• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte askin omru ne kadar, hic bitmese ?

pembekutu

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
10
2
1
37
merhaba bayanlar,

2.5 senelik evliyim, esimle birbirimize asik evlendik, hala seviyorum ama ilk zamanki heyecanlar yok tabiki. Cocugumuz yok, ikimizde calisiyoruz. eve geliyoruz yemek is guc derken tv karsisina oturup yatmamiz bir oluyor. Hani o flort donemindeki gezmeler, paylasimlar, ozlemler yok , dogaldir belki ama merak ettim fikrinizi, evlilikte aski sonsuz yapmak mumkun degil midir ?
Gun icinde eskiden hep konusurduk mesajlasirdik, ama evlendigimizden beri , ozellikle son 6-7 aydir cok azaldi, gunde 1 kere arar esim veya eve gelirken yazar yoldayim birsey lazimmi diye, eger onemli birsey varsa tabiki konusuruz ama demek istedigim gun icinde ozleyip yazma veya bi sesini duyayim modu cok kalmadi.
aramiz kotu de degil aslinda esimi seviyorum, o da seviyodur ama boyle bi monotonluk basladi, biraz erken degil mi 2.5 senede boyle olmasi ?

Mesela bugun sevgililer gunu, bana kalsa bir yemege cikabiliriz veya esim cicekle gelse cok mutlu olurum, ama biz yildonumu ve dogum gunleri disinda bu tip gunler kutlamiyoruz. Evli olup kutlayan var mi ?

Fikirlerinizi merak ediyorum, benim evliligim mi boyle , ask nasil korunur evlilikte, heyecan 0 ozen korunabilirmi karsilikli ?

İş koşuşturması yaşamın stresi bizi monoton bir hayata sürükleyebiliyor bunu canlı tutmak sizin elinizde... eşimle sürekli dışarda eğlenen insanlar değiliz ama evin içinde çokta iyi vakit geçiriyoruz.... özlediğini o yazmıyorsa sen yaz sen hatırlat kendini arada bu duygudan kurtulmanın çok yolu var

merhaba bayanlar,

2.5 senelik evliyim, esimle birbirimize asik evlendik, hala seviyorum ama ilk zamanki heyecanlar yok tabiki. Cocugumuz yok, ikimizde calisiyoruz. eve geliyoruz yemek is guc derken tv karsisina oturup yatmamiz bir oluyor. Hani o flort donemindeki gezmeler, paylasimlar, ozlemler yok , dogaldir belki ama merak ettim fikrinizi, evlilikte aski sonsuz yapmak mumkun degil midir ?
Gun icinde eskiden hep konusurduk mesajlasirdik, ama evlendigimizden beri , ozellikle son 6-7 aydir cok azaldi, gunde 1 kere arar esim veya eve gelirken yazar yoldayim birsey lazimmi diye, eger onemli birsey varsa tabiki konusuruz ama demek istedigim gun icinde ozleyip yazma veya bi sesini duyayim modu cok kalmadi.
aramiz kotu de degil aslinda esimi seviyorum, o da seviyodur ama boyle bi monotonluk basladi, biraz erken degil mi 2.5 senede boyle olmasi ?

Mesela bugun sevgililer gunu, bana kalsa bir yemege cikabiliriz veya esim cicekle gelse cok mutlu olurum, ama biz yildonumu ve dogum gunleri disinda bu tip gunler kutlamiyoruz. Evli olup kutlayan var mi ?

Fikirlerinizi merak ediyorum, benim evliligim mi boyle , ask nasil korunur evlilikte, heyecan 0 ozen korunabilirmi karsilikli ?

