Evlilik

siz yokken evinizde kalmaları çok saçma amaç sizi görmek değil mi.siz evdeyken gelip 1 yada 2 hafta kalıp gitsinler
burda iş eşine düşüyor o bir şekilde bunu engellemeli

Kendi evleri yok mu, dışarıda mı yaşıyorlar.
Niyetleri sizi görmeye gelmek değil mi?
Siz evde yokken gelip, siz de kalmalarının ne anlamı var.
Kendi evlerinde otursunlar, ne farkı var.
Madem evde oturacaklar yalnız, kendi evlerinde otursunlar.
Ben yokken benim evimde kimsenin işi yok.
Zaten normalde gelenin bizi görmeye geliyor olması lazım.
Biz yokken ne anlamı var.
Tatil amaçlı geliyorlarsa, benim evimde tatil köyü değil.

Canım cahilliklerine gelince kayınvalidem cahil biri -tatlicadiarzu- ama kayınpederim cahil biri değilki okumuş kültürlü biri senağlama Ama cahillik okumakla alakalı değil kendini yetiştirebilmekle alakalı bir şey,bunlarınki cahillik değil düpedüz görgüsüzlük bencillik düşüncesizlik alsanaalsanasmile Eşimle konuştum bugün bana dediği ben ne yapabilirim bana böyle dedi bende kalamazsınız babamı diyeydim mafoldumben babam diyemedim işte dedi.Ama maddi konu olarakta iii sömürüyorlar merak etme dedim içimde ne kaldı ise bugün söyledim ve rahatladım :sm_cool: Ama kalmamaları için çözüm bulamadık hala bulamadım erteleme fikrine gelincede iznimizi deniz sezonunun kapanmasını istemiyorum ondan ramazan girecek offf offfff.........

Kendi kaldıkları yer yazları aşırı sıcak olan bir yer,bizim bura ise yazın bile havası güzel yayla gibi yer onlara yazlık işte ne diyeyim.Misafirlik anne babada olsa kısa süreli olmalı çünkü benim ailemde gelse diyorum ama onlar her işimi yapar ama onlar gelince köskös otururlar ve kayınvalidemin elinden kumanda düşmez bende çıldırıyorum buna.Ben evlerine gidince kumandaya elimi süremem çünkü kumanda ile uyuyacaklar az kala delikafadulden ..... sinirler işte offfffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffff

Sen yokken senin evinde kalmak mı :S
İyi de buna ne gerek var siz yoksanız sizin evinizde neden kalıyorlar bunların evi yok mu?
Bir de bunun üslubu falan yok bence tavrını koyman lazım...

Olay eşinizde biter..
Ev sizin olduğu kadar eşinizin de evi..
O nasıl rahat ediyor siz evde yokken ailesinin kalmasını anlamadım....:uhm:
Eşinize evliliğin ayrı bir hayat olduğunu öğretmeniz gerek..
Herkesin bir mahremi olur canım ya,ayıp denen bişiy var!

böyle saçmalıkmı olur ? siz yokken evinizde kalmalarıda ne demek ? hangi amaca hizmet ?

o ev sizin özeliniz..siz evdeyken herkes gelebilir kalabilir misafiriniz olabilir.ama siz yokken çok anlamsız ve saçmasapan bir durum ??

eğer tavrını koymazsan önümüzdeki yılı ondan sonraki yılı düşünemiyorum...
tatile gitmiyorum de ..çünkü iştah bırakmadınız..daha 1 yıllık evliyken inanamıyorum şu yaşadıklarıma de..ve tatili iptal ettiğini söyle..gitmeyeceğini söyle..bu psikolojik savaş belki eşinin aklını başına getirir..ve ailesine durumu güzelce izah eder..

sizde işallah ağız tadıyla tatil yaparsınız canım..

