- 20 Kasım 2025
- 8
- -3
- 1
- 22
- Konu Sahibi yildizlarkadarsevgi
-
Tamam sen öyle diyorsan öyle olsun 13 yaşındayımYaşlar 22 değilde 13 gibi duruyor.
Evlenince kıymete biner oğulları. Oda ailesinden sevgi görünce bocalar onlara yaranmaya çalışır.Gerçi kendi oğullarına bile köpek gibi davranıyorlar çocuk bıkmış artık yıllardır kurtulmak istiyormuş bulup getiriyorlarmış
adam sana kötü davraniyor , ailesi sana kötü davraniyor, su genç yaşında vücudun "beni kurtar bu durumdan" diye çırpınıyor strestenbeni bıktırdı dualar ettim krizler geçirdim bacaklarım kollarım tutmaz hale geldi kalbim sıkışıyor yıllardır çıkmayan sivilcelerim bı ton çıktı. Lütfen bana tavsiyeler verin kaçmak çözüm mü pişman olurmuyum.
Kabalıktan kastı nedir şiddet mi biraz daha tanı hemen karar verme sağlıklı görünmüyor durumunuz ailenizde kızmayın onlar senin herzaman iyiliğini isterbir ilişkim var. Gayet güzel ilerliyor çok şükür ama tek sıkıntı sevgilim bazen çok kaba oluyor konuyu açtığımda herşey üst üste geliyor en sevdiğim insan sen olduğun için sana yansıyor diyor gönlümü almaya çalışıyor öpüyor birşeyler alıyor falan 2 gün sonra yine aynı kabalık ama bende ona bazen kötü davranıyorum. Bide en büyük sıkıntı aileler onun ailesi bana çok kötü davranıyor hiç sevmiyorum patavatsızlık tavan. Gerçi kendi oğullarına bile köpek gibi davranıyorlar çocuk bıkmış artık yıllardır kurtulmak istiyormuş bulup getiriyorlarmış. Evlenmek istiyoruz benim ailem çok baskıcı yok sık gorusemezsiniz yok saat kaç oldu eve gelin yok işte 2 yıl bekleyin öyle evlenin bide bunları anlatırken kötü bir üslupla üstüme gelerek anlatiyorlar babamla hergun tartışıyoruz çok gıcık bir babaya sahibim sevgilim birşey aldığında niye alıyor gerek varmı bilmem ne diyor arada sırada buluşuyoruz memlekete gideceğiz diye bir hafta sık görüştük sürekli laf sokup duruyor sık gorusemezsiniz bilmem ne sık görüşmuyoruz ama sık görüşmeyip napicaz ikimizde 22-23 yaşında insanlarız ikimizinde arkadaşı yok aynı zamanlarda taşınmışız olduğumuz yere sıkılıyoruz birlikte vakit geçirmek istiyoruz yok komşular laf eder yok ayıp birşey yok uygun değil sıkıldım artık 6 aydır hergun iki ailenin şeyinide ben çekiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kaçmak bir çözüm mü normalde kaçma taraftarı olmadım hiçbir zaman. Ama iki ailenin yaşattığı beni bıktırdı dualar ettim krizler geçirdim bacaklarım kollarım tutmaz hale geldi kalbim sıkışıyor yıllardır çıkmayan sivilcelerim bı ton çıktı. Lütfen bana tavsiyeler verin kaçmak çözüm mü pişman olurmuyum.
