• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Umut’ Siz ne düşünüyorsunuz?

Daha önce yazmıştım biten evliliğim hakkında..
5 ay önce ayrıldık. İçimde hâlâ bir umut vardı, “Belki döner” diyordum. Ben ayrılmak istemedim. Bir gün geldi çocuklar için, yakınlaştık… birlikte olduk. O an içimde bir ışık yandı, kalbim “başlıyor muyuz yeniden?” diye fısıldadı. Ama o beraber olmadan ümitlenmeni istemiyorum lütfen bana ümitlenmicem de çünki seni çok arzuluyorum dedi. Tamam dedim. Sen ne düşünüyorsun dedim bilmiyorum kafam çok karışık zaman ne gösterir bilmiyorum dedi. Ondan sonra hiç birşey olmadı ben ne yazdım ne o konuyu açtım hiç bişey olmamış gibi davranıyoruz.
Sizin fikriniz nedir? Aklındaki ne sizce? 20yıllık geçmişimiz var 14yıllık evliydik.
Random bir kadından daha ulaşılırdınız, işini görüp gitmiş her seferinde. Siz oh seviştik rahatladık diye düşünen biri değilsiniz, umut besliyorsunuz her seferinde, canınıza yazık manyak olursunuz böyle. Kendinize bunu yapmayın yaptırmayın.

5 ay önce ayrıldık. İçimde hâlâ bir umut vardı, “Belki döner” diyordum. Ben ayrılmak istemedim. Bir gün geldi çocuklar için, yakınlaştık… birlikte olduk. O an içimde bir ışık yandı, kalbim “başlıyor muyuz yeniden?” diye fısıldadı. Ama o beraber olmadan ümitlenmeni istemiyorum lütfen bana ümitlenmicem de çünki seni çok arzuluyorum dedi. Tamam dedim. Sen ne düşünüyorsun dedim bilmiyorum kafam çok karışık zaman ne gösterir bilmiyorum dedi. Ondan sonra hiç birşey olmadı ben ne yazdım ne o konuyu açtım hiç bişey olmamış gibi davranıyoruz.
Sizin fikriniz nedir? Aklındaki ne sizce? 20yıllık geçmişimiz var 14yıllık evliydik.
Canı seks yapmak istemiş siz de en çok tanıdığı kişi olduğunuz için birlikte olmuş. Zaten sevişmeden önce ümitlenmeni istemiyorum demiş. Bu durum sizi çok olumsuz etkiler, bundan sonra eve almayın, onun isteklerini kabul etmeyin bence. Ama yok "ben sadece sevişmek istiyorum, hayatımda o olmasa da olur cinsel ihtiyacımı karşılayayım yeter, arada bir ikimizin de canı istedikçe beraber oluruz" diyorsan sen bilirsin. Ama biz kadınlar biraz daha duygusalız genel olarak. Cinsel ilişki yaşayıp yeniden barışma hevesiniz olması yüksek ihtimal.

Kendinize bakın bakımlı olun sosyalleşin hatta flörtleşin kıskanıyorsa geliyorsa gelecektir gelmiyorsa yolunuza bakarsınız

Bu erkek (?) milleti şer....sizlikte sınır tanımıyor. Bir daha aynı şeyi yapmayın.

Ayrılmak isteyen o ve siz o geldiğinde kabul etmişsiniz var ya arzuladığında burnundan getirirdim ben olsam 😂öyle bir ulaşamayıp iç çekerdi ki 😂yanlış yapmışsınız nasılsa dünden razı diyor elimin altında diyor üstüne üstlük ümitlenme diyor hoşt derdim orada ona😂

Benim fikrim 5 kuruşluk aklın yok.

Gerçekten soruyor musunuz aklındaki ne diye? Adam açık açık söylemiş zaten ümitlenme diye. Canı seks yapmak istemiş, en kolay ulaşabileceği kişi olarak sizi bulmuş ve yapmış. Sonrasında da yine ortadan toz olmuş. Kendinize azıcık saygınız varsa bir daha buna izin vermezsiniz. Boşuna da umutlanmayın, bu evlilikten bir halt olsaydı zaten boşanmazdınız. Erkekler aldatıyor da yine de düzenleri bozulmasın diye boşanmak istemeyip kırk takla atıyorlar. Bu evliliği bitirdiyse bitmiştir artık tamamen.

Back
X