• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte askin omru ne kadar, hic bitmese ?

bişey yapmak için beklenti içine girme. Bak canım evlilikte beklenti içinde olmak gerçekten mutsuzluk getiriyor. sen mutsuz olunca karşındaki de otomatik mutsuz oluyor. Modunu sen belirlicen, planı sen yapcan sonra onu kodlucan. başka yolun yok. Senin istediğin şeyler dizilerde filmlerde oluyor inan bana. Benim eşimde yılbaşı muhabbetine gıcık.evlendikten sonraki 2 yıl hep aksaklık oldu. Çünkü o evlilik yıldönümü olur ya da doğum günü mantıklı.. hediye alınır ama yılbaşı bana anlamsız ve ters geliyor dedi. Ama ben istiyorum dedim. o aksattığı 2 yılbaşı sağlam bi kavga ettim. üçüncüde kavgayı göze alamadı sanırım, yola girdi... Belki istemiyo ama ben istediğim için yapıyo işte. Anlatmaya çalıştığım bu.. Oturup bekleme, eğitecen erkeği, yapmadığı zaman neler olacağını bi göstercen. Şartlı öğrenme mi deniyodu.. evet sanırım. Pavlov olcan işte yaaa:KK53::KK53:

biraz once konustuk, aksam icin dedim bugun sevgililer gunuuu falan, dediki biz sevgili degilizki biz kari kocayiz ama bize her gun sevgililer gunu falan (ozel birsey yapmak istemiyor :halay:)
uzatmadim , aksama oyle bi yemek hazirlarim ozenirim.

yani boyle seylere pek onem vermiyor gibi olabilir bende merakli degilim cok ozel kutlayalim falan. benim icin onemli olan dogum gunum , evlilik yildonumumuz.

mesela ben baya takiliyorum o gunlere, bazen haftaicine geliyor, esim diyorki haftasonu kutlayalim, veya tatile cikalim ama ornegin haftaicine geldigi icin cumartesi kutlayalim tatilde gibi bazen o tarihlerde daha ucuza geliyorsa falan. yok kesinlikle gununde kutlanmasi onemli benim icin fazla para da versek :110:
garipmi ki bu ?
boyle yapincada diyorki cocuklasma nolcak 1 gun once 1 gun sonra.

Bence bunları maddı sorunlarda etkılıyor ayrıca aıleler arası bır sorun varsada sure kısalıyor

acikcasi bende pek birsey yapmiyorum, is yerine bisey gondermek , bi mektup yazmak veya bu tip ozenli seyler yaptigim soylenemez. Aslinda kadinlar daha cok yapar boyle seyleri, dediginiz gibi belki bende biraz ozensem, kendime baksam (bazen kendimi saliyorum evde hep pijama esortmanlayim makyajim biseyim yok evde), masaya 2 mum koysam daha ozenli davransam belki onunda davranislarina yansir.
yok ona romantik ol, bana cicek al, soyle yap boyle yap diyerek o mod yakalanmiyor tam tersi yapacagi varsa da yapmiyor.

cok emek istiyor ya, bu monotonluk sadece esimin sucu olamaz yani, sadece erkekler aski olduruyor olamaz dimi :)
Erkeklerin değil suç sadece tabi ki hepimiz bir süre sonra rehavete kapılabiliyoruz. Bence işte sizin adımlar atmaya başlamanızın zamanı gelmiş. Tembellik yok aşka devam :D

Hep erkeklerden beklenmez boyle seyler,plan yap mesela ortami ayarla,kadin organize etmeli bence eger karsi taraftan tik yoksa:)
Benim esimde sevmez oyle ozel gunleri vs (yil donumu ve dogum gunleri)disinda gereksiz bulur kutlama falan...
Aksine benimde hosuma gider hareketlilik canlilik katiyor iliskilere bence:))
Hep ben organize ederim bizde hicte gocunmam:)
Esim basta" ya ne gerek vardimcilara baslar"sonrasinda bakarim adam musmutlu hemen degisiveriyor:KK53:
Vesselam erkekler usenir boyle seylere hazirda oldumu da konar:KK48:

biraz once konustuk, aksam icin dedim bugun sevgililer gunuuu falan, dediki biz sevgili degilizki biz kari kocayiz ama bize her gun sevgililer gunu falan (ozel birsey yapmak istemiyor :halay:)
uzatmadim , aksama oyle bi yemek hazirlarim ozenirim.