Ya mesela tartışıyoruz kabaca konuşuyor üslubu kabaca babamda aynı öyledir mesela hiç sevmemKabalıktan kastı nedir şiddet mi biraz daha tanı hemen karar verme sağlıklı görünmüyor durumunuz ailenizde kızmayın onlar senin herzaman iyiliğini ister
Baştan birsürü sıkıntı detaylı detaylı yazmıycam ama evlenmiş ayrılmış senden 2 yaş büyük yaşadıklarıyla 40-50 yaşında biriyle aynı olgunlukta olan biri olarak söylüyorum, evlenip 1 sene de boşanmak istemiyorsan şimdiden bitir. Ayriyeten kabalık dediğin şeylerin evlenince daha daha fazlasını yapıcak. İnşAllah burda ki bayanların yazdıklarına kulak verirsin.bir ilişkim var. Gayet güzel ilerliyor çok şükür ama tek sıkıntı sevgilim bazen çok kaba oluyor konuyu açtığımda herşey üst üste geliyor en sevdiğim insan sen olduğun için sana yansıyor diyor gönlümü almaya çalışıyor öpüyor birşeyler alıyor falan 2 gün sonra yine aynı kabalık ama bende ona bazen kötü davranıyorum. Bide en büyük sıkıntı aileler onun ailesi bana çok kötü davranıyor hiç sevmiyorum patavatsızlık tavan. Gerçi kendi oğullarına bile köpek gibi davranıyorlar çocuk bıkmış artık yıllardır kurtulmak istiyormuş bulup getiriyorlarmış. Evlenmek istiyoruz benim ailem çok baskıcı yok sık gorusemezsiniz yok saat kaç oldu eve gelin yok işte 2 yıl bekleyin öyle evlenin bide bunları anlatırken kötü bir üslupla üstüme gelerek anlatiyorlar babamla hergun tartışıyoruz çok gıcık bir babaya sahibim sevgilim birşey aldığında niye alıyor gerek varmı bilmem ne diyor arada sırada buluşuyoruz memlekete gideceğiz diye bir hafta sık görüştük sürekli laf sokup duruyor sık gorusemezsiniz bilmem ne sık görüşmuyoruz ama sık görüşmeyip napicaz ikimizde 22-23 yaşında insanlarız ikimizinde arkadaşı yok aynı zamanlarda taşınmışız olduğumuz yere sıkılıyoruz birlikte vakit geçirmek istiyoruz yok komşular laf eder yok ayıp birşey yok uygun değil sıkıldım artık 6 aydır hergun iki ailenin şeyinide ben çekiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kaçmak bir çözüm mü normalde kaçma taraftarı olmadım hiçbir zaman. Ama iki ailenin yaşattığı beni bıktırdı dualar ettim krizler geçirdim bacaklarım kollarım tutmaz hale geldi kalbim sıkışıyor yıllardır çıkmayan sivilcelerim bı ton çıktı. Lütfen bana tavsiyeler verin kaçmak çözüm mü pişman olurmuyum.
Baban gibi adamla evlenmek istiyorsun yani,sevgi görmemiş kaba dediğim dedik.Evlenince dayak ta yersin o kötü ailesine el pençe divan da durursun.Hele kaç ailen seni silsin, bak bakalım eş ve eşinin ailesi nasıl canına okuyor nasıl seni kapı önü pas pası yapıyor????Madem "evlenecem evlenecem vermezlerse kaçacam "diye coştu hormonlar Düzgün bir adam ve düzgün bir aile seçseydin......Ya mesela tartışıyoruz kabaca konuşuyor üslubu kabaca babamda aynı öyledir mesela hiç sevmem
.Gerçi kendi oğullarına bile köpek gibi davranıyorlar çocuk bıkmış artık yıllardır kurtulmak istiyormuş bulup getiriyorlarmış.
