ablam evlilik en kutsal müessese kuşkusuz bir aile oluyorsun saygı ve sevginizin ortak meyvaları evlatlarınız oluyor bence evlilikte en önemli şey saygı fikir ayrılıkları ,tartışmalar olacaktır sonuçta eşinle farklı alilerde büyüyen yetişen bireyler oluyorsunuz bence en önemli püf noktası bir taraf sinirliyse diğer tarafın susup sinirlenen tarafın sinirinin yatışmasını beklemesi daha sonra karşılıklı oturulup orta yolun bulunması böylece saygı hep baki kalır
saol ablam dediklerinin hepsine katılıyorum..çok güzel söylemişsin..bi oğluşun ve kızın var dimi...hatta duyduğumda inanamamıştım ama torunların bile varmış...harikasın valla ablam.bu kadar güzellikleri bu zamana getirmek büyütmek bununla beraber eşine öncelikle kendisine saygısını kaybetmemiş olmak bunca zaman bence büyük başarı..(kendine saygı derken bu kadar özen göstermek giyimine kendine bence kişinin kendisine ve eşine saygısının en önemli göstergelerindendir onu ima ettim ablacım)
mutluluğunuz hiç bozulmasın nasihatın kullağıma küpe:1hug:
kusurlarını arkasından değil yüzüne söyle....
sürekli söylenmek yerine,bir kere ve kararlı şekilde hoşlanmadığını ifade et,-ki etkili olsun...
dokuz kere düşün onuncuda konuş...
kavga etseniz çok sinirlensen bile o sakinleştiği zaman içini dök,çünkü bir kişi konuşur diğeri dinler ama iki kişi konuştuğunda herkes dinler bunu unutma canım...
asla ayrı yatma,onunda böyle davranmasına müsade etme
araştırmalar bile uzun evliliklerin sırrını buna bağlıyor...
ailen hakkında olumsuz şeyleri eşine anlatma,eşinide ailene...
ve en önemlisi saygıyı her daim koru onu incitmeye başladığında çöküşlerde başlar....
sevginizin beslenmesi buna bağlıdır....
dilerim çok mutlu,birbirinize çok bağlı bir çift olursunuz...
herşey gönlünce olsun canım..........a.s.
kusurlarını arkasından değil yüzüne söyle....
sürekli söylenmek yerine,bir kere ve kararlı şekilde hoşlanmadığını ifade et,-ki etkili olsun...
dokuz kere düşün onuncuda konuş...
kavga etseniz çok sinirlensen bile o sakinleştiği zaman içini dök,çünkü bir kişi konuşur diğeri dinler ama iki kişi konuştuğunda herkes dinler bunu unutma canım...
asla ayrı yatma,onunda böyle davranmasına müsade etme
araştırmalar bile uzun evliliklerin sırrını buna bağlıyor...
ailen hakkında olumsuz şeyleri eşine anlatma,eşinide ailene...
ve en önemlisi saygıyı her daim koru onu incitmeye başladığında çöküşlerde başlar....
sevginizin beslenmesi buna bağlıdır....
dilerim çok mutlu,birbirinize çok bağlı bir çift olursunuz...
herşey gönlünce olsun canım..........a.s.
cokacimcoookcokacimcoookevlilik çok güzel bir yapıdır.evlenip yuva kurmak gibisi varmı?ben 2 çocuk annesiyim.hayat çok zor.iki insanın bir hayatı paylaşması çok güçtür.bunun için mücadele gerekir.hayat arkadaşı demek bir ömür demektir.şimdiki evlilikleri oyuncak yaptılar.evliliğin yürütmesini bilmiyolar.sıkıldımı bırak.uğraşamadın mı bırak.olur mu öyle şey.aslında evliliğin kıymetini bir bilseler.anne baba olmak gibisi varmı şu dünyada?evliliği yürütmenin ana temeli:.önce saygı,güven sonra sevgidir.hele bu zamanda.hemen pes etmemek mücadele etmek gerekir.ufak tefek sorunlar geçicidir.önemli olan sorunları büyütmemek üstünü örtmektir.buda kadını görevidir.kadı sabırlı anlayışlı şefkatli olacak ki o evlilik yürüsün.adam dışarı gitmesin.öyle değilmi arkadaşlar.umarım beni anlamışsınızdır.evlilik fedakarlık ister.sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?