Evlilik

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar kadınlar kk :), evli arkadaşlara veya birlikteliği olanlar evliliğiniz , eşiniz hayırlı ama eşinizin ailesi ve çevreniz kötü kıskanç evliliğinizi , huzurunuzu bozmak isteyen , karıştırmak isteyen çok , nasıl dikkatli olurdunuz , ve ne yapardınız yuvanızı korumak için evli hanımlar , benim çevremde ki insanlar aile için de bile mutlu olsak , bozmaya çalışıyorlar ve bozuyorlar , kıskanç insan cok evlilik de kutsal ve zor ne yapardınız şimdiden cok tesekkur ederim , bunu ben geçmiş de yaşadım ve sonuç hüsran aynı şeyi yaşamamak için ne yapmalı , tavsiyelerinize güveniyorum ve şimdi den cok tesekkur ederim ^-^

İyi kötü ama özellikle kötü yaşanan herşey dört duvar arasında kalır, Kimseyi aile işlerinize müdahil etmezseniz sorun olmaz.
Nasıl karıştırmayacağız, soru soruyorlar , karışıyor, özellikle kötü şeyleri anlatmıyacağız ? eşin nasıl diye sordular diyelim

Çevrenizdekiler ilişkileri bozacak kadar nasıl güçlü olabiliyor?
Bu gücü onlara veren sizsiniz,sizden kasıt kişisel değil,ilişkisi çevre sebebiyle rahatlıkla bozulanlar.
Dik dumak ,muhataba güvenmek,karşıdakine de bunu öğretmek şart,anlamıyorsa da yol vermek.
Aile,evlilik gibi gruba dahil olmak en güzeli fakat bunları oluşturan bireylerdir,yine ve her zamanki gibi eğitim şarttır :)
Birey yoksa aile de yoktur.
Birey ne kadar güçlü ve sağlam duruşlu ise dahil olunan grup da sağlıklı olacaktır.

Arada seviye belirlemeniz lazım ,
Ayrıca ev içinde özellikle onların yanında tartışmayın,ailesi ilede tartışma halinr girme yin.
Ailesinin konusunu asla açmayın şunu yatı bunu yaptı diye kelamlardan uzak durun
Evlilik biraz sabır işi ..ii

Esinizde kafa yoksa o evliligi koruyamazsiniz. Bunun icin ekstra caba sarfetmek insani yorar. Bu nedenle akilli ve zeki erkeklerle evlenmek lazim nacizane gorusum.
Anladım , inşallah Allah hayırlı , zeki , akıllı bir eş nasip etsin o zaman

Insanlar da Allah korkusu kalmamış kıskançlık için yuva bile yıkıyorlar .

Nasıl karıştırmayacağız, soru soruyorlar , karışıyor, özellikle kötü şeyleri anlatmıyacağız ? eşin nasıl diye sordular diyelim

Bence kötü şeylerdense iyi şeylerden dolayı nazar degip yuvada problemler çıkıyor bence hiç birşey anlatma idare eder de geç evliliğin nasıl dediklerine yuvarlanıp gidiyoruz de

Bu konuda guvenmedigin insanlara hiçbir şey anlatmak zorunda değilsin. İyi de gecistir. Tabi eşin de aynı fikirde olmalı.

biraz daha derine inmelisin sanirim.. böyle cok üstü kapali oldu.. tabiiki de kimseyi yuvana yaklastirmayacaksin, sen ve esin mutlu olduktan sonra.. cogu sey erkekte bitiyor ama.. erkek yeri geldiginde karisini kanatlarinin altina almali ve geriye kalanlarin cenesini kapatmali..

Bikere ben sunu ögrendım aldıgını gezdıgını mılletın gözüne sokmıcaksın herkes deli gibi netten bırbırını takıp edıyor kıskançlık orda baslıyor bırının yanlış davranısını gordugunde kim olursa olsun ya mesafe ya tamamen hayatından cıkarıcaksın 3bır kısının anne dahıl evlılıgıne yorum yapmasına dahıl olmasına fıkır sunmasına net tavırla ızın vermıceksın hersey esler arasında olucak

Evlilik karı ve koca üzerine kuruludur. Annen, baban dahi olsa evlilikte geriye kalan herkes dış kapının mandalıdır. Bunun için duruş çok önemli. İnsanlar hayatına senin izin verdiğin ölçüde müdahale edebilir. Senin iznin dışında bir müdahale söz konusuysa o insanları hayaþindan tamamiyle çıkar olaun bitsin.

Katılıyorum size Allah herkese öylesini versin , kıskanç insanlar yaklaşıyor yaklaştırmasan da , mesela biraz açarsam siz eşinizle mutlulusunuz, eşin ailesi kaynana , görümce , elti , kıskanıyor, ya da arkadaşlarınız , çevre , sonra yapanlar la huzurunuz bozmaya çalışıyor , sizi ayırmaya

Ben sokmadım ama net olmasa insanlar sürekli takip de dediğiniz gibi aldığımız , gezdiğimizi kimseye anlatmayacağız, anneye ve diğerlerine nasıl izin vermicez ne diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…