- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bansız alan kurulsun yüffeeeeen .Dört harfliye recaaa etsek .Peki by.
![]()
Sen kendinden eminsin de , sevgilin emin değil sanırım . Tam ilişkiye giriyorduk durması ilginç ! Ya benimsin ya toprağın gibi bişe oldu.Kızlar eski evliliğimden 5-6 sene geçti ikinci evlilikler nasıl ve evlenmeyi düşünmelimiyim .İlk evliliğim ben çok istediğim için oldu ve ilişkiye girememiştik sorunun ikimizde olmadığını anladik doktorlara danistigimizda ,Şuan kendimi hazır hissediyorum ama guvensizligim var neyapmam lazım.Konustugum biri var onunla ilişkiye girdik tam birlikte oluyordu durduk ve evlenince benim ol dedi ve durdu onun için soruyorum neyapmaliyim evliligi düşünmelimiyim
Konu sahibi,bu hikaye sana mı ait,bir arkadaşına mı?Kızlar eski evliliğimden 5-6 sene geçti ikinci evlilikler nasıl ve evlenmeyi düşünmelimiyim .İlk evliliğim ben çok istediğim için oldu ve ilişkiye girememiştik sorunun ikimizde olmadığını anladik doktorlara danistigimizda ,Şuan kendimi hazır hissediyorum ama guvensizligim var neyapmam lazım.Konustugum biri var onunla ilişkiye girdik tam birlikte oluyordu durduk ve evlenince benim ol dedi ve durdu onun için soruyorum neyapmaliyim evliligi düşünmelimiyim
Bu benim ol mantığını biri bana anlatabilir mi?
Konu sahibi,bu hikaye sana mı ait,bir arkadaşına mı?
Önce onu bi deyiver hele.
Sonrası da komple saçmalık af buyur.
Kocanla ilişki olmamış,sorun kimde belli değil.
Sevgilinle de olmamış,tam olacakken olmamış.
Ee sorun ne?
Evlenin istiyorsanız,soru ne,sorun ne?
Bu arada benim ol demesinde ne sakınca var anlamadım :)
Yani ben onun olurum,o da benim olur,birbirimizin oluruz işte :)
Kelimelere çok takılmamak lazım şimdi.
Bu "nesne,mal" gibi algılanmamızı gerektirmez.
Kocam benimdir mesela,beniimm.
Ben de onunum.
Kötü mü yahu,vallahi hoş bence![]()
Konuyu baskasi icinmi actiniz sorusuna evet yazmissiniz ama ilk konunuzda da vajinismus oldugunuzu ve bu yuzden esinizden bosandiginizi, yeniden evlenmek istediyinizi yazmisdiniz. Yalan konusmaya ne gerek var ? Burda hic kimse sizi tanimiyo ve sevgilinizle yaşadiklarinizin hic kimsenin umurunda degil. Oyuzden baskasi icin konu actim demenize gerek yok.
Yok sizinki farklı. Siz mesela sevgili olursunuz 'sen benimsin' dersin kimse kötü algılamaz. Birbirine manevi olarak ait ve sahip hissetmek elbette çok güzel. Ama bi kadına 'benimsin' demek için bekaretini bozmayı şart görüyorsan işte onun altında yüzyıllardır süregelen iğrenç bir zihniyet yatıyor. Orada 'benim' denilen şey bekaret=namus.. Kadının pasifize edilişi söz konusu. Adam kendi bakir olsaydı 'ben senin oldum' der miydi, demezdi çünkü kimse erkeğin bakirliğinde namus aramaz. Bu ülkede namus bi tek vajinada aranır. Öpüş koklaş sürtüş sonuna gelince dur, niye ? ee namus !!Konu sahibi,bu hikaye sana mı ait,bir arkadaşına mı?
Önce onu bi deyiver hele.
Sonrası da komple saçmalık af buyur.
Kocanla ilişki olmamış,sorun kimde belli değil.
Sevgilinle de olmamış,tam olacakken olmamış.
Ee sorun ne?
Evlenin istiyorsanız,soru ne,sorun ne?
Bu arada benim ol demesinde ne sakınca var anlamadım :)
Yani ben onun olurum,o da benim olur,birbirimizin oluruz işte :)
Kelimelere çok takılmamak lazım şimdi.
Bu "nesne,mal" gibi algılanmamızı gerektirmez.
Kocam benimdir mesela,beniimm.
Ben de onunum.
Kötü mü yahu,vallahi hoş bence![]()