- 15 Ekim 2016
- 44
- 14
- 3
- 35
- Konu Sahibi Aylinayhan01
Kaynanasıyla birlikte oturan varmı varsa nasıl gidiyor ben yeni evliyim ve kaynamala birlikte yaşıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman gecmis ola..Kaynanasıyla birlikte oturan varmı varsa nasıl gidiyor ben yeni evliyim ve kaynamala birlikte yaşıyoruz
Yok ja tek oğlu tek bırakmıyor annesini şu an normal gidio ama tabiki yanlız yaşamak daha iyi düzenin olur falan ama böyle herşeye karşıyyorarBen yaşamıyorum ama zordur eminim.senin nasıl gidiyor ayrı yaşama imkânın yok mu
Kolay değil gerçekten zor çok iyi kendisi ama genelde herşeye karışıyor çok aşırı titiz ins herşey iyi olur bide simdı hamileyimBuraya sorma gereği duyduğuna göre bu durumdan memnun değilsin. Benim çevremde de ailemle de eşinin ailesiyle yaşayan kimse yok. Hep kk da okuyorum.
Asla yapılmaması gereken bir şey olduğunu biliyorum. Nasıl rahat ediyorsunuz? Özellikle eşinizle özel anlarinizda ya da kendinize ayırdığınız kişisel zamanlarınızda ?
Eşimi çok sevdim tek oğlu iyi olur dedimNeden kabul ettin bunu?
Aynen zor gerçekten herşeye karşılıyor kendi düzenin olmuyor rahat olmuyorsun ama artık yapabileceğim birşey yok bide şimdi hamileyinBirlikte oturma kavramı evlilik kavramıyla örtüşmüyor bence. Birey olarak rahat edememekten önce asıl sorun karı koca özel hayatın olmayacak olması. Biz eşimle ailesinden farklı yerde yaşıyoruz. Eşim ailesine sık gitmek istiyor. Dahası beni de götürmek istiyor. Buna bile tahammülüm yok. Haftasonları eşimle başbaşa olamama rahatça kendi evimde olamama durumu var. Aynı evde yaşamaya gerçekten tahammül etmek zor. Ki eşimin ailesi bana karşı çok iyiler. Ama cuma akşamı ailesine gidip pazar akşamına kadar orda kalmak bile sorun. Rahatça duş bile alınmıyor