Bizde 4 senedir evliyiz severek evlendik... ama yinede mesajlasiriz gunduz
O atmazsa bile sen at "napiyorsun" diye yaz mesela
Gunde en az 5 kez napiyon diye mesaj yollarim ben oda cevap verir tabiki boylece konusma halinde oluyoruz
Aksam evde oldugumuzda ya kendi halimizde oluruz, ya filim izleriz ya tartisiriz haha
Oyle gecer gunlerimiz ama sevgililer gunu olsun dogum gunu olsunn mutlaka bi supriz biseyler yapar, ondan harici cikma gezi konularinda pek hoslanmaz ama
Ben bayildigim icin biraz zorlarim oylece cikariz iyi vakit geciririz ara sira sehir disi kacamaklar cok iyi geliyor... tatilde oldugumuzda gunluk hayatimizdaki yaptigimiz konusmalardan bambaska sekilde sohbet ediyoruz guluyoruz egleniyoruz ve bu dahada aramizdaki bagi guclendiriyor diye dusunuyorum o yuzden bi geceligine bile olsa kacamaklar yapin
Bazende sen sasirt mesela onu , hep erkeklerden beklememek lazim :-) yarin sevgililer gununde sevdigi bi yemegi yap masayi susle mum filan , guzel bir iç camasiri giy cilve yap hehe
Bi senesinde masaj yaglari falan satin almistim ve ona masaj yapmistim relax musik esliginda mumlarla dolu ortamda masaj ve bayilmisti
Denemeni tavsiye ediyorum... bol bol paylasimlar yapin

İş koşuşturması yaşamın stresi bizi monoton bir hayata sürükleyebiliyor bunu canlı tutmak sizin elinizde... eşimle sürekli dışarda eğlenen insanlar değiliz ama evin içinde çokta iyi vakit geçiriyoruz.... özlediğini o yazmıyorsa sen yaz sen hatırlat kendini arada bu duygudan kurtulmanın çok yolu var

yaziyorum arada , ama surekli yazip yazip bunaltmakta istemiyorum isi cok yogun cunku.
yani boyle bi monotonluk basladi, keske hep cicim aylarinda kalabilsek, yani o aski heyecani canli tutabilsek...
hep birlikte birseyler yapmak istiyorum disari cikalim gezelim tozalim sohbet falan, hic cikmiyor degiliz haftada 1 veya 2 haftada 1 cikiyoruz yemege veya gezmeye falan. ama eskiden evlenmeden once nerdeyse hergun disarlardaydik geziyoduk, surekli mesajlasiyoduk falan. simdi evlilik monotonlugu basladi yani..... sevmedim bu durumu ben

Evlenince boyle olmasi cok normal nisanli donemindeki kadar sık disari cikmayinca birseyler eksilmiyorki boylesi normal zaten..basta alisamaman normal ama yarin birgun bebek olunca dahada azalicak o haftadaki gezip tozmalar belki ayda bir zor olucak bundan huzursuz olmak yerine evde birlikte nasil guzel vakit geciririz neler yapabiliriz diye dusun sen adim at
Mesela biz birlikte mutfaga girer yemegi birlikte hazirlariz sanki onemli bi misafir geliyo gibi basirlik yapar en guzel tabaklarda sunum yapar birlikte yerdik sonrasinda haftada 1 kitap 3 film kuralimiz var haftanin 3 gunu film izleriz sira kimdeyse ne izleyecegimizi o secer birlikte kitap okuma saati yapariz simdi cocugumuzda katiliyor bize
Yemekten sonra babamiz cay jcerken cocuklarda dans ederis iyice kudurup yorulurlar hergun 9 dedinmi onlar yatar bizde 2-3 saat sohbet ederiz playstation oynariz
Baslarda gun icerisinde bol bol mesaj atardim ama her an ne yaptigini konusunca aksama bisey kalmiyor diye gunde 1 kez yeterli geliyor msj veya arama
Ayda bir hediye gunu var ay icerisinde her hangi bi gun ufak defek pahali olmayan kucuk bisey alirim ben bazende o..
3 ayda bir gunubirlik bi acik hava bi yere gider bol bol video ceker onlari cd lerde toplariz acayip eglenceli ve hatira kalan guzel bisey
14 subata gelince esim bugun icin izin almis cocuklari anneme birakip biseyler yapalim diye ama ne yapacagimiza hala karar veremedik suan plansiziz yol nereye gotururse rasgelle cikicaz o simdi uyuyor oncesinde guzelbi kahvaltiyla kaldircam onu :)
10 senelik evliyiz 2 kizimiz var cok romantik degiliz ama birlikte vakit gecirmekten keyf aliyorz ilk gunku kadar asigim diyebilirim tamam ilk baslardaki cicim aylari kalmadi ama yerini guzel olan baska seyler aldi

