• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Aylinayhan01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
44
14
3
35
Kaynanasıyla birlikte oturan varmı varsa nasıl gidiyor ben yeni evliyim ve kaynamala birlikte yaşıyoruz

Sonuçta kendi tercihin kötüyse de bi süre katlanman lazım sanırım ben olsam kabul etmezdim sadece kendi fikrim

Ben kaynanamla birlikte yasiyorum. Ogrenci oldugum icin rahat geliyor bana. Yemek temizlik derdim yok. Yani tabii ki yapiyorum ama zorlanmiyorum. Elbette ters dustugumuz zamanlar oluyor ama cok takilmamaya calis.

Ben ayrı yaşıyorum.. Hatta ülkemiz bile ayrı :KK70:
Şaka bi yana kaynanası ile oturup iyi anlaşan insanları da tanıyorum yani.. Ama ben yapamazdım.. Eşinin iki tarafı da dengede tutması lazım..
Oğlunu gelininden kıskanan, gelinin mutfağa gitmesini bile fırsat bilip, oğluna dedikodusunu yapan bir kaynanan yoksa ne mutlu sana.. Benim kaynanam böyle biri.. Hoş bu fırsatı da eşim veriyor ya ona.. Aman neyse ben de az içimi dökeyim dedim :)
Herkes kötü oldu diye sen de olacak değilsin ya.. Tecrübelerinden faydalan.. Anne kız gibi olamaz hiçbir gelin-kaynana bana göre ama, yeri geliyor kendi annelerimizle bile anlaşamıyoruz :)
Allah huzur mutluluk versin yuvanıza..

Burda çok olumsuz yorumlar duyabilirsiniz. Buraya bakipta kendini doldurma. Hayat her kese farklı. Herkes bir olacak değil. İnşallah sen mutlu olursun.

Buraya sorma gereği duyduğuna göre bu durumdan memnun değilsin. Benim çevremde de ailemle de eşinin ailesiyle yaşayan kimse yok. Hep kk da okuyorum.
Asla yapılmaması gereken bir şey olduğunu biliyorum. Nasıl rahat ediyorsunuz? Özellikle eşinizle özel anlarinizda ya da kendinize ayırdığınız kişisel zamanlarınızda ?

Birlikte oturma kavramı evlilik kavramıyla örtüşmüyor bence. Birey olarak rahat edememekten önce asıl sorun karı koca özel hayatın olmayacak olması. Biz eşimle ailesinden farklı yerde yaşıyoruz. Eşim ailesine sık gitmek istiyor. Dahası beni de götürmek istiyor. Buna bile tahammülüm yok. Haftasonları eşimle başbaşa olamama rahatça kendi evimde olamama durumu var. Aynı evde yaşamaya gerçekten tahammül etmek zor. Ki eşimin ailesi bana karşı çok iyiler. Ama cuma akşamı ailesine gidip pazar akşamına kadar orda kalmak bile sorun. Rahatça duş bile alınmıyor

Buraya sorma gereği duyduğuna göre bu durumdan memnun değilsin. Benim çevremde de ailemle de eşinin ailesiyle yaşayan kimse yok. Hep kk da okuyorum.
Asla yapılmaması gereken bir şey olduğunu biliyorum. Nasıl rahat ediyorsunuz? Özellikle eşinizle özel anlarinizda ya da kendinize ayırdığınız kişisel zamanlarınızda ?
Kolay değil gerçekten zor çok iyi kendisi ama genelde herşeye karışıyor çok aşırı titiz ins herşey iyi olur bide simdı hamileyim

Neden kabul ettin bunu?
Eşimi çok sevdim tek oğlu iyi olur dedim :(
Birlikte oturma kavramı evlilik kavramıyla örtüşmüyor bence. Birey olarak rahat edememekten önce asıl sorun karı koca özel hayatın olmayacak olması. Biz eşimle ailesinden farklı yerde yaşıyoruz. Eşim ailesine sık gitmek istiyor. Dahası beni de götürmek istiyor. Buna bile tahammülüm yok. Haftasonları eşimle başbaşa olamama rahatça kendi evimde olamama durumu var. Aynı evde yaşamaya gerçekten tahammül etmek zor. Ki eşimin ailesi bana karşı çok iyiler. Ama cuma akşamı ailesine gidip pazar akşamına kadar orda kalmak bile sorun. Rahatça duş bile alınmıyor
Aynen zor gerçekten herşeye karşılıyor kendi düzenin olmuyor rahat olmuyorsun ama artık yapabileceğim birşey yok bide şimdi hamileyin

Valla aynı apartman dahi olsa kapilariniz ayrı olmasi gerektiği kanaatindeyim. Kendi evin kendi düzenin olmalı. Ama bunlar baştan konusulmaliydi sen kabul ettiysen şimdi çok zor

Back
X