Evlilik

Sktigimi dusunmuyorum.

Yani surekli gitme gitme demiyorum. Artik sabrim tasinca sakince sorup sebebini soruyorum.

Kendi haline biraktim, skmadim diye boyle oldu gibi

Kendisine boyle bir simariklik hakki verdigimi dusunmuyorum.
Daha önce dedigim gibi ev isleri ortak. Ornegin eski camasir makinasi bozulunca 1 sene boyunca camasirhane o gitti geldi yikadi.
Öyleyse siz de kendinize çevre edinmeye çalışın kurslara yazılın , çevre edindikten sonra da akşam planlar yapın

Sıkılmıştır. Çoluk çocuk çekemiyor erkekler. Aktivite bulun onu evde tutacak film dizi gecesi yapın atıştırmalık şeyler falan kendini iyi hissettirecektir. Evi kendini mutlu hissettiği bir yer haline getirin. Ev deyince içi sıkılmasın ferahlasın. Yürüyüşe çıkın evde hiç durmak istemezse. Ya da arkadaslarla toplanın. Evliliklerde ilk kopuşlar böyle başlıyor. Beraber geçirdiğiniz kaliteli vakitleri arttırmaya bakın.

Her aksam disari cikiyorsa bi sorun vardir ben kavgada edecegimizi bilsem gondermem bikere bir hafta boyunca cikti en sonunda ben senin annen degilim 60 yasndaki kadnlar gibi kocam kahveden gelsin diye bekleyemem sen tek basina otur bakalm evde durabiliyomsn dedm bidaha hafta bir cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…