eşınız hoşlanmadıgınız bırsey yaptıgında nasıl sabredıyorsun ...sonra mı konusuyorsunuz..bence evlilikte en büyük etken sabır.a.s
şimdilerde sabır çok azaldı maalesef:1no2:
ben yaklaşık 9 yıllık evliyim.evliliğimin ilk yıllarında illaki çakışmalar, yanlış anlaşılmalar,birbirini kabullenememeler gayet doğal
ama'' benim ekmeğim elimde çok şükür'' diyen ,''koca kahrı çekme mi kaldı ''diyen o kadar çoğaldı ki maalesef.belki de bilinmiyo ki aslında aynı kahrı karşı taraf da çekiyo.evlilikde tek taraflı düşünme diye bişey yoktur olamaz da .önce eski ilgi şimdi yoksa eğer dönüp önce kendimize bakmalıyız.çiftler birbirinin aynasıdır çünki .
bikere aile çok önemli bi evlilikde her iki tarafın ailesi de önemli .evlenirken ben aşığım gerisi önemli değil lafını doğru bulmuyorum.evlenirken aynı zamanda ailesiyle de evleniyosunuz.ne ekerseniz onu biçersiniz.
eşinizin ailesine ne kadar sevgi verirseniz o kadarını görürsünüz.bişeyleri sırf yapmak için yapıyosanız insanın kafasına kaka kaka bunun bi kıymeti yokki.bu aynen bize bu şekilde geri dönecektir bigün
ileride inşallah hepimiz kayınvalide olucaz.evladı paylaşmak o kadar da kolay değil aslında.bazı şeylere gülüp geçmeyi bilmek gerekiyo
geçen eşimle de konuşurken eski günleri yaad edip güldük hatta ,ne kadar eften püften şeylere takılıp kavga ediyomuşuz diye
hani derler ya sevgi, saygı diye
bence önce sabır sonra sevgi sonra saygı. sıralamaya uyarsanız mutluluk kaçınılmaz bence
iki taraf için de bu geçerli tabii
ha bu yazdıklarım normal evlilikler için tabi işin içinde şiddet, aldatılama, sapkınlık varsa tabii bu konu beni aşar .süprizzzzz
eşınız hoşlanmadıgınız bırsey yaptıgında nasıl sabredıyorsun ...sonra mı konusuyorsunuz..
ben bu işi biraz teknolojiye bağlıyorum
cep telefonu ,internet, bunlar varmıymış eskiden hee o zaman aldatan erkek yokmuydu vardı
ama teknoloji olmadığı için bu tip olaylarla yakalanmıyorlardı
bende 2,5 senedir evliyim herks bana cicim ayları geçsin görürüm ben seni derdi
ama benim cicim aylarım hiç bitmedi ilk günkü gibiyiz atışmalarımız olmuyormu? -oluyor
ama bi taraf susmayı bilmeli kibirlilik benbilirimdemek olmuyor
eşim bana bağırsA BEN susarımm ben bağırsam o susar
sonunda ikimizden biri gelip bir buse kondurunca bütün kırgınlık geçer giderrr:içelim:
eskıden evlılıkler 20 yıl 30 yıl surerdı
sımdı etrafımıza bakıyoruz 1 yıl 2 yıl bıtebılıyor
bende ıkı bucuk yıllık evlıyım korktum ya..
evlılıgı uzun surenler nasıl bu kadar surdu
sırları neler
evlılıgı kısa surenler nerde hata ettınız
paylaşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?