Evlenince boyle olmasi cok normal nisanli donemindeki kadar sık disari cikmayinca birseyler eksilmiyorki boylesi normal zaten..basta alisamaman normal ama yarin birgun bebek olunca dahada azalicak o haftadaki gezip tozmalar belki ayda bir zor olucak bundan huzursuz olmak yerine evde birlikte nasil guzel vakit geciririz neler yapabiliriz diye dusun sen adim at
Mesela biz birlikte mutfaga girer yemegi birlikte hazirlariz sanki onemli bi misafir geliyo gibi basirlik yapar en guzel tabaklarda sunum yapar birlikte yerdik sonrasinda haftada 1 kitap 3 film kuralimiz var haftanin 3 gunu film izleriz sira kimdeyse ne izleyecegimizi o secer birlikte kitap okuma saati yapariz simdi cocugumuzda katiliyor bize
Yemekten sonra babamiz cay jcerken cocuklarda dans ederis iyice kudurup yorulurlar hergun 9 dedinmi onlar yatar bizde 2-3 saat sohbet ederiz playstation oynariz
Baslarda gun icerisinde bol bol mesaj atardim ama her an ne yaptigini konusunca aksama bisey kalmiyor diye gunde 1 kez yeterli geliyor msj veya arama
Ayda bir hediye gunu var ay icerisinde her hangi bi gun ufak defek pahali olmayan kucuk bisey alirim ben bazende o..
3 ayda bir gunubirlik bi acik hava bi yere gider bol bol video ceker onlari cd lerde toplariz acayip eglenceli ve hatira kalan guzel bisey
14 subata gelince esim bugun icin izin almis cocuklari anneme birakip biseyler yapalim diye ama ne yapacagimiza hala karar veremedik suan plansiziz yol nereye gotururse rasgelle cikicaz o simdi uyuyor oncesinde guzelbi kahvaltiyla kaldircam onu :)
10 senelik evliyiz 2 kizimiz var cok romantik degiliz ama birlikte vakit gecirmekten keyf aliyorz ilk gunku kadar asigim diyebilirim tamam ilk baslardaki cicim aylari kalmadi ama yerini guzel olan baska seyler aldi

Sizi tebrik ederim - 10 sene evli olup cocuklari anneye birakip sevgililer gunu kutlayan bir cift olacagini dusunmezdim :)
valla ben gezmeyi cok seviyorum, esimde bir o kadar evcimen. :KK45:
ben her haftasonu disari cikalim gezelim, haftaici 1 gun yemegi disarda yiyelim modunda biriyim. cocukta olmayinca musaitiz aslinda. ama esim evi seviyor, cok yorgun geliyor ve evinde yemek istiyor falan.
evde bizde film izleriz, haftada 2 film izliyoruz. onun disinda tv izleriz , yemek yapariz birlikte bazen, sohbet ederiz, yani boyle geciyor. gelecege dair planlar yapariz, cocuklarimiz oldugunu hayal ederiz falan. bu sekilde.
gun icinde de evet 1 -2 kere mesajlasiriz nadirde telefonda konusuruz, ilk evlendigimizde 6 ay kadar surekli ariyodum ben mesaj atiyodum, napiyosun neden cevap vermiyorsun falan gibi, bu sebepten tartisiyoduk , isim cok yogun ustume gelme bunaltma, aksama biriktirip konusalim falan diyodu.
ne bilim ust uste ariyodum cevap alamazsam baya bi usteliyodum ve sonu hep kotu bitti ondan zorlamayla olmuyor telefon mesaj isi.
ciddende is yerinde buna vakit ayirmak istememesini anliyorum.

bugun icin planimiz yok sevgililer gununu sevgiliyken kutlamistik guzel bir supriz yapmisti bana cok guzel bir yemege gitmistik falan. nisanliykende cicek almisti. ama evlendikten sonra bisey yok :) ben aksama yemek yaparim guzel giyinirim suslenirim oyle.. insallah bi aklina gelipte bisey der :KK45:

