- 20 Şubat 2023
- 140
- 238
- 23
- Konu Sahibi yazsonumucizesi
-
İsminizin baş harfi b mi çok tanıdık geldiMerhaba kadınlar kulübü üyeleri
Kocam çok çalışıyor işten geliyor tekrar işe gidiyor hayatım da hiç bu kadar evde yalnız kalmamıştım bazen de bi arkadaşının yardıma ihtiyacı oluyor ona gidiyor hadi çalışmak bi kenara dursun da bari bu yardım etmeyi benim önüme geçirmese hamile karısı var sonuçta beni ön plan da tutsa kızıyorum öfkeleniyorum sonra trip atıyor oluyorum of kızlar of çok mutsuzum ve daha başka bir sürü içimde büyüttüğüm dertler var
aman düşünmeyin olur mu? Birakin kendinizi, hicbir seye faydaniz olmadan göçüp gidin şu dunyadan, ne güzel.Bebiş geldi gelcek ne çalışması. Çalışmayı hiç düşünmedim ayrıca.
Niye diyemiyorsun ki gezdir diye ? Evet gezmekle çok da güzel mutlu olunuyor.Annemlere özel arabayla 15 dk aslında ama çok ters yerdeler komşuluk desen bi tane bile yok burda herkes benden büyük çok yoruldum 2 seneyi aşkın böyle.. hayır bende de suç çok ben mutlu olmayı becerebilen biri değilim beni şuraya götür buraya götür gezdir diyemiyorum aklıma gelmiyor veyahut gelsede ondan mı mutlu olcam sanki diyorum konu kafam da kapanıyor. Sonra bu sefer kocam evde dursun yanımda dursun tiribine giriyorum çok enerjisinin
Memnun olsa neyse diyeceğim.yalnızlıktan çok mutsuz.hem ruhu ev hanımı olmaya uygun değil hem de çalışmayı düşünmedim diyor.bebiş geldi gelecek mi ? Hamile değilse nereden biliyormuş, geldi gelecek olduğunu.aman düşünmeyin olur mu? Birakin kendinizi, hicbir seye faydaniz olmadan göçüp gidin şu dunyadan, ne güzel.
Adam ne yapsin, bebis geldi gelecek bir ek is daha bulur:)
O da sizin gibi olsa taş yerdiniz artik.
Depresyonda bence, butun gun evde hayat mi gecer, yaprak dokumu aski memnu dayiyolar bunlaraMemnun olsa neyse diyeceğim.yalnızlıktan çok mutsuz.
o zaman bir tık ağlanmayın kocanız fazla çalışıyor diyeBebiş geldi gelcek ne çalışması. Çalışmayı hiç düşünmedim ayrıca.
Adam neyapsin essek gibi çalışıyor.millet bir işte yoruluyor adam bide ek ise gidiyor..Merhaba kadınlar kulübü üyeleri
Kocam çok çalışıyor işten geliyor tekrar işe gidiyor hayatım da hiç bu kadar evde yalnız kalmamıştım bazen de bi arkadaşının yardıma ihtiyacı oluyor ona gidiyor hadi çalışmak bi kenara dursun da bari bu yardım etmeyi benim önüme geçirmese hamile karısı var sonuçta beni ön plan da tutsa kızıyorum öfkeleniyorum sonra trip atıyor oluyorum of kızlar of çok mutsuzum ve daha başka bir sürü içimde büyüttüğüm dertler var
Bunun fena olmakla ne alakası var.evlilikte gereken ilgi, alakayı istemek bu.her zaman da kendi kendine mutlu olunmuyor.çevre de önemli.Güzel tespit
İletişimsizlik var biraz benimle alakalı ben uğraş vermiyorum adamı oyunuyla telefonuyla başbaşa bırakıyorum.. üşeniyorum şuraya buraya gidelim dicem de ne gerek var dicekte sonra ben ısrar edicem de hep benimle alakalı durumlar işte. Bende az fena değilim ama mutlu olmayı becerebilen biri değilim ki ben
O kadar çalışması gerekecekse evlenmeyecek o da.bu kadınla evlenirken çalışmadığını ve çalışmayı düşünmediğini bilmiyor muydu sanki? Adam sanki çok mu masum.bu arada kafa dinlemek, kafa dağıtmak, stres atmak eşle yapılan şeylerdir zaten.evliliğin amacı bu zaten.telefonla oynayarak kafa mı dinlenir.bu sitede çalışmayan kadınlara en çok benim laf söylediğimi herkes bilir ama erkek burada daha hatalı.Adam neyapsin essek gibi çalışıyor.millet bir işte yoruluyor adam bide ek ise gidiyor..
Bi de senin gbi eşi varsa (calismayi hic dusunmemissinya) daha çok çalışır çocuk olunca bi ek iş daha bulur.o kazanır sen evde oturursun alışmışsın tembelliğe.bide ekmek elden su gölden hala mutlu olmuyorsun...Bi kendine gel.. bari adam essek gibi çalışıyor bizim için Allah razı olsun de..kusura bakmada azcık da adam kafasını dağıtacak bukadar çalıştıktan sonra bide gelip senlemi uğraşacak azcikda kafa dinlemesi lazım...
