Evliliklerde cinsellik

Sana şöyle diyeyim oldukça sıkıntılı evlilikte cinsellik iyi durumdaysa bayağı uzatıyor o evliliğin ömrünü.
Adamı boğasın gelse de sevişme performansından kurtarıyor paçayı ufak ufak.
Yok bir de sevişmede de iş olmayınca niye yanımda tutuyorum ki bu malı sorusunu soruyorsun :)

Terapiye gönüllü olacak bir tip hayt hoyt değil. Ama once kendi aramizda cozebilir miyiz ona bakmak istiyorum. Konustum biraz bunu yoluna sokmaliyiz sen fizyolojik olarak bende psikolojik olarak kendimizi veremiyoruz, biraz ustune durmaliyiz duzenli dedim. Tamam haklisin biliyosun hayatimda uzun dönemde biri olmadi felan dedi yapici yaklasti. Bakalim simdi nolacak
Ben sanmıyorum kendi aranızda çözersiniz.
Mastürbasyon tamamen zihinsel, eğer düşkünlüğü bunaysa, gecikmek için, boşalmak için yine zihninde hayal dünyasında olacak, ne kadar sağlıklı bu bilemiyorum.
Bence gönüllü olması çok güzel, kendisi de farkında demek ki memnuniyetsizliğinin

Ben sanmıyorum kendi aranızda çözersiniz.
Mastürbasyon tamamen zihinsel, eğer düşkünlüğü bunaysa, gecikmek için, boşalmak için yine zihninde hayal dünyasında olacak, ne kadar sağlıklı bu bilemiyorum.
Bence gönüllü olması çok güzel, kendisi de farkında demek ki memnuniyetsizliğinin
Masturbasyona düşkünlük degil aslinda. Benim suan birlikte oldugum adam kendi halinde vur ensesine al lokmasini bi adam. Oyle onlarca birlikteligi cinsel hayati olmamış. Son 3 senedir zaten hayatinda kimse olmamis. Sirf seks yapayim diye de ilişkim olsun tipi bi insanda degil duygusal hassas. E boyle olunca erkek anatomisi olarakta rahatlama ihtiyaci olunca elizabeth durumu olmus. Buna alismis. Yani eger biz cozemessek destek aldiratabilecegimi düşünüyorum

Masturbasyona düşkünlük degil aslinda. Benim suan birlikte oldugum adam kendi halinde vur ensesine al lokmasini bi adam. Oyle onlarca birlikteligi cinsel hayati olmamış. Son 3 senedir zaten hayatinda kimse olmamis. Sirf seks yapayim diye de ilişkim olsun tipi bi insanda degil duygusal hassas. E boyle olunca erkek anatomisi olarakta rahatlama ihtiyaci olunca elizabeth durumu olmus. Buna alismis. Yani eger biz cozemessek destek aldiratabilecegimi düşünüyorum
Geciktiricili prez kullanabilirsiniz.

Ben biz kadınların zevk alması, orgazm olması için illa ki bir erkeğe ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Zevki her türlü alabilir. Ama biz bir erkeğin buna etken olmasını arzuluyoruz. İlgi duyuyoruz çekici buluyoruz.. Birleşme anında yaşanan o duyguları yaşamak istiyoruz. Ama gerçek şu ki evlenip cinsellik yaşayıp orgazm olamayan, ama olmuş gibi taklit yapan bir sürü kadın var. Tamam erkek daha erkek, kadın daha kadın hissediyor olabilir. Cinsellik doğamızda var. Ama ilişki 20 dk da sürse, 1 saat de sürse hissedeceğin o kadınlık duygusu zaten sana geçecek. Karşındaki adam öyle bir kaliteli sevişir ki, diğer kusuru görmezsin. Yani bu tamamen partnerinle alakalı bir durum. Eğer o bazı beklentilerini karşılayamıyorsa, sende diğer kusuru gözünde büyütürsün. Ki sorun erken boşalmaysa onun çok pratik çözümleri var. Spreyler varmış sanırım tamamen zararsız. Ama başka türlü sıkıntılar varsa da ben bu aşamada sevgi ve bağlılığın daha önemli olduğunu düşünüyorum.

Kısacası aşkla sarıldığın bir adam varsa, mutlu olursun. O da seni daha mutlu etmek için adımlar atar ve eksiklik hissetmezsin..

Son düzenleme:
Pro üye olmadığım için malum buraya açmak zorunda kaldım konuyu
Kızlar, evliliklerde cinsellik çok önemli olmazsa olmaz fakat cinsel olarak saglik problemi olan insanla bir ömür uğrasilir mı?
Yahut şöyle sorayım ikili iliski iyi ilgili evine bağlı sorumluluklarini bilen biri ama cinsellik konusunda sagliken ve ya fiziken eksik bir adama bir ömür katlanilir mi ?
Yoksa evlilik illa ki bir gün biter mi ? Kişiden kisiye gore degisken bir konu ama fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.:)
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Birbirimizi seviyoruz ama olmuyor. 15 aydır iki ev arkadaşıyız. İlk zamanlar bana kötü davrandı zorlayıcı oldu bende istek bitti. Olmuyor diye kızıyordu ama sorun ondaydı. Sonra büyü olayı ortaya çıktı.

Bence de sevişmek kesinlikle çok önemli. Hatta eskilerin bir sözü var.
Laf ile uslanmayanı etmeli tektîr. Tektîr ile uslanmayanın hakkı sevişmektir diye.

Back
X