Sevgili dönemi gibi olmuyor tabi, onun bir üst versiyonu. Boyut değiştiriyoruz (güzel anlamda)
Ama sizin iletişiminiz zayıf galiba, Kopmaya başlamadan harekete geçin biraz

merhaba bayanlar,

Biraz erken olmuş bence de. Ama bu konuda bir şeyler yapacak olan da sizlersiniz. Eşinize küçük jestler yapın. İşyerine çikolata, bonnyfood falan gönderin. Arada zamansız (yani yıldönümü vs. diye değil) düşünceli bir hediye alın. Hayatın biraz monotonlaşması doğal, tv karşısına yatasınız yine ama siz onun dizine yatarsınız mesela o arada, bu çok şey değiştirir diye düşünüyorum. Yemeğe, tatile, dolaşmaya vs. gitmek istiyorsanız onun teklif etmesini beklemeyin, siz ısrar edin tatlı dille. Haftasonunun bir gününe sahip çıkın, bugün benim yarın senin, bugün benim istediğim şeyleri yapacağız deyin. Aslında evlendikten sonra gezip tozmayı bırakmanın hiç geçerli bir sebebi yok. Aksine çok daha kolay şartlar.
Dediklerimden bütün sorumluluğu size yüklüyorum gibi gelebilir. Ama aslında öyle değil. Siz böyle sevgi dolu ve ilgili davrandıkça sonuçta karşınızdaki de hissetmez bir odun değil. Zamanla kendi de düşünmeye başlayacaktır. Ve sizin bana karşı romantik ol, bana şunu yap bunu yap demeleriniz ancak dır dır olarak algılanacağından tek yolu böyle dolaylı yaklaşım. Üstelik eşlerimizin de bizim onlara karşı romantik olmamıza ihtiyacı var.
Kutlamalar konusunda... Biz doğum gününde hediyeleşiyoruz. Evlilik yıldönümümüzde yemeğe çıkıyoruz hediyesiz. Normalde haftada bir en az dışarıda yeriz zaten ama bu öyle güzel bir yere olduğu için farklı oluyor. Sevgililer günü, yılbaşı vs. gibi günler bize özel günler olmadıkları için ikimiz de çok anlamını göremediğimizden genelde kutlamıyoruz ama arada yemeğe vs. gideriz. Ama bunlar dışında eşim de ben de zamansız şekilde hediyeler alırız. (Daha çok eşim aslında :D ) Onun zamansız aldığı hediyeler doğumgünümde aldıklarından daha güzel olur genelde çünkü heves edip almıştır. Beş yıllık evliyiz neredeyse. Onun öncesinde 10 yıldır birlikteydik. Toplamda 15 oldu. Aşkımızın azalmadığını, aksine zamanla daha bir yerleştiğini hissediyorum. Sevgiliyken ettiğimiz kavgalar hiç yok artık mesela. Ama aşk emek ister. Tek taraflı emek de değil. Emek vermezseniz saygı üzerinde yürüyen ama kendinizi sevgisiz hissettiğiniz bir evliliğiniz olur.

Sizi tebrik ederim - 10 sene evli olup cocuklari anneye birakip sevgililer gunu kutlayan bir cift olacagini dusunmezdim :)
valla ben gezmeyi cok seviyorum, esimde bir o kadar evcimen. :KK45:
ben her haftasonu disari cikalim gezelim, haftaici 1 gun yemegi disarda yiyelim modunda biriyim. cocukta olmayinca musaitiz aslinda. ama esim evi seviyor, cok yorgun geliyor ve evinde yemek istiyor falan.
evde bizde film izleriz, haftada 2 film izliyoruz. onun disinda tv izleriz , yemek yapariz birlikte bazen, sohbet ederiz, yani boyle geciyor. gelecege dair planlar yapariz, cocuklarimiz oldugunu hayal ederiz falan. bu sekilde.
gun icinde de evet 1 -2 kere mesajlasiriz nadirde telefonda konusuruz, ilk evlendigimizde 6 ay kadar surekli ariyodum ben mesaj atiyodum, napiyosun neden cevap vermiyorsun falan gibi, bu sebepten tartisiyoduk , isim cok yogun ustume gelme bunaltma, aksama biriktirip konusalim falan diyodu.
ne bilim ust uste ariyodum cevap alamazsam baya bi usteliyodum ve sonu hep kotu bitti ondan zorlamayla olmuyor telefon mesaj isi.
ciddende is yerinde buna vakit ayirmak istememesini anliyorum.

