Bence bu kadar küçük yaşta bu kadar kendilerini kısıtlayarak kötü yapmışlar... Para biriktirmeselerdi demiyorum ama bu kadar büyük para biriktirmek için cidden sadece bisküvi ve su içmek gerekir, buluştuklarında ne doğru düzgün bi sinemaya gitmişlerdir ne bir tiyatroya.. Kitap alıp okumamışlardır ki evlenmek için ara biriktirsinler...
Hayatlarının en güzel dönemlerini kendilerini bisküvi yiyip kısıtlayarak geçirmişler, birsürü yaşanmamaışlıkları kalmış geride... Keşke diledikleri gibi gezip eğlenip paralarını harcasalardı, en azından geriye dönüp baktıklarında pişman olmazlardı...
Ben hala 14 yaşında bir çocuk evlenmek için niye para biriktirir anlayamıyorum... 14 yaşında daha çocuk adı üstünde aklına gelecek olan en sn şey evlenmek olur yaaa... 14 yaşında benim de sevgilim vardı. Çok da seviyordum, çocukça evlilik hayalleri biz de kuruyorduk, ama bunun için hiç para falan biriktirmedk,c harçlıklarımızla sinemaya gitmeyi, kafede oturup piizza yyip kola içmeyi tercih ediyorduk..
Ben bu davranışlarının hala çocukça olduğunu düşünüyorum...
Çok sevebilirler, ama hadi 15000 lirayla düğün yaptılar ev tuttular eşya aldılar sonra...
Sonra ne olacak, ne yiyip ne içecekler....