evlilik

Değişik fanteziler deneyin kullanıyorsanız biraz alkol alın belki rahatlarsınız:) kocanızı seviyorsanız illaki aşarsınız bu sorunu gibime geliyor.. Kolay gelsin:p

Esimle cinsel iliskiye giremiyorum korku var tedavide yetmedi yardim isterim degerli arkadaslar

o zaman farklı bir doktora daha gitmeniz lazım
biz sizin korkularınızı veya fiziksel durumunuzu bilemeyiz ki

kızlar bence dalga geçmeyin çünkü önce başka bir konuda yazmış bu arkadaş sorununu gerçekten siteyi kullnamayı bilmiyor,yani sahte falan değil.

tedavi görüp sonuç alamadın mı hiç?

o zaman farklı bir doktora daha gitmeniz lazım
biz sizin korkularınızı veya fizikseinsa durumunuzu bilemeyiz ki
Haklisiniz tesekkur ederimpsikologa gidiyorum ama surwkli ezbere teoriler sunuyo ben 45 kiloyum esim 90 gayet sabirli.ben de panik bir Insanim dojtorum nefes egzersizi verdi cok basit olacagini soyledi ama insallah iyiolacak bunun sonu.

26 yasimizdayiz 2 mizde o teknede calisiyo ben su an bosum Ilk gece tansiyonum dust.cok denedik olmadi hep agladim tedaviye gidiyoruz 8.seanstayiz artik deneyip yapmamizi istedi ve bize pozisyon onerdi.esim ben istemedikce zorlamayack bunu oberdi

Haklisiniz tesekkur ederimpsikologa gidiyorum ama surwkli ezbere teoriler sunuyo ben 45 kiloyum esim 90 gayet sabirli.ben de panik bir Insanim dojtorum nefes egzersizi verdi cok basit olacagini soyledi ama insallah iyiolacak bunun sonu.

eşinizin sabırlı olması büyük avantaj
bu durumu yaşamadım ama buraya yazan arkadaşlardan anladığım kadarıyla eşin tavrı çok önemli

ama kilo nasıl etkiliyor ki? benim de eşimle aramda baya bir kilo farkı var

psikoloğunuzun teorileri sizi tatmin etmiyorsa bir de başka bir psikoloğu deneseniz?

26 yasimizdayiz 2 mizde o teknede calisiyo ben su an bosum Ilk gece tansiyonum dust.cok denedik olmadi hep agladim tedaviye gidiyoruz 8.seanstayiz artik deneyip yapmamizi istedi ve bize pozisyon onerdi.esim ben istemedikce zorlamayack bunu oberdi

Tedavini mutlaka sonuna kadar sürdür. Esin anlayisliysa birlikte cözersiniz insallah en yakin zamanda. Bi de bu sitede konular var sanirim parmak egzersizleri yapiyorlar, o konulardan faydalan derim ben.

bu zipzip nerde diyordum bende :) gene cikti yasi sordu...

bu arada rahat olun ve kendinizi esinizin kollarina birakin. ona tam anlami ile guvenin.

X