çok haklısın bende ben yokken evimde kimsenin kalmasını istemem ama malesef bu tür durumlar hepimizin başına geliyor((ben böyle durumlarda eşimin ne kadar iyi bir insan olduğunu ailesini kıramadığı için böyle davrandığını düşünüp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum inan olumsuz düşündükçe kendini çook hırpalarsın ben amaaan gireceğim bir avuç toprak şimdi bu insanlar benim evimde kalsa nolur ölümlü dünya diyorum eninde sonunda onlar senin evinde sen yokken kalacaklar kendini üzmek sinirlenmek sana zarar verir eşinle aranı bu tür meseleler yüzünden bozma şimdi bunu kabul edersin birdahakine hazırlıklı olup bahane uydurabilirsin tatlılıkla eşinde çaktırmadan bu gibi durumlarda politik olmak hepimizin yararına hiiiç birşey olmaz arkadaşım en fazla onlar gittikten sonra bir kadın tutar evini baştan aşağı temizletirsin hiiç keyfini bozma tatilinide erteleme pozitif ol üzme kendini nolur herşey daha kolay olacak görürsün:)))

bu erkeklerin ailelerine HAYIR diyememeleri yok mu?
insanı çileden çıkarıyo

bu erkeklerin ailelerine HAYIR diyememeleri yok mu?
insanı çileden çıkarıyo
aynen canımvereliniortak bugün bende çok sinirliyim eşim kardeşlerine hayır diyemediği içinalsanaalsanasmile

ne güzel yazmışsın canım.inan çoğu zaman senin düşündüğün şekilde bende düşünüyorum ama her zaman bu kadar soğukkanlı olamıyoruz ki
insanız sonuçta ne yapalımmafoldumben

hayir normal degil
ne münasebet cnm siz evde yokken evde kalmalarilmaz:
cok ayip bu yaptiklari, esinin yaptigida ayip
ne demek karisamazsinakannehir
ailesine olmaz diyememismi??

ne münasebetle siz yokken evinizde kalcaklarmış olurmu öyle şey ya.en sinir olduğum şey,kim olursa olsun ben yokken evimde kalamaz.resmen sizi yemeye geliyorlar.birde gelini adam yerine koymazlarya çıldırıyorum güya orası oğlumun evi sen kimsinki demeye getiriyorlar.neden kabul edemiyorlar acaba anlamıyorum

Siz evde yokken, neden sizde kalacaklar ki? Çok saçma... Bence eşinize kesinlikle böyle bir şeye izin vermeyeceğinizi belirtin, yani onun ailesi için değil. Kim gelirse gelsin, ev sahibi yokken o evde kalmak çok saçma.

sizin kendi annenizle babanız size deseydi kızım siz tatildeyken biz kalırız siz gidin tatile diee ozamn eşinize bile sormazdınız annmler kalsınmı evde die dimi neden aile ayrımı yapılıyo anlamıyorum onlarda eşinizin annesi babası eşinizinde evi orası eşinizde bnm annem babam kalcak tabi der yani öle düşünmesi normal bence hem kalsınlar nolurkii yemezlerya evii önmli esyalarınızı alırsınız yanınıza bişi olmaz bencee

bende kesinlikle istemem,hoş değil tabi.Ama eşinizde karşı çıkamamış o an,sonuçta ailesi,kıramamıştır.Sonradanda arayıp kalmayın dese çok ayıp olur. Ya erteleyin izin olayını,yada bu seferlik izin verin kalmalarına.Ama eşinize sıkısıkı tembih edinki bi daha olmasın böyle bişey

sana katılıyorum irincim sanırım arkadaş eşinin ailesinden hoşnut değil
mesela eşimin ailesi dese hiç düşünmem veririm anahtarı oğullarının evi
ailem olsa eşim verir anahtarı çünkü benim evim kızlarının evi
sanırım sevmekle ilgili

[sıze="2"]katılıyoruuuummm bide empatı kurdumda sımdı benım esımde ole derdı benım annemgelıp kalıcak olsa ben yokken bıle olsa bende derdım gelsın kalsınlar nolucak dıye tabı benım fıkrım bu herkes farklıdır[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…