Evlilik

Almanyadayiz
Evrak var.. ama o irakta istiyo tek sorun Bu!
Almanya'da bir nikah,Irakta ikinci bir nikah yapın, ailesi de görmüş olur ki düğün olmuş zaten Almanya'da. Irak ikinci evliliğe izin veriyor, adamın orada iki evliliği olup sadece birinden boşanmış olabilir, ben senin yerinde olsam Irak'a gider nikahı kıyarım, evrakların onaylı çevirisiyle kenfim gider tr konsolosluk ve Almanya'da bildiririm. Evli değildir belgesi ile ...dan boşanmıştır belgesi ayrı şeyler. Şimdi elindeki koşullarla en iyi adımları atman laxım çünkü iş işten geçmiş.

Aileniz nasıl nikahsız evlenmenize izin verdi?
Burada insanlar önceden nikah yaptığı halde düğün olana kadar beraber yaşamıyor.
Irak’ta nikah isteme sebebinin muhakkak kendi çıkarına bi nedeni var ama anlayamadık.
Nikah dediğiniz 5 dakikalık bi işlem niye diretiyor çok mantıksız.

Hayatta izin vermezlerdi. Gitti geldi ikna etti. Ailemle gidip nikahi önce orada yapacaktık bu yüzden... salon her şey ayarlanmıştı düğün için sonrada olaylar olunca irakta gidemedik düğünü önce yapalım nikah sonra olur dedik.. sözünü tuttu ama ben gitmek istemiyorum çünkü inat etti burda istemedi nikahi....Hem hamileyimde şimdi.. ne ISim var orda..

İrak-almanya arasi 2 saat mi? Onun istedigi ayni seyi siz de istiyorsunuz? Ortada nikah yokken hamile kalmissiniz? Daha nerde nikah yapacagini konusunda bile anlasmaya varamiyorsunuz. Bence si evlenmezsiniz, iki ay sonra bu cocugu ne yapacam diye burda yakinirsiniz.

Evliyse.. ve saadece kağıt üzerinde olsa yol veririm yalan söylediği için.
Hayat senin hayatın.. ama resmi olarak evli olmadığın bi adamdan bebek yapmak mantıklı mı sence.. üstelik boşanmış biri..

Back
X