- Konu Sahibi yazsonumucizesi
-
Yıllar geçecek adam belki yeter bu kadar sırtımda taşıdığım seni diyecek ve indirecek sırtından.yillar geçmiş gençlik gitmiş iş yok güç yok neyapacaksin....hiç düşündün mü.bu devirde kimseye güven yokMaşallah inşallah bundan sonra da çalışır paranızı kazanırsınız bana saçma gelen herhangi bi durum yok çok hırslı bir mesaj oldu bu :) iyi günler
O işleyen demir pas tutmaz değil miydiÖyle demeyin çalışırsa körelirmiş, kocişi öyle demiş.
Çok uygun bir ikili olmuşsunuz aslında. Tabi çalışınca körelir insan. Evde koca yolu bekleyince parlayacaksınız çünkü. Fakir ve gururlu (!) bir koca.Niye öyle söylüyorsun eşim çalışıp kendimi köreltmemi istemiyor zaten evde yorulacağımı söylüyor bide çalışıp eve para mı getircen diye söyleniyor ben yetemez miyim diye gurur da yapıyor
Aynennn fakir ama aşşırı gururlu bizim ilişki zengin kız fakir oğlan :)Çok uygun bir ikili olmuşsunuz aslında. Tabi çalışınca körelir insan. Evde koca yolu bekleyince parlayacaksınız çünkü. Fakir ve gururlu (!) bir koca.
Senin parantez içinde ki ünlemini seveyimm çok mu yakındın :))Aynennn fakir ama aşşırı gururlu bizim ilişki zengin kız fakir oğlan :)
Evet hepimiz her şeye farklı bir açıdan bakıyoruz. Şimdi adamın ilgisizliği var evet ama bu konu bazında bakınca ben evde aylak aylak oturup canı sıkılan bir kadın görüyorum. Ona göre öneri verdim. Şimdi adam çalışmasa ne olacak borçları var. Adam belki çok stresli bir dönem yaşıyor kolay mı 7/24 çalışmak bide üstüne bebek gelecek masraflar artacak ben dayanamazsın o kadar çalışmaya. Bizimki de sızlanıyor benle ilgilenmiyor diye. Şimdi evlilikte ilgi aşşşşırı önemli ama belli ki maddi açıdan biraz kritik ve çok çalışılması gereken bir dönemdeler. Biraz tolere edebilir. Ha adam hep öyleyse de evlenmeseydi yani napalımSorun bu kadar basit değil ki.adam gezip, tozmasa bile evde bile yüzüne bakmıyormuş ki.çay içme aktivitesi bile yok.nedense bu forumda bana dert gibi görünen şeyler size çok hafif geliyor, bazen de bana hafif görünen şeyler size çok ciddi bir sorunmuş gibi geliyor.
Niye öyle söylüyorsun eşim çalışıp kendimi köreltmemi istemiyor zaten evde yorulacağımı söylüyor bide çalışıp eve para mı getircen diye söyleniyor ben yetemez miyim diye gurur da yapıyo
Bende yeni taşındım burda yalnız klacak gibiyim ben sorun degilim de oğlumla kizim sosyalleşsin bahçede oynasınlar istiyorum ama bizim binada asagida bir tane bile çocuk yokValla ben de gün içinde evde çok yanlız kalıyorum. Keşke komşuluk ilişkisi olsa o da yok
Niye öyle söylüyorsun eşim çalışıp kendimi köreltmemi istemiyor zaten evde yorulacağımı söylüyor bide çalışıp eve para mı getircen diye söyleniyor ben yetemez miyim diye gurur da yapıyor
Kocanız size evde dur, çalışırsan ev işine elimi sürmem hepsini sen yaparsın diyememiş, körelirsin demiş. Tabi çalışırsanız hizmette kusur edersiniz, gözünüz açılır, verilenle yetinmezsiniz. Size kimse işten gelip g.tünü dönemez.Maşallah inşallah bundan sonra da çalışır paranızı kazanırsınız bana saçma gelen herhangi bi durum yok çok hırslı bir mesaj oldu bu :) iyi günler
İşte adam tam olarak ev işi kısmında sıkıntılı, karısı çalışsa bile ne ev işi yapar ne çocuk bakar bu adam. Çalışmasın elime baksın diye düşünüyor. Kontrol etmenin yöntemini böyle bulmuş.İşine bağlı olarak BAZI işlerin insanı körelttigini ve az bir para için sinir stress yaşatmaktan başka bir şey katmadigini düşünüyorum ama sizin durumda evde oturmakla da parlayacak değilsiniz.
Sıkıntıdan hangi komşuda akşamı etsem diye düşünen biri evde kendine ne katıyor olabilir?
Eşiniz tek başına yetmiyor, yetse 2 iş yapmazdı. Bu durumda gurur yapmanın alemi yok. 2 işe koşuşturan biri de işten kalan bütün zamanını sizi eğlendirmeye harcayamayabilir.
Eve para getirme işini ve ev işlerini paylaşsanız belki birbirinize daha faydali olurdunuz.
Ben niye yakınayım yahu ? Çalışma körelirsin diyecek adamı kendinize koca yapan sizsiniz. Siz yakınırsınız ilerde muhtemelen. Tıpkı buralarda sürekli okuduğumuz gibi.Senin parantez içinde ki ünlemini seveyimm çok mu yakındın :))
İşte adam tam olarak ev işi kısmında sıkıntılı, karısı çalışsa bile ne ev işi yapar ne çocuk bakar bu adam. Çalışmasın elime baksın diye düşünüyor. Kontrol etmenin yöntemini böyle bulmuş.
e bunların kocanızla alakası ne?Güzel bir çevre hayal ettim arkadaşlık hayal ettim yapayalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?