yani boyle seylere pek onem vermiyor gibi olabilir bende merakli degilim cok ozel kutlayalim falan. benim icin onemli olan dogum gunum , evlilik yildonumumuz.

mesela ben baya takiliyorum o gunlere, bazen haftaicine geliyor, esim diyorki haftasonu kutlayalim, veya tatile cikalim ama ornegin haftaicine geldigi icin cumartesi kutlayalim tatilde gibi bazen o tarihlerde daha ucuza geliyorsa falan. yok kesinlikle gununde kutlanmasi onemli benim icin fazla para da versek :110:
garipmi ki bu ?
boyle yapincada diyorki cocuklasma nolcak 1 gun once 1 gun sonra.
haklısın.. ben de öyleyim , özel günlere değer veriyorum.. ama size hergün sevgililer günüymüş. O da bişey en azından:KK45:

5 yıllık evliyim, 7 yıldır tanıyorum eşimi.
Hâlâ aşık mıyım?
Evet sanırım.
İşten gelmesine yakın, üst baş çeki düzen vermek, heyecanlanmak gibi belirtileri hâlâ taşıyorum.
Hala utanıyorum bazen..
Hala güzel şeyler söylediğinde içim çok hoşş oluyor :KK23:

Sevgili veya nişanlı gibi olmasını beklemiyorum, o zaman özlem vardı, sık göremiyorduk, sadece vakit geçirmek başbaşa kalmak için buluşuyorduk filan.
Şimdi aynı ev, aynı gelecek hayalleri, ortak yaşam, çocuklarımız.. Farklı yükümlülükler var. Bunlar da güzel ama:super:

Biz çok gezeriz, ikiz evlatlarımız olması bile bizi gezmelerden tatillerden alıkoymadı.
Elbet biraz kısıtlandık, 'hadi sinemaya, tiyatroya gidelim' deyip gidemiyoruz mesela.
Zamanında ne çok giderdik oysa.
Çocukları bırakacak yerimiz de yok, tayinciyiz.

Ama imkan yaratıyoruz.
Muhakkak haftada 3-4 film izleriz.
Çocuklarımız erken uyur:super:
Pc de oyun oynamayı çok severiz, birlikte..
Yemekler yaparız.
Sevdiği tatlıları yapmaktan keyif alırım.
Özel gün veya değil çeşitli hediyelerle beni mutlu etmeyi sever. E ben de bayılırım.

Her akşam aynı kanepede otururuz. Birşey yemiyor içmiyorsak yanyana uzanır izleriz her filmi.
Ufak ama mutlu edici şeyler olduğunu düşünürüm bunların.

Böyle ufak ama keyifli bir dünyamız var.
Aşkı diri tutmak elimizde bazen.
Aşk boyut değiştirse de zarar etmiyor, böyle de mutlu oluyorsun.

"yazar bu yazısında ilişkisini övüyor " gibi olmuş, öyle hissettirdiysem affola. o_O

Sevginiz saygınız daim olduktan sonra, minik heyecanlar yaratmak sizin elinizde, davranın :halay:

Aşk bitse ne olacak, bitmese ne olacak.
Bu aşk tam olarak ne, ondan bile emin değilim ben.

Geride güzel şeyler kalsın yeter ki.
Sabah uyanınca güzel bir günaydın kalsın.
Eve sevilen tatlıyla gelen eş kalsın.
Bugün çayı kim koyacak bakışmasında az yorgun olanın atılması kalsın.
Dudaklara gülümseme, bakışlarda hoşluk kalsın.

Saçma sapan videolar gönderirim ben, kanka modundayız gündüz.

Akşamları güzel ama.

Sevgililer günü tarzı günleri kutlamıyoruz ama kural olarak değil de çocuklardan ötürü haftasonu dışında pek plan yapamadığımız için, yoksa ben böyle özel günlerde gezmeyi çok severim, her yer ışıklı, süslenmiş falan oluyor ya hoşuma gidiyor.

