- 11 Haziran 2024
- 47
- 15
- 8
- 36
- Konu Sahibi guvercin34
-
Genellikle öngöremezsiniz. Sevgililikle evlilik asla aynı şeyler değil. Gözünün içine bakan adam çoğunlukla evlilikten bir süre sonra ilgisiz ve bencil bir adama dönüşebiliyor. Sevgiliyken birlikte yaşasan dahi evlilik olunca çok şey değişiyor. Ben bunların çoğunu aileye bağlıyorum. İşin içine aile ve akrabalar girince işin büyüsü bozuluyor.Merhabalar , çok merak ettiğim bir şey var . Uzun süreli aynı evde yaşarken çok iyi anlaştığın, ten uyumu olan karşılıklı ilginin sevginin olduğu bir sevgililikten sonra, evlendiğinde her şeyin değişmesi , anlaşamama , erkeğin/ kadının değişmesi gibi şeyler olabilir mi ? Çocuklardan sonra evlilik değişiyor diyorlar boşanmalar da olabiliyor peki sevgilikte bunları öngörebilir miyiz ?
Öğren ek çok zor . Ve evet çocuktan sonra değişiyor.Merhabalar , çok merak ettiğim bir şey var . Uzun süreli aynı evde yaşarken çok iyi anlaştığın, ten uyumu olan karşılıklı ilginin sevginin olduğu bir sevgililikten sonra, evlendiğinde her şeyin değişmesi , anlaşamama , erkeğin/ kadının değişmesi gibi şeyler olabilir mi ? Çocuklardan sonra evlilik değişiyor diyorlar boşanmalar da olabiliyor peki sevgilikte bunları öngörebilir miyiz ?
Soğuma kısmını öngeremezsin . Çocuktan sonraMerhabalar , çok merak ettiğim bir şey var . Uzun süreli aynı evde yaşarken çok iyi anlaştığın, ten uyumu olan karşılıklı ilginin sevginin olduğu bir sevgililikten sonra, evlendiğinde her şeyin değişmesi , anlaşamama , erkeğin/ kadının değişmesi gibi şeyler olabilir mi ? Çocuklardan sonra evlilik değişiyor diyorlar boşanmalar da olabiliyor peki sevgilikte bunları öngörebilir miyiz ?
Direkt olarak bu saydıklarınızı öngörmek mümkün değil ama örneğin sevgiliniz kadın çocuktan sonra çocuktan sonra başka birşey düşünmemeli çocuk bakımı kadına aittir tarzında cümleler kuruyorsa ya da ailesi şimdiden ay gelir kalırız biz sana yardım ederiz falan diyorsa ya da şuanda herhangi bir sorunun belirtisi varsa ancak öyle öngörebilirsiniz
Merhabalar , çok merak ettiğim bir şey var . Uzun süreli aynı evde yaşarken çok iyi anlaştığın, ten uyumu olan karşılıklı ilginin sevginin olduğu bir sevgililikten sonra, evlendiğinde her şeyin değişmesi , anlaşamama , erkeğin/ kadının değişmesi gibi şeyler olabilir mi ? Çocuklardan sonra evlilik değişiyor diyorlar boşanmalar da olabiliyor peki sevgilikte bunları öngörebilir miyiz ?
Bu yazdığınız çok doğru ben bunu tecrübe ettim farklı bir şekilde. Hayat bize çok zorlaştı ilişkimizden bağımsız her şey üstümüze çöktü resmen bu yüzden ikimiz de değiştik ve huysuzlaştık.Genel olarak öngörebilirsiniz ama bazen öngörülemiyor o çok nadirdir şöyle ki adam çok iyi bir meslektedir iyi para kazanıyordur herşey güllük gülistanlık çocuk oldu sorumluluk artı yüklendi ama birden işi elinden gitti , mutsuz , gelecekten umutsuz olan adam değişmez mi sizce? En sağlam karakterlisi bile değişir. O öngörülemez .
Birbirinizi tanımaya, birbirinizi mutlu etmeye odaklanmalısınız, o zaman altından kalkabilirsiniz bu yüklerinBu yazdığınız çok doğru ben bunu tecrübe ettim farklı bir şekilde. Hayat bize çok zorlaştı ilişkimizden bağımsız her şey üstümüze çöktü resmen bu yüzden ikimiz de değiştik ve huysuzlaştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?