Evliliğin ne demek oldugunu evlendikten sonra daha iyi anlarız ya hani. Ya gerçekten evliyizdir yada pişmanızdır ve evcilik oyunu baslar bir süre sonra. Evcilik oyununa alıştık artık cocuk falanda olur baya baya hayatın içinden bir evcilik oyunu baslar, dışarıya oynuyoruzdur ve bi süre sonra yoruluruz mutluluk oyunu oynamaktan. Hayata küsersin yada oyunukurallarıyla kabul edip oynamaya devam edersin. Bu konu oyuna son veremeyenler için... Bitirenlerde fikirlerini öne sürebilirler.
gerçek dünyaya oyunmuş gibi bakmak çok iyimser bi yaklaşım....
bence daha gerçekçi olup mutsuz olduğunu kabul et....
Evet canım haklısın gerçekler acıdır. Ama mutsuz oldugunu kabul edip mutsuz olmaya devam etmek artık bana göre deil. Şimdiye kaar bu haksızlıgı yaptım kendime artık böyle olmamalı.
17 yasında evlenen bir cocuktan baska ne beklenirki... Susturulup bastırılabilen cocuk.. Sabır yas olgunlaştıkça kadınlıgını farkettikçe tükeniyor.Bence benzetmeniz çok kötü.
Birkere evcilik oynamak insanları mutlu eder, zaten oyun mutlu olmak için oynanır.
Sizin kastettiğiniz şey sabır canım. Önce kendin için sabredersin sonra çocugun yada çocukların için birgün sabrın tamamen tükenir ve evlilik biter.
Kimse kimseye zorla birsey yaptıramaz bunu insanlar seçer ve sonra güçleri tükenir.
17 yasında evlenen bir cocuktan baska ne beklenirki... Susturulup bastırılabilen cocuk.. Sabır yas olgunlaştıkça kadınlıgını farkettikçe tükeniyor.
Senin için sorun olan şeyler eşin için sorun değilse demek ki daha herşey bitmiş değil.
Bu ilişki de hala bir umut var.
Seni dinlemiyor mu onun için sorun yokmuymuş.
O zaman al eline bir kağıt kalem ona bir mektup yaz.
Dök içini o da bilsin sıkıntılarını belki o zaman senin açından da görür evliliğinizi ve bunu kurtarmak için o da bir çaba sarfeder olmaz mı.
Sen sıkılmışta olabilrsin belki bazen insanlar çok umutsuzluga kapılıverir
Kurtarmak için hiç ugrasmıyorum, sadece cocuklara yansıtmamak suan tek derdim.Sorunları kendisi yaratıyor aşikar göz önünde, na göre sorun olmaması onun işine geldiği için, mesela baska bir kadına ilgi duyması normal gibi, hatta o kadarki bunu benimde kabul etmemi istedi çok büyük sallaantılar oldu ve aile buyukleri girer ya araya yapmayın cocuklarınız var. Elalem ne der... Ama ben artık kendime bıraktım kendi ayaklarım üstünde durmayı basarırsam o zmaan kimseye etmem minnet. Korktugum sey cocuklarımla beni rahat bırakmaması.Bilmiyorum işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?