bugun icin planimiz yok sevgililer gununu sevgiliyken kutlamistik guzel bir supriz yapmisti bana cok guzel bir yemege gitmistik falan. nisanliykende cicek almisti. ama evlendikten sonra bisey yok :) ben aksama yemek yaparim guzel giyinirim suslenirim oyle.. insallah bi aklina gelipte bisey der :KK45:
Akşama bir restoran rezervasyon yaptırın. O gelince koluna girip bugün rezervasyonumuz var bebeğim seni yemeğe çıkarıyorum deyin ;) Madem ki sizin için önemli... Biz de evlilik yıldönümünde bir ben bir o yapıyoruz rezervasyonu. Böylece tek tarafın üzerine kalmıyor her seferinde düşünme işi.

sen yap. evliliğinde yapmak ya da sürdürmek istediğin ne varsa sen yap ki ona da yapması için yol açmış ol.. Ben 10 yıllık evliyim. ilk 5 sene gün içi mesajlaşmalar, hediyeler,tatlı sözler çok yoğundu. Hala var nankörlük etmek istemem eşime. Ama çocuk olunca ister istemez azalıyor. eşimi çok seviyorum derken, eşinden de fazla seveceğin biri girince hayatına ne olduğunu şaşırıyosun. Erkekler düz yaratıklardır. İncelik pek yoktur onlarda. Duygusal zeka desen, hiç... Kadındır bunları yaptıracak olan. Sen şimdi ''aşkım günaydın, seni seviyorum ya da sevgililer günümüz kutlu olsun '' diye mesaj atsan, cevap vermek için eve gelmeyi beklemeyecektir eminim.

maşallah canım video fikri çok güzelmiş bu fikri çok beğendim ben fotoğraf çekilmeyide çok sevmiyorum ama video fikri hoşuma gitti allah daim etsin

sen yap. evliliğinde yapmak ya da sürdürmek istediğin ne varsa sen yap ki ona da yapması için yol açmış ol.. Ben 10 yıllık evliyim. ilk 5 sene gün içi mesajlaşmalar, hediyeler,tatlı sözler çok yoğundu. Hala var nankörlük etmek istemem eşime. Ama çocuk olunca ister istemez azalıyor. eşimi çok seviyorum derken, eşinden de fazla seveceğin biri girince hayatına ne olduğunu şaşırıyosun. Erkekler düz yaratıklardır. İncelik pek yoktur onlarda. Duygusal zeka desen, hiç... Kadındır bunları yaptıracak olan. Sen şimdi ''aşkım günaydın, seni seviyorum ya da sevgililer günümüz kutlu olsun '' diye mesaj atsan, cevap vermek için eve gelmeyi beklemeyecektir eminim.

Cocugumuz yok ,ama eminimki onceligi cocuk alacak, dogal olani da bu zaten bence.
Erkekler cok duz dedigin gibi, hepsi oyle mi bilmiyorum ama benim kocam baya duz. yani cok ince dusunemez boyle seyleri, zaten sevgililer gunu kutlamayi falanda sevmez. sacma geliyor ona. yildonumu ve dogum gunu yeterli diyor bize ozel.

bu aksam ben yemek yapicam biraz ozenli giyinirim falan.
Bazen insan karsindakinden bekliyor ya, ne bileyim bana o istegi verecek olanda onun davranislari... Cok emek vermek gerekiyor..

