- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aileler %95 hakli cikar.
Hah iste bak ne guzel demissin aynen %5lik dilimdesin. Keske herkes oyle olabilse.öyle deme ya.
benim aile sünni. benim dinle alakam yok. nişanlımın babası alevi, annesi sünni ama onların da pek dinle alakaları yok.
bizimkiler olay çıkardılar. direttim. nişanlıyız işte şimdi.
ha ilerde ne olur bilinmez, belki yine biter ama bunun sebebi alevilerin cenaze namazı kılmaması filan olamaz.
%5lik dilimdeyimdir.
aynı diretmeyi yaşadık.. razı edemedik...yediğim dayak eve kitleme vs. sonucu eşimle kaçtık.. 5 yıl oldu.. şimdi benden çok onu arar babam.. annemde aramadı diye üzülür hep arasın sorsun ister oğlum o der.. aileler bizi bazen dinlese keşke..öyle deme ya.
benim aile sünni. benim dinle alakam yok. nişanlımın babası alevi, annesi sünni ama onların da pek dinle alakaları yok.
ha ilerde ne olur bilinmez, belki yine biter ama bunun sebebi alevilerin cenaze namazı kılmaması filan olamaz.
%5lik dilimdeyimdir.
boşuna kendilerini yoruyolar işte.aynı diretmeyi yaşadık.. razı edemedik...yediğim dayak eve kitleme vs. sonucu eşimle kaçtık.. 5 yıl oldu.. şimdi benden çok onu arar babam.. annemde aramadı diye üzülür hep arasın sorsun ister oğlum o der.. aileler bizi bazen dinlese keşke..
Aileler bilirKızlar arkadaşımın ısrarı üstüne açtım konu sevdiği biri var ailesi karşı çıkıyor , ailesini dinlemeyip pişman olan var mı , ne kadarı doğru çıkıyor
öyle deme ya.
%5lik dilimdeyimdir.
Cenaze namazı kılmıyorlar mı? Nişanlınız mı yoksa babası mı cenaze namazı kılmadığından mütevellit bu kanıya vardınız? Seversiniz , sevmezsiniz bilemem, karışamam ama aleviler şunu yapmaz bunu tutmaz hurafeleri bitmiyor. Neyse dinle alakalı konuşmak yasak olduğundan uzatmıyorum çünkü sizin de belirttiğiniz gibi dinle alakanız yok ve çok yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsiniz.
Anne babalar hissediyor , özellikle anneler hissediyor ... Ben ailesini dinlesin derim .Kızlar arkadaşımın ısrarı üstüne açtım konu sevdiği biri var ailesi karşı çıkıyor , ailesini dinlemeyip pişman olan var mı , ne kadarı doğru çıkıyor
ya yapmayın allah aşkına. bunlar benim değil annemin lafı. cenaze namazı kılarlar mı kılmazlar mı bilmem, umrumda da değil zira bi insanı iyi veya kötü yapan kriterlerden biri değil bunlar benim için.
Eşimle ben de (+) (-) yiz. Ne demek istediğimi anlayın yasaklı olduğundan... Benim ve eşim dışında evet herkese dert oldu. Sunu yapmazlar, bunu bilmezler. İnanın bazen kan beynime sıçrıyor. Bu konuda en ufak bir sorun da yaşamadık. Ailem kesinlikle karşı çıkıyordu. Çok şükür dedikten sonra konuyu toparlıyorum. Aileler çok nadir yanılır ben de nadir yanılan kısmındayım.
ki durumu benim aileme açana kadar ben nişanlımın farklı mezhepten olduğunu bile bilmiyordum. çünkü ikimizin de hayat tarzını etkileyen bişey değil bu mezhep durumu. ama nedense sanki aynı eve girince din savaşı yaşayacakmışız gibi davrandı herkes. dediğiniz gibi bizim dışımızda herkes dert etti ve herkes laf söyleme hakkını kendinde buldu.
mutluluklar size de :)Hassasiyetim bu yüzdendi zaten. Sorun etmeyen 2 yetişkin insan, dışarda taraftar edasıyla holiganlık derecesinde söylemlerde bulunan el ler. Yorumunuzdan anladığım kadarıyla iyi kötü ayrımının çok güzel bilincindesiniz. Size de mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?