• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik

[QUbugunun tarihi, post: 39558196, member: 634185"]bu zipzip nerde diyordum bende :) gene cikti yasi sordu...

bu arada rahat olun ve kendinizi esinizin kollarina birakin. ona tam anlami ile guvenin.[/QUOTE]
Sorun degil guvendigim icn korkumu yenmeyadim atmaya calisiyirum sygilar 26 yasim bu arada

benim arkadasim bu sorunu evinde ona ailesini animsatacak herseyi rafa kaldirarak asti..cunku aslinda icten ice onlarin(anne baba kardes) resimlerini gordukce utancindan bu isin olmadigini anladi..daha dogrusu evine gittigimiz zaman gozlerim fal tasi gibi acilmisti,ev ev degil muzeydi mubarek..tek tek kaldirdik onu duygusalliga iten herseyi..
simdi dedigine gore `yansin geceler`:KK45:
belki icten ice birseylerden utaniyorsunuzdur..bunu bulmaya calisin once..

Kontrolun sizde oldugu pozisyonlar deneyin.
Bol bol bol bol su bazli kayganlastirici kullanin.

Küçücük veletler yapıyo ben mi yapamıcam dedim ben kendimi rahatlattım oldu bitti çok kolay bişey aslında kasma,eşin girmeye çalışırken de biraz ıkın rahat olur. Kayganlaştırıcı da kullanın.

eşinizin sabrı gerçekten çok önemli. benim biraz yorumum farklı olacak onaylayan da onaylamayanda olacak ama ben düşüncemi paylaşıcam. öncelikle evlilikte evet önemli bi sorun.. herşeyden önce Allahtan yardım isteyin çok dua edin. biraz da rahat olmayı denerseni. Allahın izniyle bi sıkıntı olmaz düzelir herşey :)

Benim de 6 ay sürdü. Vajinismus topikleri sağolsun geçti. Alkol alın çok işe yarıyor. Kasılmaları azaltıyor. Zeytinyağı ile vajinismusu yenenler diye arat google da :)

Bu sitede vajinismus topicleri var canım baksan mutlaka bir yardımı olur. Bir kitap vardı adını hatırlamıyorum ama işe yarıyor diyorlardı. Benimde kuzenimde vardı çok zor bir durum. Allah kolaylik versin

alkol hiçbir işe yaramıyor bence ya da ben alkole dayanıklıyım ilk evlendiğim zamanlarda koca bir şişe vodkayı bitirmiştim tek başına o kahrolası bilinç hep yerinde ..Zaten vajinismus psikolojik etkenli ise bir varil içsem bana yine bir şey olmazdı ..Bu rahatlama tekniğini çözemedim ,ben kendimi rahatlatamamıştım ancak su bazlı kayganlaştırıcı ve biraz dişinı sıkma tekniği ile kurtuldum .Bu arada pes etmeyin çünkü vajinismus erteleme hastalığıdır ne kadar ertelerseniz o kadar zor olur ..

Elimizden geldigince tavsiyede bulunuruz anca.. oda bi yardim sonucta..canin kac yillik evlisin hicmi cinsel iliskiye girmediniz yoksa her sefer korkumu yasiyorsun
Huzurlu bi evlilik icin %80 iyi cinsellik sart en azindan kocanizi seviyorsaniz korkularinla yuzlesmelisin doktora gitmen kadar kendi kafanda bu sorunu cozmende onemli...esinle konus yardim iste kendini kasma ve bunu her kadinin yasadigini ekmek su gibi gerekli oldugunu kendine hatirlat bak soyle dusun evlendin ve yemek yapamiyosun diyelim sevmiyorsun beceremiyosun varsayalim ne yapacaksin ben yapamam deyip yillarca adami ac mi birakacaksin korkularinla yuzlesmen gerek nasil esin ise gidiyosa evine bakiyosa sana deger verip fedakar olup seni anlamaya calisiyosa sende ustune duseni yapmak icin azimli olmalisin pes etme sogukluk girmesin araya doktorada gitceksen ertelememelisin

Back
X