Nasıl başlasam bilemedim annem rahatsız 10 yılı aşkın..yemek yapma,temizlik herşey bana bakıyordu bi yandan okulu bitiriyordum bana ağır geldi yaşlı anne-baba istekler bitmiyor bi de tek benim hani bende insanım yorulmuştum atanmak gülünçtu su ortamda asiri zor.Ve yaşım 25 olunca yaşta geçiyor 3 sene görüştüğüm kısıye evet dedim en azından kendi ailem yuvam olsun diye .abim istemedi felan ve Sozlendim Nisanlimla iyiyiz her dediğim alındi satıldı ezirmekse bunu yapmalarına izin vermedim ama şöyle bi problem var yağmurdan kaçayim derken doluya tutuldum onun ailesi problemli biraz ve nisanlim cok borca girdi herseyi tek yapıyor ailesi yardım etmiyor felan Nasıl desem onun ailesi problemli benim ki de ..nişanımla aramızda ki bag kuvvetli ama ikimiz de de geçinebilecek miyiz bir korku var ..ve zamanında enistemin duyguları vardı bana ben bunu ablam a söyledim 6 yıl öncesi desem yeri başta hasta bi anne ..enistem öğretmen sarkıntılık yapıyor korktum belli bi süre diyemedim kimse ondan beklemez felan bunu ablam babam annem biliyor evlilikten çok korkuyorum ama aile kurmak da çok istedim çocuğum olsun istiyorum..Bunu sevgiliyken nisanlima söyledim bunu bil ona göre evren dedim ve bana güvendiğini söyledi asla ablanla bile gorüşme bence dedi Eniştem zaten evimize asla gelemiyor ablam çocuklar için bosanmadi elinde maaşı olmasına rağmen ona muhtaç değilken ..CANIM COK ACIYOR yaşadıklarım ağır geliyor başta bi annem yok kimsesizim bu durum böyle nisanlim iyimser ailesi lafci oturaklı değiller ve KORKUYORUM düğünüm yaklaştı ..tertemiz kaldığma inanıyorum rabbime şükürler olsun ama GECINEMEMEKTEN korkuyorum nisanlim herşeyi bize zaman gösterecek diyor ..çok şükür cidden hiç başıma kalkmadı hep güvenir bi dediğimi iki etmedi hep maddi hem manevi ama erkek değişir mi mevzusu var istediğini aldiktan sonra ..Sizce nasıl davranmam gerek evlilik suresince kimsem yok size danışmak istedm