yaziyorum arada , ama surekli yazip yazip bunaltmakta istemiyorum isi cok yogun cunku.
yani boyle bi monotonluk basladi, keske hep cicim aylarinda kalabilsek, yani o aski heyecani canli tutabilsek...
hep birlikte birseyler yapmak istiyorum disari cikalim gezelim tozalim sohbet falan, hic cikmiyor degiliz haftada 1 veya 2 haftada 1 cikiyoruz yemege veya gezmeye falan. ama eskiden evlenmeden once nerdeyse hergun disarlardaydik geziyoduk, surekli mesajlasiyoduk falan. simdi evlilik monotonlugu basladi yani..... sevmedim bu durumu ben
eski heyecanların yerini yeniler alıyor zamanla .. şimdi başbaşa kalmak için dışarı çıkmanıza gerek yok nişanlıyken birazda yanlız kalmak için çıkmazmıydık dışarıya

Biraz erken olmuş bence de. Ama bu konuda bir şeyler yapacak olan da sizlersiniz. Eşinize küçük jestler yapın. İşyerine çikolata, bonnyfood falan gönderin. Arada zamansız (yani yıldönümü vs. diye değil) düşünceli bir hediye alın. Hayatın biraz monotonlaşması doğal, tv karşısına yatasınız yine ama siz onun dizine yatarsınız mesela o arada, bu çok şey değiştirir diye düşünüyorum. Yemeğe, tatile, dolaşmaya vs. gitmek istiyorsanız onun teklif etmesini beklemeyin, siz ısrar edin tatlı dille. Haftasonunun bir gününe sahip çıkın, bugün benim yarın senin, bugün benim istediğim şeyleri yapacağız deyin. Aslında evlendikten sonra gezip tozmayı bırakmanın hiç geçerli bir sebebi yok. Aksine çok daha kolay şartlar.
Dediklerimden bütün sorumluluğu size yüklüyorum gibi gelebilir. Ama aslında öyle değil. Siz böyle sevgi dolu ve ilgili davrandıkça sonuçta karşınızdaki de hissetmez bir odun değil. Zamanla kendi de düşünmeye başlayacaktır. Ve sizin bana karşı romantik ol, bana şunu yap bunu yap demeleriniz ancak dır dır olarak algılanacağından tek yolu böyle dolaylı yaklaşım. Üstelik eşlerimizin de bizim onlara karşı romantik olmamıza ihtiyacı var.
Kutlamalar konusunda... Biz doğum gününde hediyeleşiyoruz. Evlilik yıldönümümüzde yemeğe çıkıyoruz hediyesiz. Normalde haftada bir en az dışarıda yeriz zaten ama bu öyle güzel bir yere olduğu için farklı oluyor. Sevgililer günü, yılbaşı vs. gibi günler bize özel günler olmadıkları için ikimiz de çok anlamını göremediğimizden genelde kutlamıyoruz ama arada yemeğe vs. gideriz. Ama bunlar dışında eşim de ben de zamansız şekilde hediyeler alırız. (Daha çok eşim aslında :KK70: ) Onun zamansız aldığı hediyeler doğumgünümde aldıklarından daha güzel olur genelde çünkü heves edip almıştır. Beş yıllık evliyiz neredeyse. Onun öncesinde 10 yıldır birlikteydik. Toplamda 15 oldu. Aşkımızın azalmadığını, aksine zamanla daha bir yerleştiğini hissediyorum. Sevgiliyken ettiğimiz kavgalar hiç yok artık mesela. Ama aşk emek ister. Tek taraflı emek de değil. Emek vermezseniz saygı üzerinde yürüyen ama kendinizi sevgisiz hissettiğiniz bir evliliğiniz olur.

acikcasi bende pek birsey yapmiyorum, is yerine bisey gondermek , bi mektup yazmak veya bu tip ozenli seyler yaptigim soylenemez. Aslinda kadinlar daha cok yapar boyle seyleri, dediginiz gibi belki bende biraz ozensem, kendime baksam (bazen kendimi saliyorum evde hep pijama esortmanlayim makyajim biseyim yok evde), masaya 2 mum koysam daha ozenli davransam belki onunda davranislarina yansir.
yok ona romantik ol, bana cicek al, soyle yap boyle yap diyerek o mod yakalanmiyor tam tersi yapacagi varsa da yapmiyor.

cok emek istiyor ya, bu monotonluk sadece esimin sucu olamaz yani, sadece erkekler aski olduruyor olamaz dimi :)

