Anket EVLILIKLE CINSEL SORUNLAR ANKET

Partnerinizle ne sıklıkla seks yapıyorsunuz ?

• Haftada 3-4

• Haftada 1

• 10 günde 1

• Haftada 4 den fazla olabiliyor

• 2 günde 1

• Hergün

• Ayda 1-2 kere

• Çok fazlasıyla nadir

• 5 dk. sürüyor

• 10 dk. sürüyor

• 20 ile 30 dk. sürüyor

• Daha uzun sürüyor

• Ön sevişmesiz 2 ile 7 dk. sürüyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anketi cevapladım.
Evlendikten bir ay sonra böyle olmaya başladı demişsiniz peki sevgiliyken nasıldı bu konularda fazlaca istekli miydi

Erkekler de her naneden etkileniyorlar arkadas, yagmur yagsa sevisemeyecekler neredeyse. Eskiden kadinlar boyleydi simdi degismis. Esimin de normal anlayisi bana gore azdir mesela.
Bana da oyle geliyor iste gervi benim esim bana normal da deniyor anormalde demiyor duzelticem diyor oda bi ilginc asik oldugun bi insanla sevisme istegi gonulden olur benim sorguladigim ve kendisine gosternek istedigim bu ask varsa sevismeyi her an istersin arzularsin heycanlanirsin..

S
Anketi cevapladım.
Evlendikten bir ay sonra böyle olmaya başladı demişsiniz peki sevgiliyken nasıldı bu konularda fazlaca istekli miydi
Sevgiliyken dogal olarak hafta da bir yapabiliyorduk o zaman zamn sikintisi vardi, ama o zamanlar daha guzeldi

Siz belli ki klasik bir kadinsiniz arkadasim,esiniz duzelticem diyorsa ortada bir problem oldugunu kabulleniyordur en azindan. Yani zugurt tesellisi gibi yazdim ama,terapiyi falan kabul etmez mi? Biz esimle dogum sonrasi sorun yasadik ama terapiyi kesinlikle kabul etmemisti o zamanlar.

Epimedyunlu macun kullansın eşin bitkisel bir macun o zaman sen kaçacak delik ararsın söylemedı demeyin

bence haftada bir kere normal. Adamın libidosu düşük sizinki biraz daha yüksektir anormal bir durum değil bence. Size olan sevgisini bununla ölçmeyin ikisi çok ayrı şeyler. Bu tamamen bedensel bir ihtiyaç ve kişiden kişiye değişir

Aseksuel olabilir esin.. mesela 2 gunde olur isteksiz olur biseye benzemez.. 1 haftada olur tutkulu olur uzun surer o bence daha iyi... ysni kisilere gore degisen bir durum.. ama uzmsnlara gore haftada 2-3 olan normalmis..

Anketi cevapladım .
Maalesef günümüz erkeklerinde böyle bir sıkıntı var .Ben bir eski versiyonla evliyim sanırım . yaşlar 35-42 haftada 3 .Zaten işi gereği haftada 4 gün evde :)
Ama haftada 1 , 30-35 dk ya da daha iyiyse bence kabul edilebilir bir durum . Kalitesi önemli anlayacağın :)

Aseksuel olabilir esin.. mesela 2 gunde olur isteksiz olur biseye benzemez.. 1 haftada olur tutkulu olur uzun surer o bence daha iyi... ysni kisilere gore degisen bir durum.. ama uzmsnlara gore haftada 2-3 olan normalmis..
Bu konuda fazlasi ile haklisin ama esim hep ayni kac gun gecer se gecsin ayni, ben cok cok anlayisli biriyimdir hep sormusumdur kendisine sen boylemisin sana normal gelen bumu yada bende mi bir sorun var psikolojik sorunlarin mi var ( doktorda test yaptirdik terapiste de gittik ) herseyi sordum ona inanin biliyorki beni uzecek bir seyi bile soylese anlayisla karsilarim ama hep duzeltecegim diyor sen baski yapiyorsun diyor oysaki ben evliligimizin ilk 3 ayinda hic baski yapmadim bekledim sorguladim testestoron seviyesi mi dusuk dedim babasi hasta olusu mu dedim hepsini ona o zaman gene sordum yok bir sorun dedi siz olsaniz ne dusunursunuz ? Ustelik baska bi kadin mi var yoksa biseksuelmisin yada gaymisin benimi begenmiyrsun dedim herseyi sordum isin ilginc kismi bu ya ona gore bir sorun yok

Aseksuel o zmn daha derine inmeye gerek var mi? Cocuk yoksa bosan gitsin

Anlatimina bakilirsa bircok sey denedim diyorsun.sana tavsiyem acizane aktardan epimedumlu macun dene .umarim.ise yararyarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…