Anket evlilikte anne baba rızası

Aileler %95 hakli cikar.

öyle deme ya.

benim aile sünni. benim dinle alakam yok. nişanlımın babası alevi, annesi sünni ama onların da pek dinle alakaları yok.
bizimkiler olay çıkardılar. direttim. nişanlıyız işte şimdi.
ha ilerde ne olur bilinmez, belki yine biter ama bunun sebebi alevilerin cenaze namazı kılmaması filan olamaz.
%5lik dilimdeyimdir.

Hah iste bak ne guzel demissin aynen %5lik dilimdesin. Keske herkes oyle olabilse.

Aileler çoğunlukla haklı çıkıyor hiç kimsenin uğruna insanın ailesini çiğnemeye değmez

aynı diretmeyi yaşadık.. razı edemedik...yediğim dayak eve kitleme vs. sonucu eşimle kaçtık.. 5 yıl oldu.. şimdi benden çok onu arar babam.. annemde aramadı diye üzülür hep arasın sorsun ister oğlum o der.. aileler bizi bazen dinlese keşke..

Her anne baba çocuğu iyi olsun ister

Bizden çok tecrübeleri olduğu için bizim göremediklerimizi görebilirler.

Anne ve babamı karşıma alarak evlilik yapmadığım için bin kere şükür .

boşuna kendilerini yoruyolar işte.

Kızlar arkadaşımın ısrarı üstüne açtım konu sevdiği biri var ailesi karşı çıkıyor , ailesini dinlemeyip pişman olan var mı , ne kadarı doğru çıkıyor
Aileler bilir
Pişman da olur
Kesin arkadaşının yaşı küçüktür
Sevgilisi işsizdir
Kaynanası ile oturacaktır falan ?

Cenaze namazı kılmıyorlar mı? Nişanlınız mı yoksa babası mı cenaze namazı kılmadığından mütevellit bu kanıya vardınız? Seversiniz , sevmezsiniz bilemem, karışamam ama aleviler şunu yapmaz bunu tutmaz hurafeleri bitmiyor. Neyse dinle alakalı konuşmak yasak olduğundan uzatmıyorum çünkü sizin de belirttiğiniz gibi dinle alakanız yok ve çok yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilirsiniz.

ya yapmayın allah aşkına. bunlar benim değil annemin lafı. cenaze namazı kılarlar mı kılmazlar mı bilmem, umrumda da değil zira bi insanı iyi veya kötü yapan kriterlerden biri değil bunlar benim için.

ya yapmayın allah aşkına. bunlar benim değil annemin lafı. cenaze namazı kılarlar mı kılmazlar mı bilmem, umrumda da değil zira bi insanı iyi veya kötü yapan kriterlerden biri değil bunlar benim için.

Eşimle ben de (+) (-) yiz. Ne demek istediğimi anlayın yasaklı olduğundan... Benim ve eşim dışında evet herkese dert oldu. Sunu yapmazlar, bunu bilmezler. İnanın bazen kan beynime sıçrıyor. Bu konuda en ufak bir sorun da yaşamadık. Ailem kesinlikle karşı çıkıyordu. Çok şükür dedikten sonra konuyu toparlıyorum. Aileler çok nadir yanılır ben de nadir yanılan kısmındayım.

ki durumu benim aileme açana kadar ben nişanlımın farklı mezhepten olduğunu bile bilmiyordum. çünkü ikimizin de hayat tarzını etkileyen bişey değil bu mezhep durumu. ama nedense sanki aynı eve girince din savaşı yaşayacakmışız gibi davrandı herkes. dediğiniz gibi bizim dışımızda herkes dert etti ve herkes laf söyleme hakkını kendinde buldu.

Hassasiyetim bu yüzdendi zaten. Sorun etmeyen 2 yetişkin insan, dışarda taraftar edasıyla holiganlık derecesinde söylemlerde bulunan el ler. Yorumunuzdan anladığım kadarıyla iyi kötü ayrımının çok güzel bilincindesiniz. Size de mutluluklar dilerim

mutluluklar size de :)

Yarin kocasiyla ayrilirsa kendi hayatini kurabilecek, anaya babaya muhtac olmayacak durumu varsa ceksin restini. Diger turlu 3 gun sonra baba evinin kapisina dayanacaksa rezil kepaze olur.

Öne surulen sebepler önemli. Mesela benim ailem esimle evlenmemi istememişti ben razıyım diye razı göründüler. Sonuç: bosaniyorum, haklilarmis

Bir tanidigimin sevgilisi var kız 26 erkek 38 yaşında. Ailesi çocuğun yaşını problem eder gibi görünse de evlenmiş boşanmış 45 yaşındaki yeğenini, 20 yaşındaki kiza layık görmüştü. Sonra mezhebini bahane ettiler yaşından ziyade . (Esasta akraba evliliğini destekleyen bir kafa yapıları var ve akraba ise 40 yaş bile sorun değil parası da varsa tamam.) Annesi başta olmaz dedi, babası tanisacakti adamı da doldurdu ve kadın tukurdugunu yalamamak için şuan diretiyor. Herkesi de kendi tarafına çekti. Kız vazgeçmiyor. Annesi de benim kaynana olur, sanki kendi oğlu çok iyi çıktı da... Mezhep değil önemli olan doğru dürüst insan olabilmekti keşke kendi de ogrenseymis de oğluna da ogretseymis benim de ağzım yanmazdi Başkalarının yuvalarını yıkarlar elaleme mana bulurlar

Gördüğünüz gibi olaydan olaya sebepten sebebe değişiyor durum.

Benimkiler Sünni diye istemediler biz aleviyiz. Ben evlendim. Annem bir sene konuşmadı benimle. Hamile kalınca barıştı. Şimdi eşimi çok seviyor. Böyle saçma bir sebepse ve arkadaşın sevgilisinden eminse evlensin. Ama anne hislerini de gözardı etmemek lazım. Sonradan ailem demişti diye herşeye katlanmak zorunda kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…