- 16 Eylül 2017
- 20
- 1
- 1
- 39
- Konu Sahibi bistin1986
merhabalar...farklı bakış açılarına ihtiyacım var yardımcı olursanız memnun olurum.konu evliliğimle alakalı 2011 yılında evlendim ve başlarda eşimle aramızda bir problem yoktu yani ben öğle sanıyormuşum yaklasık bir buçuk sene sonra benimle alakalı aslında benden hiçte memnun olmadığını dile getirmeye başladı ve ben tabiri caizze eşşekten düşmüş karpuz gibi oldum o zamandan sonra onu nasıl memnun ederim düşüncesiyle hareket etmeye başladım ama bunlar yeterli olmadı sonra hamile kaldım hamilelik dönemimde baya sıkıntılar yaşadım hem sağlık açısından hemde eşimle alakalı yani sanki hamile olan ben değilde eşimmiş gibi olmuştu.doğumdan sonra bu durumlar son hızla devam etti yani bir dargın bir barışık haller vs..şimdi kendisi 2 aya yakındır yurt dışında ve biz saçma bir şaka nedeniyle konuşmuyoruz bugun 5. gün ve arayıp sorma seni engellerim dedi bende sen bilirsin engelle dedim beni aramadığı gibi çocuğunuda aramıyor ve daha öncedende böyle tartışıp aramadığı zamanlar oldu her zaman ılk adımı benden bekliyor ve rolleri değişmiş gibiyiz ben erkek o kadın rolünü üstlenmiş durumda ve artık bu durum beni çok yoruyor maddi olarak bir problemim yok ama manevi olarak surekli stres altındayım ne yapacağımıda bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim