Evlilik

Shirin81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
39
15
3
44
slm arkadaşlar..

Bi erkek neden resmî nikahı yaşadığımız yerde degilde, kendi memleketinde yapmak ister?
Bana ailem için diyo ama inanamıyorum?

Burda nikah istemiyom diyip İnat ettiği için 3 ay önce dügün ve imam nikahı Almanya’da oldu. İptal etmek
İstemedim. Aramizda 2 saat mesafe olduğu için git gel zor oluyodu. Dedim resmi nikah o zaman irakta olsun. Ailemi zor ikna ettim.

.. şimdi 11 haftalık hamileyim ve düşürme riski var , bulantım çok... biyere uçamam.
Risk geçtikten sonrada istemiyorum çünkü orda bişey olursa nolucak. Ortalık zaten karışık.
Neden beni düşünmüyor anlamıyorum.
Kolayı varken zoru istiyo. Üzüyor beni.
Ne zaman nikah burda olsun desem tartışıyoruz.
Sözde beni çok seviyor ama fedakarlık yapmıyor.

Gurur yapıyorum Çıkıp gideyim diyorum ama ailemi üzmek istemiyorum. Kızıcaklarını biliyorum. Çünkü aceleye getiren bendim. Hamile olduğumu bile söyleyemedim daha.

slm arkadaşlar..

Bi erkek neden resmî nikahı yaşadığımız yerde degilde, kendi memleketinde yapmak ister?
Bana ailem için diyo ama inanamıyorum?

Burda nikah istemiyom diyip İnat ettiği için 3 ay önce dügün ve imam nikahı Almanya’da oldu. İptal etmek
İstemedim. Aramizda 2 saat mesafe olduğu için git gel zor oluyodu. Dedim resmi nikah o zaman irakta olsun. Ailemi zor ikna ettim.

.. şimdi 11 haftalık hamileyim ve düşürme riski var , bulantım çok... biyere uçamam.
Risk geçtikten sonrada istemiyorum çünkü orda bişey olursa nolucak. Ortalık zaten karışık.
Neden beni düşünmüyor anlamıyorum.
Kolayı varken zoru istiyo. Üzüyor beni.
Ne zaman nikah burda olsun desem tartışıyoruz.
Sözde beni çok seviyor ama fedakarlık yapmıyor.

Gurur yapıyorum Çıkıp gideyim diyorum ama ailemi üzmek istemiyorum. Kızıcaklarını biliyorum. Çünkü aceleye getiren bendim. Hamile olduğumu bile söyleyemedim daha.
adam istese nikahı da orda yapardı. sanırım Almanya'da hali hazırda zaten nikahlı

Çok özür dilerim kendi cinsel hayatınız tabii ama neden bu kadar gelişigüzel ve rahat yaşıyorsunuz? Yani söz konusu bir can ve büyük bir sorumluluk o yüzden soruyorum.
şimdi 11 haftalık hamileyim
Bakın daha nikah şu bu konusunda problemlisiniz kaldı ki evlilik otursun öyle çocuk sahibi olalım düşüncelerine sıra bile gelmedi...
Lütfen biraz daha ön görülü hareket etmeye çalışın şu saatten sonra. Kendi hayatınızı en iyi kendiniz planlayabilirsiniz çünkü, biz ne desek boş

Ya Allah aşkına resmî nikah yapmadan nasıl evlendim diyip bir de hamile kalıyorsunuz? Yürek falan mı yediniz? Belki de Almanya’da evlidir. Ne çabuk güveniyorsunuz?

2 senedir beraberiz.. 6 sene önce ayrılmış .. kağıtları gösterdi.. burda evlenmemiz için lazımdı ama sonradan vazgeçti
Bende burda evlidir diye düşündüm ama orda nikahı yapmiş olsak bile buraya bildirmemiz gerekecek ...
Acaba biyerden başka yerde evlimi diye ögrenebilirmiyim

2 senedir beraberiz.. 6 sene önce ayrılmış .. kağıtları gösterdi.. burda evlenmemiz için lazımdı ama sonradan vazgeçti
Bende burda evlidir diye düşündüm ama orda nikahı yapmiş olsak bile buraya bildirmemiz gerekecek ...
Acaba başkasıyla evli mi diye düşünürken nasıl düğün imam nikahı yapıp bir de çocuk yaptınız? o_O Vallahi bravo.

Nikâh î ertelemesi sıkıntı,sizinkide iyi cesaret.....ya orda evliyse bulunduğunuz yerde nikâh yapmak çok mu zor?üzgünüm ama kendinizi bile bile zora sokmuşsunuz.

Kesin Öğren

Bu işin içinde başka bir şey var bence, biraz araştırın isterseniz. Düğün yapılıyor, imam nikahı yapılıyor ama resmi nikah sorun oluyor. Sunduğu sebep çok saçma..

Bana da saçma geldi ama niye dügün yapıyo o zaman. İstese başkasıyla dost hayatı yaşardı. Bi ben kalmadım ya almanyada

Söyleyemedigi bişey vardır Kaybetmekten korkuyodur diye düşünüyorum ama ben anlayışsız biri degilim çok iyi biliyo.

Kafam çok karışık

Bilemiyorum ki. Muhakkak nüfus kayıtlarında çıkar. Vukuatlı nüfus kayıt örneği almak lazım. Ama yurt dışında nasıl işliyor bilmiyorum. Bana pek tekin gelmedi çünkü/

Çok özür dilerim kendi cinsel hayatınız tabii ama neden bu kadar gelişigüzel ve rahat yaşıyorsunuz? Yani söz konusu bir can ve büyük bir sorumluluk o yüzden soruyorum.

Bakın daha nikah şu bu konusunda problemlisiniz kaldı ki evlilik otursun öyle çocuk sahibi olalım düşüncelerine sıra bile gelmedi...
Lütfen biraz daha ön görülü hareket etmeye çalışın şu saatten sonra. Kendi hayatınızı en iyi kendiniz planlayabilirsiniz çünkü, biz ne desek boş

Çocuğu isteyerek yaptık. Ama ben bu kadar hızlı olacağını hesap etmedim ve bu durumdan rahatsız degilim. Doğurmaya karar verdiysem sahip çikmasınıda bilirim.
Benim tek sorum neden burda değilde ordA nikah istiyo...

Back
X