağı ne malum?ailesine söylemeli ya ayrı eve çıkıp bir daha kayınpederi görmiycek yada malesef ayrılık kocasında iş bitiyor kesinlikle kızın yaşı kaç?

çok küçük daha bence söyle canım başına başka birsey gelmeden ailesine durumu hemen anlatsın hiçbir aile böyle birseye sessiz kalmaz...ne pis insanlar var yahu gerçekten mideleri yok

Aman allahım ya.nasıl kötü bir durum. İnşallah kocasının aklı başına gelirde karısını alır gider o evden de. Ama erkeklerin yarısından cogu ailesine tapıyo

Back
X