- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Maaşını direkt alıp eşinin eline verme ama ayrı hesap kitap işlerine de girme. Çünkü buda eşinin maaşını istemesi kadar hoş değil. Zaten şuan birikim yapma vaktiniz de değil; çok erken başlamışsınız hesap kitap işlerine.doğru söylüyorsunuz fakat beni bu düşüncelere iten eşimin ısrarlı maaşımı istemesi, kesilen bir tutar var onu dahi istiyor olması beni çok üzüyor.aklımda böyle çelişkiler oluştu.sen ortak hesap istemiyorsun.parayı kendin biriktirmek istiyorsun diyor.Bana şuana kadar aldığı hediye çok azdır yani hep esirgiyor beni mutlu etmek için maddi anlamda hiçbişey yapmadı. benim içimden ise ona bişeyler almak glirdi hep ama bana karşı tutumunu anlayınca gerek evlilik nişan sürecinde yaptığı şeyler artık ben de ona bişey almıyorum.Bunu istemesinde evlenmedne önce maaşımı babama veiyordum bunun etkisi var ama babam harcamıyordu.
hiç olmazsa önce bir eşya ve balayı taksidini bitirin.
Oturup biran önce konuşun bunları.
Biriniz evi ödüyorsa; diğeri faturaları ve mutfak masraflarını çeksin. Yada ikiniZde ortaya maaşlarınızı koyup; planlamanızı yapın.
Bu hediye maddi değer vs işlerine takılma; erkekler genelde bu konuda başarılı ve düşünceli değil zaten. Beklenti içinde olma yani.