N nurAy11 Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2025 921 347 18 27 Pazar 23:31 Konu Sahibi Konu Sahibi nurAy11 #1 Merhaba kizlar evlilik yildonumum yaklasiyor ve cok kararsizim bana fikir oneri verebilecek varmi (gebeyim) bekliyorum
Merhaba kizlar evlilik yildonumum yaklasiyor ve cok kararsizim bana fikir oneri verebilecek varmi (gebeyim) bekliyorum
Vaalbara Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 8.221 22.947 268 Pazar 23:34 Konu Sahibi Konu Sahibi nurAy11 #2 İhtiyacı olan birşey yok mu, ben genelde hediye alacaksam oyle yapıyorum, ihtiyacı olan birşeyi kolluyorum, almasını erteliyorum, sonra ben alıyorum
İhtiyacı olan birşey yok mu, ben genelde hediye alacaksam oyle yapıyorum, ihtiyacı olan birşeyi kolluyorum, almasını erteliyorum, sonra ben alıyorum
N nurAy11 Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2025 921 347 18 27 Pazar 23:36 Konu Sahibi Konu Sahibi nurAy11 #3 Vaalbara .!.: İhtiyacı olan birşey yok mu, ben genelde hediye alacaksam oyle yapıyorum, ihtiyacı olan birşeyi kolluyorum, almasını erteliyorum, sonra ben alıyorum Genişletmek için tıkla... Suan yok tamda zamanini buldu ne bilyim evde masami hazirlasam pastami yapsam bilemiyom ki hamilelik nedeniyle zaten surekli yatiyorum bi turlu napacagimada karar veremiyorum
Vaalbara .!.: İhtiyacı olan birşey yok mu, ben genelde hediye alacaksam oyle yapıyorum, ihtiyacı olan birşeyi kolluyorum, almasını erteliyorum, sonra ben alıyorum Genişletmek için tıkla... Suan yok tamda zamanini buldu ne bilyim evde masami hazirlasam pastami yapsam bilemiyom ki hamilelik nedeniyle zaten surekli yatiyorum bi turlu napacagimada karar veremiyorum
gisla Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 4.623 En iyi cevaplar 1 8.611 73 28 Pazar 23:38 Konu Sahibi Konu Sahibi nurAy11 #4 Kaç haftalık bi yere gidin 1 2 gün için
Vaalbara Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 8.221 22.947 268 Pazartesi 00:17 Konu Sahibi Konu Sahibi nurAy11 #5 Dün bizim de yildonumumuzdu, hicbirsey yapmadım, unutmuşuz zaten, bebeleri uyuyunca bı çay demledik sohbet ettik eskileri konuştuk falan
Dün bizim de yildonumumuzdu, hicbirsey yapmadım, unutmuşuz zaten, bebeleri uyuyunca bı çay demledik sohbet ettik eskileri konuştuk falan