• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte askin omru ne kadar, hic bitmese ?

Boyle evliliklerde var yani :) ne guzel valla . Bizde boyle ince seyleri ben dusunurum veya ikimizde dusunmeyiz iste :) esimin yaptigi cok ufak seyler ne bileyim eve gelirken bana marketten sevdigim seyi almak , bi yerde bisi begendiyse hediye almak gibi. Ama oyle makyaj masama not yazmak falan olmadi hic :)
Benim eşim romantik bir adam.. ama önemli olan seni düşündüğünü gostermesi bence.. marketten gelirken sevdigin biseyi almasi da bir jesttir sana olan sevgisini boyle gosteriyor demek ki.. herkes bir olamaz onemli olan sevgi saygi duyarlılık bence..

benim ananem ve dedem.. sevgililer gününde tam 55 yıllık evliler ve dedem ananemi alıp hamburger yemeğe götürmüş bide resim çektirmişlerki biri 72 biri 78 yaşında ama öyle güzel evlilikleri varki . hala dedem dışarı biyere giderken ananem pencereden arkasından bakar dualar okur. tabiki bazı şeyler monotonlaşabilir evlilikte ama sevgi kalıcıysa bence renk katmakta sizin elinizde..

Biz evlilikten önce 5 yıl sevgiliydik.2 yıllık da evliyiz bir de kızım var. yani 5 yıl çıkmayaydık iyiydi diyorum. Evliliğe bir şey kalmıyor gibi. 7 yıllık evli say sen beni :confused:Aşk yerini sevgiye bırakalı çoooook oldu. öncesi yoksa sizin için birazcıkk erken...:KK37:

annemle babam 24 senelik evli sevgililer günnde babam bi çiçek bi hediye alır annem de. sonra titanik i izlerler çok seviyolar o filmi :KK70: kutlarlar yani

Kızzzzz bugün ya erken yatın (kardeşlerinde varsa) yada evde olmayın:KK70:
Rahat bırakın çifte kumruları:KK53:
Masalllahhhh yaaa bayıldımm

Sürekli romantik olmak, özel günlerin zorlama hali, bıcır bıcır sevgi sözleri cidden gerçekci geliyor mu size ? Evliliğin en güzel hali zamanında dergi kapağından fırlamış gibi gittiğin adamın yanında pijamaların, makyajsız yüzün ve dağınık saçlarınla huzur için uzanmaktır. Hayatta herşey değişime uğrar. İlkgün olduğu gibi aşık olabilirsiniz (-ki asla inanmam, aşk farklı bir hal) , hala gözünün içine bakınca içiniz coşabilir fakat daha sakin olursunuz, daha huzurlu, daha güvenli.
Eğlenebiliyor musunuz eşinizle ? Kahkaha krizleri geçiriyor musunuz ? Dışarı çıktığınızda ya da evde uzanırken illa başka birilerine ihtiyaç duyuyor musunuz ? Bunları düşünün eğer cevapları içinizi rahatlatıyorsa tamamdır.:KK25:

Geçen yıl sevgililer gününde eşim gelirken makyaj temizleme mendilleri almıştı. :)
Birgün önce yıkamak zor geldi diye söylenmiştim.
İster inanın ister inanmayın ben parmağında pırlanta olan bir çok kadından daha şanslıyım.
He bir de özel günleri hiç sevmediğim için tüm bunlara takılmıyor olabilirim. Bİlmiyorum, ama
ben böyle iyiyim :) Ve 10 senelik evliyim...

İkimizde yoğunuz sohbeti eve saklarız yemek masasında bir posta sohbet edilir sonra bir de yatak odasında çene çalınır sonra bizim oğlan sese uyanır mutlu son, çok seviyorum ben bu hayatı

Biz 9 sene çıkıp evlendik 4.5 senelik evliyiz,arkadaşlar bana 9 sene çıkılır mi heyecanı kalmamıştır eve gelmesini beklerken karnında kelebekler uçuşuyo mu falan demişlerdi, düşündüm, hayır dedim kelebek falan uçuşmuyor işten eve evden işe bir adam, çıkacak gelecek bilmiyorum ne kelebeği, ama ya gelmezse ya başına bir iş gelirse yolda izde, ya ona birşey olursa..o ihtimal hala tüylerimi diken diken ediyo, güzel olan bu duygu, kaybetmekten korkmak hep birlikte olmak istemek

Onun dışında kelebek ve adrenalin isteyen bungee jumping falan yapabilir, aslolan istikrar ve huzur bence

flört dönemi çook farklı evlenince sonucta beraber uyuyosun kalkıyosun yemek yıyosun yani hep görüş mesafen içinde özlem bitiyor diye ask bitiyor sanırım aslında yıne seversinde ilgi bitiyor ask değil aslında oyuzden yaz flört dönemindeki gibi gün içersinde mesajlar at haftasonları sınemaaya gidin eglenmeye gidin eskisi gibi canlılık katmaya calısın bence çift olarak hayatınıza :))

