• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik....

Bende evlenmeden önce görümce kv ilişkileri ile ilgili hiç düşünmemiştim. Aklımın ucundan bile geçmemişti. Hatta nişanşıyken bile olayın farkında değildim. Ne zamanki onların konu başlığı olduğu ilk kavgamızı yaptık, ben olayı anladım. Onları sevmek zorunda kalıcam, onlar bana türlü laflar sokup dururken eşim asla yanımda olmayacak, derdimi anlatmak imkansız olacak.... Çok üzücü günler geçirdim ve geçiriyorum.
Aslında adetler az çok evleneceğin aileyi yansıtıyo, sinyaller veriliyorda bizler anlamıyoruz, mesela ben safı söz isteme bir oldu ama nişanda 15 gün içinde olacak, bi geldiler çoluk çocuk 200 kişiden fazla, yuh dedim tabi eşim annesine yüklendi ben bilmiyordum falan dedi tamam dedim sustum
-nişan bi oldu kv nişan takılırken illa altınlar kendi çantasına bastı hepsini aldı salonun içinde dolandı salındı, tabi ben şok oldum, eşime çattım o annesine falan neymiş bana sonradan vercekmiş, sonradan eve getirdi falan ama olan oldu, ve düğündeki tüm altınları inşaat işi yapıyoruz yeni ev alacak kendimize diye aldılar tam 150 binlik altını almıştır,
-bi evlendim erkek ailesi kız ailesinden üstündür, ben aileme gidiyorum diye dünya kıyamet koptu ki onlara daha çok gidiyorken,
Not:ben memurum eşimde memur, ailemde gezmediğim yapmadığım tatil kalmadı, o kadar şımarık büyüdüm, bunlara Nasıl boyun eğdim hala anlamıyorum, şimdiki aklım olsa baştan anlaşamayacağım belliymiş bırakırdım hepten diyorum
- amma yorum yaptım ama baştan adetlerden anlıyo insan pembe gözlükleri çifter çifter takmışım ben göremedim:)

Kızlar merhaba evlendikten sonra kadınların soyadı seçiminin onun hayatına ya da evliliğine çeşitli etkileri var mı? yok mu onu araştırıyorum. Herhangi bir kar gütmeyen akademik bir çalışma, siz de bir doldurun derim :))) anket linktedir :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba evlendikten sonra kadınların soyadı seçiminin onun hayatına ya da evliliğine çeşitli etkileri var mı? yok mu onu araştırıyorum. Herhangi bir kar gütmeyen akademik bir çalışma, siz de bir doldurun derim :))) anket linktedir :)))
Mune Mune Kazen Kazen @Margarikotin

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X