Evlilik...

aTcI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
116
12
98
İstanbul
Kızlar aranızda benim gibi evlenme teklifi almayan ve balayı da yapmayaniniz var mı... ben hala daha bekliyorum çok aptalim deGil mi üstelik evleneli 3 yıl oldu ve biz daha bir sefer bile tatile çıkmadık ...

Vallahi bu sene bende daha çıkamadım ve cinlerim tepemde Eğer imkanınız varsa alın biletleri yapın rezervasyonu emrivaki yapın derim.

Vallahi bu sene bende daha çıkamadım ve cinlerim tepemde Eğer imkanınız varsa alın biletleri yapın rezervasyonu emrivaki yapın derim.
İşleri çok yoğun onun için tatil plani yaparken onun önce islerini ala yola koyması ve izin alması gerekiyor o yüzden yapamam yani zaten yillik tatilini de memleketinde kullaniyoruz ee oda haklı ailesini özlüyor ama balayı yerine geçecek bir tatil bari yapsaydik die bekliyorum bende

Aramızda öyle birileri varsa yani hiç tatile gitmemiş bu seni rahatlatacak mı?
Bence eşine hatırlat aile olduğunuzu.. Yani anne babası kadar sende ailesisin.. Senin taleplerininde önemli olduğunu..

Herkes aynı olmak zorunda değil ki ,
Kocanla mutluysan takılma böyle şeylere . .

Sekiz senelik evliyim ne balayi yaptim ne tatil...esimle en büyük luksumuz market alisverislerimiz çünkü esimin çok calismasi hep calismasi lazim yok dünyaya kim kurtaricak...

Kızlar aranızda benim gibi evlenme teklifi almayan ve balayı da yapmayaniniz var mı... ben hala daha bekliyorum çok aptalim deGil mi üstelik evleneli 3 yıl oldu ve biz daha bir sefer bile tatile çıkmadık ...
Sus kiz daha kocayi bulamayanda var biz basimzii nereye vursak bilemedimki
Evlencek duzgun adam bulsma balayi olmasada olur haline sukret git kosinin yanina saril uyu

Sekiz senelik evliyim ne balayi yaptim ne tatil...esimle en büyük luksumuz market alisverislerimiz çünkü esimin çok calismasi hep calismasi lazim yok dünyaya kim kurtaricak...

Ben de bizi tek sanıyordum bu kulvarda

Tamamen aynı durumdayız

Sus kiz daha kocayi bulamayanda var biz basimzii nereye vursak bilemedimki
Evlencek duzgun adam bulsma balayi olmasada olur haline sukret git kosinin yanina saril uyu
Yaşın daha gençse bence boşver kocayi napcan hayatına bak kendine yatırım yap bence

Valla rahatlicam duyunca çünkü kolay olduğumu düşünücem yoksa ((
Yıllık tatilini ailesi ile geçiriyorsanız eh sen ailen ile geçirmek istiyormusun yani sen özlemiyormusun?
Şayet ailen ile aynı şehirde isen bile 1 hafta yada 3-5 gün kaçamak ayarlamak için konuş eşinle..
Belki olayın maddiyatındadır ama senede 3-5 gün onada iyi gelecektir.. Bu şekil konuş derim..
Kısacası gitmeyen yada gidemeyenler seni rahatlatmasın çünkü herkesin koşulları farklı, istekleri farklıdır..

Yok ailemle aynı şehirde değiliz ama benim gidip kalmama bişey demiyor Allah a şükür

Bende balayı yapmadım 15 gun evlilik izninde yattik resmen evde. düğün öncesi o kdr yorulmuştk ki hazırlıklar yüzünden kapıdan adım atacak halim bile yoktu. Hiç de dert etmiyorum çünkü biliyorum ki beni tatil değil eşimin güler yüzü mutlu ediyor. Eşinle mutluysan monotonluk yoksa hiç takılma bence böyle şeylere. Elbet sizde tatil yaparsınız...

Yıllık izni kaç gün ki hepsini ailesi ile geçiriyor?
3-5 gün sizinle başbaşa tatil için ayıracak zaman yok mu hiç?
Eşinizin yaptığı bencilce.
Siz de onun ailesisiniz artık. Size karşı sorumlulukları da var. Gerçi sorumluluğu geçin, bi adam karısı ile başbaşa tatil yapmak istemez mi? Seven adam böyle bir fırsatı kaçırır mı?
Anlayamıyorum, anlayamayacağım...

15 gün izni var ve yil içerisinde ki kullanimlarini cikarinca genelde bir hafta 10 gün kaliyor ve hepsini memleketinde geciriyoruz. Bende anlayamiyorum insan eşiyle bi tatil istemez mi ya die

Valla çok aşırı monotonluk ve iletisimsizlik var yani anlayacağın tatile ve birlikte birseyler yapmaya ihtiyacimiz var

Valla çok aşırı monotonluk ve iletisimsizlik var yani anlayacağın tatile ve birlikte birseyler yapmaya ihtiyacimiz var
Anladım canım o zaman esine de aç bu konuyu sakince anlat anlar herhalde eşek değil ya...

bunalıma girmiş taklidi yapın, ciddiyim aklıma bu geldi..dırdırdan anlamiyorsa bunu deneyin..kiyamam 3 5 gün için bu kadar uzmesine izin vermeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…