Evlilik

Maşallah inşallah bundan sonra da çalışır paranızı kazanırsınız bana saçma gelen herhangi bi durum yok çok hırslı bir mesaj oldu bu :) iyi günler
Yıllar geçecek adam belki yeter bu kadar sırtımda taşıdığım seni diyecek ve indirecek sırtından.yillar geçmiş gençlik gitmiş iş yok güç yok neyapacaksin....hiç düşündün mü.bu devirde kimseye güven yok

Eşinizi beklemeyin akşama kadar çıkın dışarı gezin bebeğiniz olacakmış çıkın eksik olan şeylerini alın ben çok sıkıldığım zamanlarda eşim işten gelince yemek yiyince hemen sofrayı toplayıp hazırlanıyorum hadi dışarı çıkalım kalk giyin ben hazırım bi tatlı yemeye bi çay içmeye gidelim diyorum sizin canınız de çok istemiyor galiba çıkmak

Eşiniz iki işte birden çalışıyor. Muhtemelen çok yoruluyordur bu kadar yorgunlukla birde seni eyleyemem diye düşünüyor olabilir. Boş vakitlerin dede arkadaşlarıyla birlikte olmak hoşuna gidiyordur. Belli ki bir eğitim durumunuz ve mesleğiniz yok olsaydı muhakkak o meslek üzerine uzmanlaşmak isterdiniz. Para kazandıkça da çalışmak hoşunuza giderdi. Zaten bebekte doğmak üzere artık bu saatten sonra çalışmasınız. (Umarım yarın Birgün ayrılmasınız ayrılırsanız bugüne kadar çalışmadığınız için işte o zaman hayatın gerçekleriyle yüzleşirsiniz) Evde bari boş durmayın boş duran beyin yani zeka paslanır. Çocuktan vakit buldukça kitap okuyun kendinizi geliştirebileceğiniz filmler izleyin. Evde yapabileceğiniz hobiler edinin. O zaman eşinişinizi bu kadar takmasınız kafanıza Arkadaş edinmek istiyorsanız kurslara aktivitelere vb etkinliklere katılmanız gerekiyor. Öyle arkadaş edinebilirsiniz. Evde oturarak arkadaş edinemezsiniz

Niye öyle söylüyorsun eşim çalışıp kendimi köreltmemi istemiyor zaten evde yorulacağımı söylüyor bide çalışıp eve para mı getircen diye söyleniyor ben yetemez miyim diye gurur da yapıyor
Çok uygun bir ikili olmuşsunuz aslında. Tabi çalışınca körelir insan. Evde koca yolu bekleyince parlayacaksınız çünkü. Fakir ve gururlu (!) bir koca.

Evet hepimiz her şeye farklı bir açıdan bakıyoruz. Şimdi adamın ilgisizliği var evet ama bu konu bazında bakınca ben evde aylak aylak oturup canı sıkılan bir kadın görüyorum. Ona göre öneri verdim. Şimdi adam çalışmasa ne olacak borçları var. Adam belki çok stresli bir dönem yaşıyor kolay mı 7/24 çalışmak bide üstüne bebek gelecek masraflar artacak ben dayanamazsın o kadar çalışmaya. Bizimki de sızlanıyor benle ilgilenmiyor diye. Şimdi evlilikte ilgi aşşşşırı önemli ama belli ki maddi açıdan biraz kritik ve çok çalışılması gereken bir dönemdeler. Biraz tolere edebilir. Ha adam hep öyleyse de evlenmeseydi yani napalım

Niye öyle söylüyorsun eşim çalışıp kendimi köreltmemi istemiyor zaten evde yorulacağımı söylüyor bide çalışıp eve para mı getircen diye söyleniyor ben yetemez miyim diye gurur da yapıyor

İşine bağlı olarak BAZI işlerin insanı körelttigini ve az bir para için sinir stress yaşatmaktan başka bir şey katmadigini düşünüyorum ama sizin durumda evde oturmakla da parlayacak değilsiniz.
Sıkıntıdan hangi komşuda akşamı etsem diye düşünen biri evde kendine ne katıyor olabilir?

Eşiniz tek başına yetmiyor, yetse 2 iş yapmazdı. Bu durumda gurur yapmanın alemi yok. 2 işe koşuşturan biri de işten kalan bütün zamanını sizi eğlendirmeye harcayamayabilir.

Eve para getirme işini ve ev işlerini paylaşsanız belki birbirinize daha faydali olurdunuz.

Maşallah inşallah bundan sonra da çalışır paranızı kazanırsınız bana saçma gelen herhangi bi durum yok çok hırslı bir mesaj oldu bu :) iyi günler
Kocanız size evde dur, çalışırsan ev işine elimi sürmem hepsini sen yaparsın diyememiş, körelirsin demiş. Tabi çalışırsanız hizmette kusur edersiniz, gözünüz açılır, verilenle yetinmezsiniz. Size kimse işten gelip g.tünü dönemez.

İşte adam tam olarak ev işi kısmında sıkıntılı, karısı çalışsa bile ne ev işi yapar ne çocuk bakar bu adam. Çalışmasın elime baksın diye düşünüyor. Kontrol etmenin yöntemini böyle bulmuş.

Evet onu anladım zaten o yüzden özellikle ev işi de paylaşsanız dedim.
Adamın derdi evde her işi ve cocukla ugraşmayi kadın yapsin ama böyle yaparlarsa biri fazladan çalışmaktan öteki tek basina ev işiydi çocuktu derken hepten kopup kaybolacaklar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…