Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esimle cinsel iliskiye giremiyorum korku var tedavide yetmedi yardim isterim degerli arkadaslar
Evlisiniz yada degilsiniz sitem etmeniz gereken bi konu paylasmadimNe gibi yardim edebiliriz ki?
Tövbe tövbe.
Evlisiniz yada degilsiniz sitem etmeniz gereken bi konu paylasmadim
Esimle cinsel iliskiye giremiyorum korku var tedavide yetmedi yardim isterim degerli arkadaslar
Haklisiniz tesekkur ederimpsikologa gidiyorum ama surwkli ezbere teoriler sunuyo ben 45 kiloyum esim 90 gayet sabirli.ben de panik bir Insanim dojtorum nefes egzersizi verdi cok basit olacagini soyledi ama insallah iyiolacak bunun sonu.o zaman farklı bir doktora daha gitmeniz lazım
biz sizin korkularınızı veya fizikseinsa durumunuzu bilemeyiz ki
Bir bitemedin.Yaslariniz kac?
26 yasimizdayiz 2 mizde o teknede calisiyo ben su an bosum Ilk gece tansiyonum dust.cok denedik olmadi hep agladim tedaviye gidiyoruz 8.seanstayiz artik deneyip yapmamizi istedi ve bize pozisyon onerdi.esim ben istemedikce zorlamayack bunu oberdiYaslariniz ac?
Yaslariniz kac?
Haklisiniz tesekkur ederimpsikologa gidiyorum ama surwkli ezbere teoriler sunuyo ben 45 kiloyum esim 90 gayet sabirli.ben de panik bir Insanim dojtorum nefes egzersizi verdi cok basit olacagini soyledi ama insallah iyiolacak bunun sonu.
26 yasimizdayiz 2 mizde o teknede calisiyo ben su an bosum Ilk gece tansiyonum dust.cok denedik olmadi hep agladim tedaviye gidiyoruz 8.seanstayiz artik deneyip yapmamizi istedi ve bize pozisyon onerdi.esim ben istemedikce zorlamayack bunu oberdi
Burda bircoj arkadasimin bu konularla olgili kobnusmakarina sahit oldum.tesekkurker size deNe gibi yardim edebiliriz ki?
Tövbe tövbe.
INsallah hepimiz insaniz bunu nasil arastircam sitedensitedeki vajinusmus topiklerinde fayda gören çok insan var, oralara mutlaka bak derim.