5 yildir evliyiz bizde ama gün içinde baya bi konuşuruz bazen eşim bazen ben ararım yani monotonluk değilde paylaşım önemli bence mesela eşim işten gelir yemek öncesi küçük bir sohbet işlerle alakalı bizle alakalı sonra yemeği beraber kurarız sofrayı yeriz o mutfakta benim yanımda oturur ben toparlarım o ara yine sohbet ederiz bazen o bazen ben kahvemizi pişirir iceriz yani çok çok öyle bi ekşın yok bizim hayatımızda ama paylasimimiz var gezmeye gideriz birlikte film izleriz he tabi biz kutlamıyoruz sevgililer günü çok sevmez eşim böyle günleri bize hergun bir bence sevgi daim olduktan sonra günlerin önemi yok bence yukarda arkadaşın dediği gibi masaj deneyebilirsiniz eşimde bende bayılırız hatta bir saat yapsa hiç amma hiç hayır demem o da ayni

merhaba bayanlar,

canım bence bir sorun yok gibi evliliğinde.. aslında ufak jestlerden her kadın hoşlanır. hani ne bileyim bazen yemeğe çıkmak, çiçek almak vs.. ama işin yoğunluğundan birbirinize çok zaman ayıramıyorsunuz gibi geldi bana daha çok.. benim eşim tam tersi yıldönümünde ne yapalım dedi 2 gün önce 1 yılı doldurduk biz.. amaaan dedim bulunduğumuz yerde imkanlar kısıtlı olduğu için çıkmayalım dedim evde oturduk. dün akşam da 14 şubat için herhangi bişey varmı burda diye yadım googledan ama bişey yok dedi. ben de evde kutlarız dedim mesela...ben de çok istemiyorum bu tarz şeyleri dışarda kutlamayı...ama eşimi de çok seviyorum..yani bu tarz şeyleri heyecan bitti gibi algılama , çok büyütme kafanda. olmadı 1 hafta izin alıp birbirnize zaman ayırın pekiştirin mutluluğunuzu :KK60:

Cocugumuz yok ,ama eminimki onceligi cocuk alacak, dogal olani da bu zaten bence.
Erkekler cok duz dedigin gibi, hepsi oyle mi bilmiyorum ama benim kocam baya duz. yani cok ince dusunemez boyle seyleri, zaten sevgililer gunu kutlamayi falanda sevmez. sacma geliyor ona. yildonumu ve dogum gunu yeterli diyor bize ozel.

bu aksam ben yemek yapicam biraz ozenli giyinirim falan.
Bazen insan karsindakinden bekliyor ya, ne bileyim bana o istegi verecek olanda onun davranislari... Cok emek vermek gerekiyor..

bişey yapmak için beklenti içine girme. Bak canım evlilikte beklenti içinde olmak gerçekten mutsuzluk getiriyor. sen mutsuz olunca karşındaki de otomatik mutsuz oluyor. Modunu sen belirlicen, planı sen yapcan sonra onu kodlucan. başka yolun yok. Senin istediğin şeyler dizilerde filmlerde oluyor inan bana. Benim eşimde yılbaşı muhabbetine gıcık.evlendikten sonraki 2 yıl hep aksaklık oldu. Çünkü o evlilik yıldönümü olur ya da doğum günü mantıklı.. hediye alınır ama yılbaşı bana anlamsız ve ters geliyor dedi. Ama ben istiyorum dedim. o aksattığı 2 yılbaşı sağlam bi kavga ettim. üçüncüde kavgayı göze alamadı sanırım, yola girdi... Belki istemiyo ama ben istediğim için yapıyo işte. Anlatmaya çalıştığım bu.. Oturup bekleme, eğitecen erkeği, yapmadığı zaman neler olacağını bi göstercen. Şartlı öğrenme mi deniyodu.. evet sanırım. Pavlov olcan işte yaaa:KK53::KK53:

merhaba bayanlar,

Ask ilk zamanlarda yasadiginiz duygulardir. Ayni evde yasamaya baslayinca evlilikte bir sure sonra bunlari hissetmezsiniz geriye sevgi ve aliskanlik kalir. Saygi biterse eger sevgiyide kaybedersiniz.

Back
X