onların aile yaşantısı kültürü buna müsait ise siz bunu engellemeye çalıştıkça evini kıskanan psikopat gelin olursunuz. eşinize madem sen izin verdin sakıncası yok bana verecek karar söyleyecek söz bırakmadın diyip konuyu uzatmayın. izniniz de de mümkünse bir yere gitmeyin.
gidecekseniz öyle bir toparlayın ki evi huzursuz olduğunuzu bilsin.
Teşekkürler inanın ama şu saat olmuş kaç gündür uyuyamıyorum.Tamam ailedir ama biz yokken kalmak neyin nesi banada bi ara babası laf arasında iiii siz izne gidin bizde siz yokken kalırız iii olur dedi ben sallamadım hani şakadır dedim.Ama adam ciddi ama böyle yapıncada onlardan soğuyorum.Eşime kızıyorum diyemiyormu baba biz yokken öyle olurmu sizin kalmanız ben kendime yakıştıramam sizi bırakıp izne gitmeyi deyip bahane bulabilirdi.
Teşekkürler inanın ama şu saat olmuş kaç gündür uyuyamıyorum.Tamam ailedir ama biz yokken kalmak neyin nesi banada bi ara babası laf arasında iiii siz izne gidin bizde siz yokken kalırız iii olur dedi ben sallamadım hani şakadır dedim.Ama adam ciddi ama böyle yapıncada onlardan soğuyorum.Eşime kızıyorum diyemiyormu baba biz yokken öyle olurmu sizin kalmanız ben kendime yakıştıramam sizi bırakıp izne gitmeyi deyip bahane bulabilirdi.
onların aile yaşantısı kültürü buna müsait ise siz bunu engellemeye çalıştıkça evini kıskanan psikopat gelin olursunuz. eşinize madem sen izin verdin sakıncası yok bana verecek karar söyleyecek söz bırakmadın diyip konuyu uzatmayın. izniniz de de mümkünse bir yere gitmeyin.
gidecekseniz öyle bir toparlayın ki evi huzursuz olduğunuzu bilsin.
Bende izni ertelemeyi ve bahane bulmayı düşünüyorum ama gitmezler çünkü eşim onların her şeyini alıp durdukça haaaa şunuda demeden geçmeyim zaten onlar gelince izne gidecek para bırakmazlar biriken parayıda yerler hatta biz giderken aman bizim evde kalıyolar diye paralarını bile verir.Bütün suç eşimde aslında bu kadar her şeylerini yapmasa eşimi bu kadar sevmezler.
Bende izni ertelemeyi ve bahane bulmayı düşünüyorum ama gitmezler çünkü eşim onların her şeyini alıp durdukça haaaa şunuda demeden geçmeyim zaten onlar gelince izne gidecek para bırakmazlar biriken parayıda yerler hatta biz giderken aman bizim evde kalıyolar diye paralarını bile verir.Bütün suç eşimde aslında bu kadar her şeylerini yapmasa eşimi bu kadar sevmezler.
eşimin ailesi bizimkiler herkez bahane bulur bir şeylere siz daha yeni evlisiniz sanırım eşinizin ailesi para yok diyormuş ya oda bir bahane bende 8 yıllık evliyim öğrendim bunları artık
1 Yıl olcak zaten tanıyalı 3 sene olacak onları,hep öyleler evlenirken durumları olmasına rağmen bir şey almadılar evime halada beklerim aceba kızım düğünde yapamadık şimdi istediğin bir şey varsa yapalım demelerini içimde uhde ama eşim anlamıyor yaşımda 26
canım ben evlendiğimdede o yaştaydım bekleme boşuna bir şey onlardan birde onlar seni kızı olarak görmezki
aman canım diliyle diyecekte ne olacak mühim olan kalben ne dediği ve ne uyguladığı bana adımı da dese olur. aslında gelin olmak gelin gibi davranıldığında daha iyidir. gelin demek oğlunun biriciği eşi demek oğlunu mutlu etmek için sana iyi davranıp hayatına saygılı olmalı. kızına yaptırdığı gibi yada kızından gördüğü gibi senden ev işi beklememli ona yardımcı olmanı beklememeli gelin ayrı birşey bunu bilmeli. aranızda bir resmiyet olduğunu sınırları geçmemesi gerektiğini de bilmeli.
ama nerde.... herkes işine nasıl geliyorsa öyle davranıyor.
eşine ailesinin gelip gelmemesi konusunda birşey dersen sen zararlı çıkacaksın gibi. sanırım eşin oldukça ailesine düşkün.
sen ne yapmak istiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?