Sürekli romantik olmak, özel günlerin zorlama hali, bıcır bıcır sevgi sözleri cidden gerçekci geliyor mu size ? Evliliğin en güzel hali zamanında dergi kapağından fırlamış gibi gittiğin adamın yanında pijamaların, makyajsız yüzün ve dağınık saçlarınla huzur için uzanmaktır. Hayatta herşey değişime uğrar. İlkgün olduğu gibi aşık olabilirsiniz (-ki asla inanmam, aşk farklı bir hal) , hala gözünün içine bakınca içiniz coşabilir fakat daha sakin olursunuz, daha huzurlu, daha güvenli.
Eğlenebiliyor musunuz eşinizle ? Kahkaha krizleri geçiriyor musunuz ? Dışarı çıktığınızda ya da evde uzanırken illa başka birilerine ihtiyaç duyuyor musunuz ? Bunları düşünün eğer cevapları içinizi rahatlatıyorsa tamamdır.:KK25:

Geçen yıl sevgililer gününde eşim gelirken makyaj temizleme mendilleri almıştı. :)
İster inanın ister inanmayın ben parmağında pırlanta olan bir çok kadından daha şanslıyım.
He bir de özel günleri hiç sevmediğim için tüm bunlara takılmıyor olabilirim. Bİlmiyorum, ama

Daim olsun çok hoşuma gitti :)

ne tatlısınız maşallah :nazar::KK37:

Bence aşkın ömrü yok, ben her gün ayrı aşık oluyorum eşime, o da bana o şekilde.
Dedem ve babaannem 80 yaşlarındaydılar Allahım ya babaannem yemek yemeden dedem yemezdi, dedem çekirdeği elleriyle açar babaanneme verirdi, ilaçlarını hatırlatırdı, dışarı çıkar onun sevdiği şeyleri alırdı, babaannem de ayni şekilde çok severlerdi birbirlerini, dedem vefat ettikten sonra üzüntüden ağlamaktan babaannem kör oldu. Rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah.
Sevgi gerçekten emektir bence. İnsan yaşlanınca yanında bir eşi kalıyor sırdaş olarak.
Bence hayatınızı rutin geçirmeyin derim. Farklı şeyler yapın, bir sürü güzel anınız olsun.

Evlenince boyle olmasi cok normal nisanli donemindeki kadar sık disari cikmayinca birseyler eksilmiyorki boylesi normal zaten..basta alisamaman normal ama yarin birgun bebek olunca dahada azalicak o haftadaki gezip tozmalar belki ayda bir zor olucak bundan huzursuz olmak yerine evde birlikte nasil guzel vakit geciririz neler yapabiliriz diye dusun sen adim at
Mesela biz birlikte mutfaga girer yemegi birlikte hazirlariz sanki onemli bi misafir geliyo gibi basirlik yapar en guzel tabaklarda sunum yapar birlikte yerdik sonrasinda haftada 1 kitap 3 film kuralimiz var haftanin 3 gunu film izleriz sira kimdeyse ne izleyecegimizi o secer birlikte kitap okuma saati yapariz simdi cocugumuzda katiliyor bize
Yemekten sonra babamiz cay jcerken cocuklarda dans ederis iyice kudurup yorulurlar hergun 9 dedinmi onlar yatar bizde 2-3 saat sohbet ederiz playstation oynariz
Baslarda gun icerisinde bol bol mesaj atardim ama her an ne yaptigini konusunca aksama bisey kalmiyor diye gunde 1 kez yeterli geliyor msj veya arama
Ayda bir hediye gunu var ay icerisinde her hangi bi gun ufak defek pahali olmayan kucuk bisey alirim ben bazende o..
3 ayda bir gunubirlik bi acik hava bi yere gider bol bol video ceker onlari cd lerde toplariz acayip eglenceli ve hatira kalan guzel bisey
14 subata gelince esim bugun icin izin almis cocuklari anneme birakip biseyler yapalim diye ama ne yapacagimiza hala karar veremedik suan plansiziz yol nereye gotururse rasgelle cikicaz o simdi uyuyor oncesinde guzelbi kahvaltiyla kaldircam onu :)
10 senelik evliyiz 2 kizimiz var cok romantik degiliz ama birlikte vakit gecirmekten keyf aliyorz ilk gunku kadar asigim diyebilirim tamam ilk baslardaki cicim aylari kalmadi ama yerini guzel olan baska seyler aldi
Siz ne güzel bi ailesiniz maşallah size.. yazmadan geçemedim :KK200::nazar:

Boyle evliliklerde var yani :) ne guzel valla . Bizde boyle ince seyleri ben dusunurum veya ikimizde dusunmeyiz iste :) esimin yaptigi cok ufak seyler ne bileyim eve gelirken bana marketten sevdigim seyi almak , bi yerde bisi begendiyse hediye almak gibi. Ama oyle makyaj masama not yazmak falan olmadi hic :)
Bu ışte bir gariplik var benim ki hep buzdolabının üzerine yapıştırıyor güzel notlar yazıp :kusmuk::işsiz: Bana şişko mi demek istiyor acep hiç aklıma gelmemişti neden buzdolabı yani makyaj masası değilde :110:

Back
X