Evlilik

Ben annemin tarafindan kuzenlerimle hic de kardes gibi büyümedim hatta ilk tanistigimizda 14-15 yaslarindaydim ve hicbir zaman öyle kardes gibi iliskimizde olmadi 2-3 yilda bir görürdüm suan halada öyle pekte yakin bir iliskilerimiz yok.
Tamam süper, kuzeninizle mi evlisiniz ?

benim annem babam özamca çocukları.
tabi bundan 30 yıl öncesinden bahsediyorum.
şimdi böyle bir söz konusu olamaz. aileler istese bile biz istemeyiz. hep beraber büyüdük, kardeş gibi..
akraba demek sadece kuzen değil ki. dıdısının dıdısıda akrabamdır

Dıdısının dıdısını bende saymıyorum..Kardeş gibi büyüyenler için korkunç birşey bence..Benimde rahmetli dedemle babanem amca çocuğuydu ,onlarda birbirlerini görmeden büyümüşler..

Dıdısının dıdısını bende saymıyorum..Kardeş gibi büyüyenler için korkunç birşey bence..Benimde rahmetli dedemle babanem amca çocuğuydu ,onlarda birbirlerini görmeden büyümüşler..
o yüzden akraba deyince benim aklıma sadece kuzenler gelmiyor..
ben mesela dayımın, amcamın teyzemin çocuklarıyla kardeş gibi büyüdüm. evlerimiz yan yanaydı, her zaman yanyanaydık.. ama halamın çocuklarını yolda görsem tanımam :KK14: evlilik amacıyla demiyorum ama halamın çocuklarına da kardeşim diyemiyorum:işsiz:

o yüzden akraba deyince benim aklıma sadece kuzenler gelmiyor..
ben mesela dayımın, amcamın teyzemin çocuklarıyla kardeş gibi büyüdüm. evlerimiz yan yanaydı, her zaman yanyanaydık.. ama halamın çocuklarını yolda görsem tanımam :KK14: evlilik amacıyla demiyorum ama halamın çocuklarına da kardeşim diyemiyorum:işsiz:

Anladım bakış açınızı..Ben genlerden dolayı görüşmesem bile sıcak bakamıyorum meseleye..

Ben duruma akraba veya degil diye bakmiyorum dikkat edilmesi gereken kişilik nasil insan oldukları.Eğer iyi insanlarsa akraba evliliğini tercih ederim.Bilmediğin yabancıdan iyi.

Back
X