Evliliklerde cinsellik

Ya ustte belirttim, tekrar tekrar yazayim.
Biriyle birlikteyim bi süredir yakin zamanda da boyle bi durum oldu ama erken boşalması var. Bunun fizyolojik olduğunu düşünüyorum. Cinsel olarak aktif bir hayati yokmus son 2 senedir de zaten hayatinda biri olmamis vs. Bu durumda masturbasyon moodunda takilmis oluyor diye dusunuyorum. Anatomisi mahvolmus yani :KK70: benim daha oncede hayatimda vardi cinsellik birde burcla nalakasi var diyebilirsiniz ama akrep burcuyum biraz da duskunlugum var. Zamanla oturur mu bu durum duzelir mi diyorum. Bu zaman icerisinde onuda kirmak istemiyorum. Yani ben onu yonlendirmek isterken aklina baska seyler gelsin istemiyorum. Of icim sisti:))) yani aramıza bu konunun girmesini istemiyorum. Tensel olarak bir sorun yok opmek sevmek mic mic bir yapimiz var tv izlerken bile o temas olacak ama is farkli boyuta gelince biraz sorun:)

Bende akrep burcyum cinselliğin olmadığı evlilik olmaz olsun :KK53:ama bunun burçlar alakası yoktur herhalde. her kadın az da olsa düzenli bir cinsel hayat ister.bir de şu var uzun süre cinsel ilişki yaşamayan erkeklerde erken boşalma olabiliyormuş biraz zaman tanıyın bence.
 
Soruna cevap vereyim: Ben libidosu yüksek biri olarak söylüyorum benim için büyük sıkıntı... Ne yalan söyleyeyim :oops:
Haftada 1 yapanlara bile şaşırıyorum ben.:KK48:
Az yani :KK8:

Konu içeriğine cevap vereyim, aktif cinsellik hayatı olmayan adamın erken boşalma sıkıntısı çok normal. O hastalık değil tamamen masturbasyona alışmışlık. O yüzden biraz sabret bence. Heyecanı geçince o durum da geçicektir.
 
Afedersiniz biraz açık konuşacağım :olamaz: O şimdi ele alışmış olduğundan vajinayla karşılaşınca birden yükseliyordur tabii. Bir sürü etken var sıcaklık, darlık vs. Elizabeth ile bir olmaz :KK70: Pratikle düzelecektir bence... Ama kendisi bir açıklama getiriyor mu ara verdiğim için böyle oluyor diye? Hiç ağzını açmıyorsa bu konuda, normal hali de pek parlak olmayabilir.

Çok utandım yalnız yazarken :oops:
Of amma güldüm he :D yani dile getirmek degil de, bu durumdan rahatsiz oldugu her halukarda ortada. Anliyorum yani.
 
Ağız dadıynan sebişmeden olmaz öyle. Napim bacı gibi yanımda oturacaksa?

Konuya yorum yazacaktım durup durup bu yoruma gülüyorum dakikalardır. Çok yaşayın e mi?

Konuya dönersek kesinlikle kişe göre değişir bu ama sizin durumunuz zamanla duzelecek gibi duruyor. Aktif cinsel hayata uzun süre ara vermişse o sıkınti normal gibi.
 
Kadınla erkeği birbirine çeken şey zaten cinsellik. Yoksa ne bir kadın erkeğin derdiyle ne de bir erkek kadının tribiyle uğraşır bence. Cinsellik olmadan bir ilişki yürümez.

Siz aseksüel misiniz ki cinsellik olmasa da olur mu diye soruyorsunuz? Ben uzun süre sevişmeyince veya tatmin olamayınca acayip sinirli oluyorum misal, sevgilimle sürekli kavga ediyorum. Bence çok önemli.
 
Ay yukarida cok actim konuyu ama tekrardan sana da yazayim :)
Erken boşalma problemi var fakat hayati boyunca aktif cinsel hayati o hatun bu hatun durumu olmamis. Son 2 senedirfe hayatinda kimse olmamis. Boyle söyleyince aklima masturbasyon yaptigi geldi bunu da aliskanlik haline getirdiyse bu durum problem cikariyodur diyorum. Yani tek ümidim umarim bu durum piskolojik değildir asilmasi daha zor :KK43:


Hmm anladım ama bence aşılabilir ya. Zaten uzun süre sevişmezse erkekler erken boşalıyor, sevişme sıklığı arttıkça süre de uzuyor. Tabii bu dediğim sağlıklı bir erkek için geçerli, gerçekten erken boşalma problemi olanların tedavi olması gerekiyor. Ama sanırım senin bahsettiğin ilki, ben öyle anladım. :)
 
Kadınla erkeği birbirine çeken şey zaten cinsellik. Yoksa ne bir kadın erkeğin derdiyle ne de bir erkek kadının tribiyle uğraşır bence. Cinsellik olmadan bir ilişki yürümez.

Siz aseksüel misiniz ki cinsellik olmasa da olur mu diye soruyorsunuz? Ben uzun süre sevişmeyince veya tatmin olamayınca acayip sinirli oluyorum misal, sevgilimle sürekli kavga ediyorum. Bence çok önemli.
Ay yukarida cok actim konuyu ama tekrardan sana da yazayim :)
Erken boşalma problemi var fakat hayati boyunca aktif cinsel hayati o hatun bu hatun durumu olmamis. Son 2 senedirfe hayatinda kimse olmamis. Boyle söyleyince aklima masturbasyon yaptigi geldi bunu da aliskanlik haline getirdiyse bu durum problem cikariyodur diyorum. Yani tek ümidim umarim bu durum piskolojik değildir asilmasi daha zor
 
Sadece prolar mı görüyor dışarıdaki leri???
gittikçe de artıyor
2018-02-11-20-52-37.webp
 
Erken boşalma probleminden bahsetmişsiniz. Bunu konuştunuz mu yoksa cinsellik yaşadığınızda mı gözlemlediniz?

Eğer kendisi konuştuysa ve böyle bir sorunu olduğunu söyleyebiliyorsa halledilebilir bir sorun.

Erken boşalma problemi olduğunu kabul etmeyenler olduğu için bazen çözülemeyebiliyor.

Onun dışında aktif olmayan cinsel hayat da erken boşalma problemine neden olur. Yani uzun süre ilişki yaşamayınca olabiliyor böyle bir durum (buradaki uzunluk 2-3 hafta dahi olabilir)
 
Back
X