Evlilik

Birdemetdilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
94
En iyi cevaplar
1
24
38
31
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum olucak. Aile apartmanında oturuyorum. Kayınvalidemin dairesine taşındım. Eltimde benden önce evlendiği için en üst kata yerleşti. Her şeyi 0 yapıldı. Benim laminant ve mutfak dolabım her şeyim eski. Başta söylemedim sıkıntıya girmesinler diye. Ama kendimi artık salam gibi hissediyorum. Eşimle konuştum ama eşim beni anlayamadı ve adaletli olduğunu söyledi. Sizce kayınpederimle konuşmalı mıyım?

Bunu evlenmeden önce düşünmeliydiniz. Şartlar istekler o zamanlar söylenir çünkü. Yeni gelin olarak içi yapılmış bir ev istiyorsanız o zaman söylemeniz daha anlaşılabilirdi. Ama evlenip yerleştikten sonra söylediğinizde bu konu hakkında biraz fesat düşünebilirler. Şahsen ben öyle düşünürsüm açıkçası...

Söylememeli miyim yani?

Sorun o değil ki. Eltime yaptırıp bana yaptırmaması bunun düşünülmemesi..

Siz Esinizle evlendiniz. Elti dis kapinin dis mamdali. Siz kendi kurdugunuz aileye odaklanin. Ev de vermeyebilirlerdi. Kusura bakmayin ama ev verilmis bir de dolaplarim eski demeyi kendinize nasil yakistiracaksiniz? Kp.e guvenip de mi evlendiniz? Dolaplariniz eski ise esinizle konusun yaptiralim deyin. Kp.ne?

Haksızlık yapıldı olarak düşünüyorum. Bu düşünce beni hepsine karşı itiyor. Böyle düşünmemelimiyim yani akıl verin

Söylememeli miyim yani?
Söylerseniz çok kötü bir izlenim bırakırsınız. Ev tadilatı çok masraflı sonuçta, bir ev tadilatını daha karşılayacak güçleri yoktur o yüzden yaptırmamışlardır belki. Kişisel algılamayın. Ya farklı bir eve taşının ya da siz yaptırın

Haksızlık yapıldı olarak düşünüyorum. Bu düşünce beni hepsine karşı itiyor. Böyle düşünmemelimiyim yani akıl verin
Ee adamda der ki ben ev verdim astarını istiyorlar. Her şeyı benden bekliyor koca insanlar diyecek. O zamanda kusura bakmayın adam sizden kendini itecek bir günde kalkıp beğenmiyorsan evimden çıkabilirsin der

Hahahahah Aşk olsun ya konu bu değil ki
Ne o zaman bize eski de olsa ev veren olmadı 4 senedir kredi ödeyecez diye anamız ağladı. Siz onlara sıfır ev verdiler bizimki eski bilmem ne diye yakınıyorsunuz 3500 maaş alıp 2500 kredi ödeseniz kalan 1000 lirayla 2 küçük çocukla ev geçindirseniz daha mı iyi. Halinize şükür edin. Siz yaptırın evinizi istediğiniz gibi zor bişey değil

Eltiniz evlenmeden önce mı yapıldı o eve oturduktan sonra mı eğer evlenmeden önce yapıldıysa eltiniz önce istemiş olabilir belki yenileyin diye sizde istemediyseniz zaten kimse tutupta yapalım demez biraz geç kalmışsınız sanki

evet haksızlık yapılmış ama bunu evlenmeden önce söylecektin ,
önce herşeye uyum sağlayan mulayim gelin olmak yerine temiz bir eve geçmek benımde hakkım demeliydin ,

heee bunu önce senın kocan olacak adamın düşünmesi lazım , bu saatten sonra ne söylesen kötüsün haberin olsun

Kp.im bana ev vermedi. Vermek gibi bir zorunlukugu da yok. Bize ev vermedi diye kinlenmek 1 gun bile aklima gelmedi. Biz esimle bir yuva kurduk kp.e guvenip evlenmedik.
İşte eltim her şeyi istiyor, yaptırıyor. Ben bir şey istemediğim için kimse hak hukuk düşünmüyor. Bu yüzden konuşmak istedim. Kayınpederime güvenip de evlenmek değil ki mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…