Heee kaç da gör bişeyi diycem şimdi tövbe estagfurullahbir ilişkim var. Gayet güzel ilerliyor çok şükür ama tek sıkıntı sevgilim bazen çok kaba oluyor konuyu açtığımda herşey üst üste geliyor en sevdiğim insan sen olduğun için sana yansıyor diyor gönlümü almaya çalışıyor öpüyor birşeyler alıyor falan 2 gün sonra yine aynı kabalık ama bende ona bazen kötü davranıyorum. Bide en büyük sıkıntı aileler onun ailesi bana çok kötü davranıyor hiç sevmiyorum patavatsızlık tavan. Gerçi kendi oğullarına bile köpek gibi davranıyorlar çocuk bıkmış artık yıllardır kurtulmak istiyormuş bulup getiriyorlarmış. Evlenmek istiyoruz benim ailem çok baskıcı yok sık gorusemezsiniz yok saat kaç oldu eve gelin yok işte 2 yıl bekleyin öyle evlenin bide bunları anlatırken kötü bir üslupla üstüme gelerek anlatiyorlar babamla hergun tartışıyoruz çok gıcık bir babaya sahibim sevgilim birşey aldığında niye alıyor gerek varmı bilmem ne diyor arada sırada buluşuyoruz memlekete gideceğiz diye bir hafta sık görüştük sürekli laf sokup duruyor sık gorusemezsiniz bilmem ne sık görüşmuyoruz ama sık görüşmeyip napicaz ikimizde 22-23 yaşında insanlarız ikimizinde arkadaşı yok aynı zamanlarda taşınmışız olduğumuz yere sıkılıyoruz birlikte vakit geçirmek istiyoruz yok komşular laf eder yok ayıp birşey yok uygun değil sıkıldım artık 6 aydır hergun iki ailenin şeyinide ben çekiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kaçmak bir çözüm mü normalde kaçma taraftarı olmadım hiçbir zaman. Ama iki ailenin yaşattığı beni bıktırdı dualar ettim krizler geçirdim bacaklarım kollarım tutmaz hale geldi kalbim sıkışıyor yıllardır çıkmayan sivilcelerim bı ton çıktı. Lütfen bana tavsiyeler verin kaçmak çözüm mü pişman olurmuyum.
Bırakın evlensin ellemeyin Allah aşkına, çok güzel giden bu ilişkiyi muhakkak taçlandırmalılarbir ilişkim var. Gayet güzel ilerliyor çok şükür ama tek sıkıntı sevgilim bazen çok kaba oluyor konuyu açtığımda herşey üst üste geliyor en sevdiğim insan sen olduğun için sana yansıyor diyor gönlümü almaya çalışıyor öpüyor birşeyler alıyor falan 2 gün sonra yine aynı kabalık ama bende ona bazen kötü davranıyorum. Bide en büyük sıkıntı aileler onun ailesi bana çok kötü davranıyor hiç sevmiyorum patavatsızlık tavan. Gerçi kendi oğullarına bile köpek gibi davranıyorlar çocuk bıkmış artık yıllardır kurtulmak istiyormuş bulup getiriyorlarmış. Evlenmek istiyoruz benim ailem çok baskıcı yok sık gorusemezsiniz yok saat kaç oldu eve gelin yok işte 2 yıl bekleyin öyle evlenin bide bunları anlatırken kötü bir üslupla üstüme gelerek anlatiyorlar babamla hergun tartışıyoruz çok gıcık bir babaya sahibim sevgilim birşey aldığında niye alıyor gerek varmı bilmem ne diyor arada sırada buluşuyoruz memlekete gideceğiz diye bir hafta sık görüştük sürekli laf sokup duruyor sık gorusemezsiniz bilmem ne sık görüşmuyoruz ama sık görüşmeyip napicaz ikimizde 22-23 yaşında insanlarız ikimizinde arkadaşı yok aynı zamanlarda taşınmışız olduğumuz yere sıkılıyoruz birlikte vakit geçirmek istiyoruz yok komşular laf eder yok ayıp birşey yok uygun değil sıkıldım artık 6 aydır hergun iki ailenin şeyinide ben çekiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım kaçmak bir çözüm mü normalde kaçma taraftarı olmadım hiçbir zaman. Ama iki ailenin yaşattığı beni bıktırdı dualar ettim krizler geçirdim bacaklarım kollarım tutmaz hale geldi kalbim sıkışıyor yıllardır çıkmayan sivilcelerim bı ton çıktı. Lütfen bana tavsiyeler verin kaçmak çözüm mü pişman olurmuyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?