• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikde erkegin ilgisiz sevgisiz olmasi

Mervetlk

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
11
4
36
28
Merhabalar .. 3 yıllık evliyim. Eşim yanima sadece cinsellik icin yaklaşıyor. Onun dışında sevgisiz ilgisiz yani sanki benden nefret ediyor gibi istemiyor gibi. Bu durumda benim yanima cinsellik icin yaklastiginda nasil tepki verebilirim. Bende hayır diyememe hastaligi var yani hic reddedemedim simdiye kadar. Bu durumda olup duzelten var mi aranizdq

Çift terapisi dışında bir çözümü yok.

Sevgisiz ve ilgisiz kaldığınızı anlattiniz mi hiç?

Bir de yatak odasinda sadece kendini mi düşünüyor?

Sizin zevkinizi de önemsiyor mu? Hem ön sevişmede hem orgazm konusunda.

Merhabalar .. 3 yıllık evliyim. Eşim yanima sadece cinsellik icin yaklaşıyor. Onun dışında sevgisiz ilgisiz yani sanki benden nefret ediyor gibi istemiyor gibi. Bu durumda benim yanima cinsellik icin yaklastiginda nasil tepki verebilirim. Bende hayır diyememe hastaligi var yani hic reddedemedim simdiye kadar. Bu durumda olup duzelten var mi aranizd
Evliliğin bir öncesi bir de sonrası vardır. Cinsellik sonrasına ait bir durum. Eşiniz evlilik öncesinde nasıldı ilgisizliğini belli ediyor muydu bile bile mi ladesti. Eleştirmek için söylemiyorum. Eğer bu ilgisizliği evlilikten öncede varsa nişanlıkta vs. Eşiniz düzelmez. Karakteri böyleyse ya böyle kabul edeceksiniz. Ya da çantanızı alıp çıkacaksınız. Ama zamanla bu hale geldiyse evlilikte bazı problemler olduğunu gösterir çift taraflı. Bunun için çift terapistine gidip eski heyecanınızı yakalayabilirsiniz.

Bence iletişim probleminizi çözmek için bir çift terapisine gidin. Cinsellikte bir sorun yokmuş zaten anladığım kadarıyla. Reddetmenin bu durumda çözüm değil daha büyük sorun oluşturacağını düşünüyorum.

İnsan severek sevişmeli ,kadınlar zaten ilgisiz sevgisiz sevişmeyi sevemez eşinizle bu konuyu konuştunuz mu

Merhabalar .. 3 yıllık evliyim. Eşim yanima sadece cinsellik icin yaklaşıyor. Onun dışında sevgisiz ilgisiz yani sanki benden nefret ediyor gibi istemiyor gibi. Bu durumda benim yanima cinsellik icin yaklastiginda nasil tepki verebilirim. Bende hayır diyememe hastaligi var yani hic reddedemedim simdiye kadar. Bu durumda olup duzelten var mi aranizdq
Oturup karşılıklı konuşmayı denediniz mi

Evliliğin bir öncesi bir de sonrası vardır. Cinsellik sonrasına ait bir durum. Eşiniz evlilik öncesinde nasıldı ilgisizliğini belli ediyor muydu bile bile mi ladesti. Eleştirmek için söylemiyorum. Eğer bu ilgisizliği evlilikten öncede varsa nişanlıkta vs. Eşiniz düzelmez. Karakteri böyleyse ya böyle kabul edeceksiniz. Ya da çantanızı alıp çıkacaksınız. Ama zamanla bu hale geldiyse evlilikte bazı problemler olduğunu gösterir çift taraflı. Bunun için çift terapistine gidip eski heyecanınızı yakalayabilirsiniz.
Aslinda nişanlıyken öyle değildi hatta onun oncesi bile sevgiliydik severek evlendik sayılır. Evlenmeden once cok guzel sozler soylerdi evlendikten sonra durduk yere bana ben sana hic aşık olmadim sadece değer verdim bu asktan daha onemli gibi sozler soyledi. Ve biz ilk sozlendigimiz zamanlar eski sevgilisi esim hakkinda beni unutamaz onunla evlenmek icin evleniyordur gibi sozler soylemis bu da benim kulagima geldi tabi. Bana asik olmadigini soyledikten sonra direk aklima bunlar geldi hâlâ da geliyor malesef. Is onunla konusmaya gelince o konusulacak birisi degil malesef direk kendini savunmaya geciyor beni anlamıyor bile

Konusmadim konussam bile bos bos konuştuğumu soyler gecistirir veya beni kucumseyerek hatalarimi soyleyerek kendini savunur 😏
İnsan severek sevişmeli ,kadınlar zaten ilgisiz sevgisiz sevişmeyi sevemez eşinizle bu konuyu konuştunuz mu

Çift terapisi dışında bir çözümü yok.

Sevgisiz ve ilgisiz kaldığınızı anlattiniz mi hiç?

Bir de yatak odasinda sadece kendini mi düşünüyor?

Sizin zevkinizi de önemsiyor mu? Hem ön sevişmede hem

Eşinizle bu konuyu konuşmalısınız
Konussamda bos vazgectim ben artik. Bana nefretini kusmakdan baska bisey yapmıyor ustelik ben bu kadar cabalarken köyde oturuyoruz ve su zamanda cogu kadinin yapmayacgi seyleri bilmesem de yapmaya çalışıyorum ama kiymet bilinmiyo tabi

Konussamda bos vazgectim ben artik. Bana nefretini kusmakdan baska bisey yapmıyor ustelik ben bu kadar cabalarken köyde oturuyoruz ve su zamanda cogu kadinin yapmayacgi seyleri bilmesem de yapmaya çalışıyorum ama kiymet bilinmiyo tabi
Peki ama neden?daha yeni evli sayilirsiniz.Aranizda ne geçti de sizden bu kadar çok nefret ediyo

Konusmadim konussam bile bos bos konuştuğumu soyler gecistirir veya beni kucumseyerek hatalarimi soyleyerek kendini savunur 😏
Sizin sözlerine ,
Sizin sözlerinizi dinlemeyen, sözlerinize değer vermeyen sizi sevmiyor demektir. Üstelik nefretini de kusuyor size. Siz herşeye tamam diyorsunuz zaten , yat deyince yatıyor , konuşma deyince konuşmuyorsunuz. Hayır diyememe durumu sizi çok ezdiginden ve sizi bastırdığı için. Sizin cinsellik konusunda bir söz söyleme , isteyip isteme hakkınız elinizden alındığı için , hayır diyemiyorsunuz. Eşinizin size sevip sevmemesine bir şey diyemem, çünkü sevgi yoksa yapacak biseyde yoktur. Siz önce kendinize saygı duyun, sizin fikir ve istekleriniz olduğunun farkına varın, siz kendinize bir kadın ve insan olarak değer verin. Siz kendinize değer vermeden , saygı duymadan zaten kocanızın size saygı duyması , değer vermesi imkansız. Sizi ezdikçe ezer, siz de beni dinlemiyor konuşmuyor diye anca bu sitede konu açarsınız. Siz kendinizi değiştirin önce.

Back
X