- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Insanlar da Allah korkusu kalmamış kıskançlık için yuva bile yıkıyorlar .Ya şu kiskancliklar ve nazar yüzünden kaç yuva yıkılıyor arkadaş ya
Nasıl karıştırmayacağız, soru soruyorlar , karışıyor, özellikle kötü şeyleri anlatmıyacağız ? eşin nasıl diye sordular diyelimİyi kötü ama özellikle kötü yaşanan herşey dört duvar arasında kalır, Kimseyi aile işlerinize müdahil etmezseniz sorun olmaz.
Anladım , inşallah Allah hayırlı , zeki , akıllı bir eş nasip etsin o zamanEsinizde kafa yoksa o evliligi koruyamazsiniz. Bunun icin ekstra caba sarfetmek insani yorar. Bu nedenle akilli ve zeki erkeklerle evlenmek lazim nacizane gorusum.
Insanlar da Allah korkusu kalmamış kıskançlık için yuva bile yıkıyorlar .
Nasıl karıştırmayacağız, soru soruyorlar , karışıyor, özellikle kötü şeyleri anlatmıyacağız ? eşin nasıl diye sordular diyelim
Amin insallah, allah gonlunuze gore versinAnladım , inşallah Allah hayırlı , zeki , akıllı bir eş nasip etsin o zaman
Bu konuda guvenmedigin insanlara hiçbir şey anlatmak zorunda değilsin. İyi de gecistir. Tabi eşin de aynı fikirde olmalı.Nasıl karıştırmayacağız, soru soruyorlar , karışıyor, özellikle kötü şeyleri anlatmıyacağız ? eşin nasıl diye sordular diyelim
Amin inşallah , sizin de evlliliğinizde huzurunuzu daim etsin AllahAmin insallah, allah gonlunuze gore versin
Anladım cok tesekkur ederim , inşallah eşim de aynı fikirde olurBu konuda guvenmedigin insanlara hiçbir şey anlatmak zorunda değilsin. İyi de gecistir. Tabi eşin de aynı fikirde olmalı.
Katılıyorum size Allah herkese öylesini versin , kıskanç insanlar yaklaşıyor yaklaştırmasan da , mesela biraz açarsam siz eşinizle mutlulusunuz, eşin ailesi kaynana , görümce , elti , kıskanıyor, ya da arkadaşlarınız , çevre , sonra yapanlar la huzurunuz bozmaya çalışıyor , sizi ayırmayabiraz daha derine inmelisin sanirim.. böyle cok üstü kapali oldu.. tabiiki de kimseyi yuvana yaklastirmayacaksin, sen ve esin mutlu olduktan sonra.. cogu sey erkekte bitiyor ama.. erkek yeri geldiginde karisini kanatlarinin altina almali ve geriye kalanlarin cenesini kapatmali..
Ben sokmadım ama net olmasa insanlar sürekli takip de dediğiniz gibi aldığımız , gezdiğimizi kimseye anlatmayacağız, anneye ve diğerlerine nasıl izin vermicez ne diyeceğizBikere ben sunu ögrendım aldıgını gezdıgını mılletın gözüne sokmıcaksın herkes deli gibi netten bırbırını takıp edıyor kıskançlık orda baslıyor bırının yanlış davranısını gordugunde kim olursa olsun ya mesafe ya tamamen hayatından cıkarıcaksın 3bır kısının anne dahıl evlılıgıne yorum yapmasına dahıl olmasına fıkır sunmasına net tavırla ızın vermıceksın hersey esler arasında olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?