Sorun bu kadar basit değil ki.adam gezip, tozmasa bile evde bile yüzüne bakmıyormuş ki.çay içme aktivitesi bile yok.nedense bu forumda bana dert gibi görünen şeyler size çok hafif geliyor, bazen de bana hafif görünen şeyler size çok ciddi bir sorunmuş gibi geliyor.Oturup yol gözleyeceğinize gezin dolaşın. Niye sürekli evde durasınız. Gerçi şimdi bebeğiniz doğacak o size meşgale olur. Ama onun harici evde oturup koca beklemekten daha iyi bir hayat yaratabilirsiniz kendinize. Komşuluk biteli de bi benim yaşım kadar olmuştur zaten, artık arkadaşlıklar iş yerinde sporda kurslarda okulda vs gelişiyor.
Evliliğin amacı öyle bisey yokO kadar çalışması gerekecekse evlenmeyecek o da.bu kadınla evlenirken çalışmadığını ve çalışmayı düşünmediğini bilmiyor muydu sanki? Adam sanki çok mu masum.bu arada kafa dinlemek, kafa dağıtmak, stres atmak eşle yapılan şeylerdir zaten.evliliğin amacı bu zaten.bu sitede çalışmayan kadınlara en çok benim laf söylediğimi herkes bilir ama erkek burada daha hatalı.
Hayır Z nerden tanıdık gelmiş olabilirİsminizin baş harfi b mi çok tanıdık geldi
Niye öyle söylüyorsun eşim çalışıp kendimi köreltmemi istemiyor zaten evde yorulacağımı söylüyor bide çalışıp eve para mı getircen diye söyleniyor ben yetemez miyim diye gurur da yapıyorBen bu "çalışmayı düşünmedim" kafasını anlamakta zorluk çekiyorum ya.
Yani eli ayağı tutan genç bir insan, nasıl kendine yediriyor da köpek gibi çalışan başka birinin parasını yiyor. Bi de üstüne mızıldanıyor bana vakit ayırmıyor diye. Evliliği evcilik, komşuculuk zannediyorsunuz herhalde?
Siz kendinize vakit ayırın?
Bi meslek sahibi olun, çalışın, eşiniz sizin köleniz değil ki?
48 yaşındayım hayat boyu çalıştım, eşimden şöyle bi saçmalık duymadım.eşim çalışıp kendimi köreltmemi istemiyor
Maşallah inşallah bundan sonra da çalışır paranızı kazanırsınız bana saçma gelen herhangi bi durum yok çok hırslı bir mesaj oldu bu :) iyi günler48 yaşındayım hayat boyu çalıştım, eşimden şöyle bi saçmalık duymadım.
Çalışan demir körelmez, ışıldar. Siz kendiniz yaymaya alışmışsınız, kocayı bahane ediyorsunuz gibi duruyor burdan.
İşte keşke siz de biraz hırslı olsanız, insana gurur onur veriyor kendi ayakları üzerinde durmak.bana saçma gelen herhangi bi durum yok çok hırslı bir mesaj oldu bu
Herşeyden biraz biraz olmayınca olmuyor işte.tek kol çalışınca yetmiyor.5,6 kol aynı adnda dönmeli ki çark dönsün.Evliliğin amacı öyle bisey yok
Uzmanlar bile ideal evliliklerde eşlerin kendilerine ait alanları olmalı diyorlar bilimsel.
Kadin çalışmak zorunda değil ama konu sahibindeki simariklik dikkatimi çekti çocuk gbi.insan bi bizim için gece gündüz çalışıyor saolsun fln der..bu devirde evine bakan kocada zor neler okuyoruz görüyoruz???
İşte keşke siz de biraz hırslı olsanız, insana gurur onur veriyor kendi ayakları üzerinde durmak.
Çok şükür hayatta kimsenin eline bakmadım valla, kimsenin elinden harçlık almadım. Size de iyi günler :)
Ben 4 te işten çıkıp, 5 te boşa çıkıyorum.koca gün ne yapacağımı şaşırıyorum.bir de sabahtan evde olsam tırlatırım.haftasonlar bile fazla geliyor bana.çalışmadan hayat nasil geçer.2 gün bile geçmiyor.Depresyonda bence, butun gun evde hayat mi gecer, yaprak dokumu aski memnu dayiyolar bunlara
Öyle demeyin çalışırsa körelirmiş, kocişi öyle demiş.Ben 4 te işten çıkıp, 5 te boşa çıkıyorum.koca gün ne yapacağımı şaşırıyorum.bir de sabahtan evde olsam tırlatırım.haftasonlar bile fazla geliyor bana.çalışmadan hayat nasil geçer.2 gün bile geçmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?