- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar sorum evlilik nasil bisey yakin zamanda evlenicem nisanliyim evet profilimde evli yazyr cnku dugunum cok yakin zamanda ya nasil bi duygu m.edyrum onunla ayni evde olmak ne bileyim bana cok guzel gelyorr.:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar sorum evlilik nasil bisey yakin zamanda evlenicem nisanliyim evet profilimde evli yazyr cnku dugunum cok yakin zamanda ya nasil bi duygu m.edyrum onunla ayni evde olmak ne bileyim bana cok guzel gelyorr.:))
allah tamamına erdirsin inş :) bende nişanlıyım ağustosta kısmetse :)
Bence cok güzel ama sevdiğin saydığın keyifli vakit geçirdiğin insanla güzel tabiki ve daha birçok seydaha güzel seyler de var birlikte yapabilcegniz
Allah tamamını erdirsin inşallah..
Zor.......................
Bizimde bu yaz olcakti yani ailelerle knustukta okukm var universite okuyorum bidahki yil olsun diyip duruyolar ama ne bileyim 3 bucuk yildir berberz onunla ayni evi paylasmak bunlari dusunnce mutlu oluyorum is cikisini falan beklemek:))
Tek kelimeyle muhteşemm <3
dunyada bekar kalmasın herkes sevdiceğiyle evlensin:-D
ailen okul konusunda haklı :) ama gerçekten insan mutlu oluyor düşününce o gelmeden yemek yapmak falan hazırlanmak gelmesini beklemek inş hayırlısıyla olur isteyen herkesin :)
İki farklı karakter aynı evin için de,bence zor.Neden zor.s
kişiye göre değişir ..
evlilik;güven,sadakat,sadık olmak .. :123:
Siz boyle diyince dahada mutlu oluyorum ben :)
İki farklı karakter aynı evin için de,bence zor.
Şimdi ne yazsam yavan kalır,bunu evlenince anlarsın,evlilik kolay değil.
Allah huzurlu,mutlu bir yuva nasip etsin inşallah.
bnde 8 buçuk aylık evliyim geçen yıl ağustosta evlendim
evlilik güvendiğiniz mutlu olacağına inandığınız sevdiğiniz adamla çok güzel bişey ya. Ben bekarken bile bu kadar mutlu olmamışım meğer. Şimdilerde anlamaya başladımama hersey karsılıklı. Bazen alttan alcaksın sabretceksin gerçi çok sevince hersey halloluyo
![]()