Evlilik

Kızlar eski evliliğimden 5-6 sene geçti ikinci evlilikler nasıl ve evlenmeyi düşünmelimiyim .İlk evliliğim ben çok istediğim için oldu ve ilişkiye girememiştik sorunun ikimizde olmadığını anladik doktorlara danistigimizda ,Şuan kendimi hazır hissediyorum ama guvensizligim var neyapmam lazım.Konustugum biri var onunla ilişkiye girdik tam birlikte oluyordu durduk ve evlenince benim ol dedi ve durdu onun için soruyorum neyapmaliyim evliligi düşünmelimiyim
Sen kendinden eminsin de , sevgilin emin değil sanırım . Tam ilişkiye giriyorduk durması ilginç ! Ya benimsin ya toprağın gibi bişe oldu.

Kızlar eski evliliğimden 5-6 sene geçti ikinci evlilikler nasıl ve evlenmeyi düşünmelimiyim .İlk evliliğim ben çok istediğim için oldu ve ilişkiye girememiştik sorunun ikimizde olmadığını anladik doktorlara danistigimizda ,Şuan kendimi hazır hissediyorum ama guvensizligim var neyapmam lazım.Konustugum biri var onunla ilişkiye girdik tam birlikte oluyordu durduk ve evlenince benim ol dedi ve durdu onun için soruyorum neyapmaliyim evliligi düşünmelimiyim
Konu sahibi,bu hikaye sana mı ait,bir arkadaşına mı?
Önce onu bi deyiver hele.
Sonrası da komple saçmalık af buyur.
Kocanla ilişki olmamış,sorun kimde belli değil.
Sevgilinle de olmamış,tam olacakken olmamış.
Ee sorun ne?
Evlenin istiyorsanız,soru ne,sorun ne?

Bu arada benim ol demesinde ne sakınca var anlamadım :)
Yani ben onun olurum,o da benim olur,birbirimizin oluruz işte :)
Kelimelere çok takılmamak lazım şimdi.
Bu "nesne,mal" gibi algılanmamızı gerektirmez.
Kocam benimdir mesela,beniimm.
Ben de onunum.
Kötü mü yahu,vallahi hoş bence :KK37:

onun olana kadar hersey serbest
ellemek göstermek tadına baktırmak
bir içeri girince mi günah ya da doğru
sorunun cevabını biz bilemeyiz bu arada

Bu benim ol mantığını biri bana anlatabilir mi?

zar mar... sonra kadinim namusum oldun... bla bla... sen benimsin. Kütügüme gecdin, soyadin benim. gelin aldik biz... kiz alma, kiz verme. ortada dönen bir obje var ama benim türkcem iyi degil. belki bira aciklar.
öyle yani...
cinsel iliskiden sonra kadin erkegin oluyor galiba.

Ee sorun ne?

Ben de onunum.

yok yok... sirf dogurdugun cocugun senin olduguna emin olursun. gerisi ihtimal :)
Saka bir yana- hos bir kelime degil.

Bu verilere göre birine evlen yada evlenme demek çok mantıksız. Evlilik için gerekli olan belli başlı kriterler vardır biraz da onlardan bahsetseydiniz keşke. Yani siz evlenmeyi düşünüyordunuz da "benim ol" gibi bi 'hakaret' mi size itici geldi ? Yoksa bu sizi etkiledi de o sebeple evlenmeyi mi düşündünüz ?

Konuyu baskasi icinmi actiniz sorusuna evet yazmissiniz ama ilk konunuzda da vajinismus oldugunuzu ve bu yuzden esinizden bosandiginizi, yeniden evlenmek istediyinizi yazmisdiniz. Yalan konusmaya ne gerek var ? Burda hic kimse sizi tanimiyo ve sevgilinizle yaşadiklarinizin hic kimsenin umurunda degil. Oyuzden baskasi icin konu actim demenize gerek yok.
Not : Sevgilinizin cikarip oyle demesi bana " birine bakip cikacaktim" lafini hatirlatti )))

Ee sorun ne?

Ben de onunum.
Yok sizinki farklı. Siz mesela sevgili olursunuz 'sen benimsin' dersin kimse kötü algılamaz. Birbirine manevi olarak ait ve sahip hissetmek elbette çok güzel. Ama bi kadına 'benimsin' demek için bekaretini bozmayı şart görüyorsan işte onun altında yüzyıllardır süregelen iğrenç bir zihniyet yatıyor. Orada 'benim' denilen şey bekaret=namus.. Kadının pasifize edilişi söz konusu. Adam kendi bakir olsaydı 'ben senin oldum' der miydi, demezdi çünkü kimse erkeğin bakirliğinde namus aramaz. Bu ülkede namus bi tek vajinada aranır. Öpüş koklaş sürtüş sonuna gelince dur, niye ? ee namus !!

Hint filmlerinde gördüm ben böyle tam birlikte olacakken geri çekilmeler. Evliliğe motivasyon olsun diye midir nedir :)

Back
X