ben evimde yokken istemem başkasının evimde kalmasını.özellikle kayınvalideler nedense çok meraklı olur evinizin bakmadık yerini bırakmaz bence.tatile gitsenizde aklınız evinizde kalır acaba neyapıyolar diye.bence eşiniz bişekilde söylesin ailesine ne cahil insanlar varya
Kendi evleri yok mu, dışarıda mı yaşıyorlar.
Niyetleri sizi görmeye gelmek değil mi?
Siz evde yokken gelip, siz de kalmalarının ne anlamı var.
Kendi evlerinde otursunlar, ne farkı var.
Madem evde oturacaklar yalnız, kendi evlerinde otursunlar.
Ben yokken benim evimde kimsenin işi yok.
Zaten normalde gelenin bizi görmeye geliyor olması lazım.
Biz yokken ne anlamı var.
Tatil amaçlı geliyorlarsa, benim evimde tatil köyü değil.
aynen canımvereliniortak bugün bende çok sinirliyim eşim kardeşlerine hayır diyemediği içinalsanaalsanasmilebu erkeklerin ailelerine HAYIR diyememeleri yok mu?
insanı çileden çıkarıyo
çok haklısın bende ben yokken evimde kimsenin kalmasını istemem ama malesef bu tür durumlar hepimizin başına geliyor((ben böyle durumlarda eşimin ne kadar iyi bir insan olduğunu ailesini kıramadığı için böyle davrandığını düşünüp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum inan olumsuz düşündükçe kendini çook hırpalarsın ben amaaan gireceğim bir avuç toprak şimdi bu insanlar benim evimde kalsa nolur ölümlü dünya diyorum eninde sonunda onlar senin evinde sen yokken kalacaklar kendini üzmek sinirlenmek sana zarar verir eşinle aranı bu tür meseleler yüzünden bozma şimdi bunu kabul edersin birdahakine hazırlıklı olup bahane uydurabilirsin tatlılıkla eşinde çaktırmadan bu gibi durumlarda politik olmak hepimizin yararına hiiiç birşey olmaz arkadaşım en fazla onlar gittikten sonra bir kadın tutar evini baştan aşağı temizletirsin hiiç keyfini bozma tatilinide erteleme pozitif ol üzme kendini nolur herşey daha kolay olacak görürsün:)))
sizin kendi annenizle babanız size deseydi kızım siz tatildeyken biz kalırız siz gidin tatile diee ozamn eşinize bile sormazdınız annmler kalsınmı evde die dimi neden aile ayrımı yapılıyo anlamıyorum onlarda eşinizin annesi babası eşinizinde evi orası eşinizde bnm annem babam kalcak tabi der yani öle düşünmesi normal bence hem kalsınlar nolurkii yemezlerya evii önmli esyalarınızı alırsınız yanınıza bişi olmaz bencee
onların aile yaşantısı kültürü buna müsait ise siz bunu engellemeye çalıştıkça evini kıskanan psikopat gelin olursunuz. Eşinize madem sen izin verdin sakıncası yok bana verecek karar söyleyecek söz bırakmadın diyip konuyu uzatmayın. Izniniz de de mümkünse bir yere gitmeyin.
Gidecekseniz öyle bir toparlayın ki evi huzursuz olduğunuzu bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?