Aşk bitse ne olacak, bitmese ne olacak.
Bu aşk tam olarak ne, ondan bile emin değilim ben.

Geride güzel şeyler kalsın yeter ki.
Sabah uyanınca güzel bir günaydın kalsın.
Eve sevilen tatlıyla gelen eş kalsın.
Bugün çayı kim koyacak bakışmasında az yorgun olanın atılması kalsın.
Dudaklara gülümseme, bakışlarda hoşluk kalsın.

bunlarda askin gostergesi aslinda.. oturmus , biraz monoton , olgunlasmis bir sekli.
Esimde bi rahatlik var mesela nasilsa evliyiz artik disarda olmak zorunda degiliZ.. birbirimizi gormek icin disari cikmamiz gerekmiyor evde bir film izlemek yemek yemek daha hosuna gidiyor. Boyle oluncada bi monotonluk geliyor, disari cikacak gibi ozenle giyinmiyoruz, esortmanlar ustumuzde, bazen tv ye bakarak yiyoruz konusmuyoruz, hergun ayni eve gel yemek hazirla ye kaldir otur yat. Bir ozenme yok yani

Birde cinsel iliski icinde cok ozenmiyoruz, hani boyle degisik camasir giyeyim veya guzel goruneyim sacim makyajim olsun seklinde . Ozensizim yani. O acidan daha ozenli olsam belki esime de bulasir o da normal hayatta daha ilgili olur?

acikcasi bende pek birsey yapmiyorum, is yerine bisey gondermek , bi mektup yazmak veya bu tip ozenli seyler yaptigim soylenemez. Aslinda kadinlar daha cok yapar boyle seyleri, dediginiz gibi belki bende biraz ozensem, kendime baksam (bazen kendimi saliyorum evde hep pijama esortmanlayim makyajim biseyim yok evde), masaya 2 mum koysam daha ozenli davransam belki onunda davranislarina yansir.
yok ona romantik ol, bana cicek al, soyle yap boyle yap diyerek o mod yakalanmiyor tam tersi yapacagi varsa da yapmiyor.

cok emek istiyor ya, bu monotonluk sadece esimin sucu olamaz yani, sadece erkekler aski olduruyor olamaz dimi :)
Sevgililer günü kutlamıyoruz demiştim ama vazgeçtim şimdi bana çiçek getirdi, sürpriz olarak, işten çıkıp gelmiş öğle arası. Ben de ona bir şey yapayım, tatlı falan belki :) Beklenti olmayınca daha güzel oluyor.

merhaba bayanlar,

2.5 senelik evliyim, esimle birbirimize asik evlendik, hala seviyorum ama ilk zamanki heyecanlar yok tabiki. Cocugumuz yok, ikimizde calisiyoruz. eve geliyoruz yemek is guc derken tv karsisina oturup yatmamiz bir oluyor. Hani o flort donemindeki gezmeler, paylasimlar, ozlemler yok , dogaldir belki ama merak ettim fikrinizi, evlilikte aski sonsuz yapmak mumkun degil midir ?
Gun icinde eskiden hep konusurduk mesajlasirdik, ama evlendigimizden beri , ozellikle son 6-7 aydir cok azaldi, gunde 1 kere arar esim veya eve gelirken yazar yoldayim birsey lazimmi diye, eger onemli birsey varsa tabiki konusuruz ama demek istedigim gun icinde ozleyip yazma veya bi sesini duyayim modu cok kalmadi.
aramiz kotu de degil aslinda esimi seviyorum, o da seviyodur ama boyle bi monotonluk basladi, biraz erken degil mi 2.5 senede boyle olmasi ?

Mesela bugun sevgililer gunu, bana kalsa bir yemege cikabiliriz veya esim cicekle gelse cok mutlu olurum, ama biz yildonumu ve dogum gunleri disinda bu tip gunler kutlamiyoruz. Evli olup kutlayan var mi ?

Fikirlerinizi merak ediyorum, benim evliligim mi boyle , ask nasil korunur evlilikte, heyecan 0 ozen korunabilirmi karsilikli ?
Tamamen sizin elinizde. Bizim hic boyle bir sorunumuz olmadi. Elbette sevgiliyken olduğu gibi değiliz. O heyecan bambaşka. Ama çok daha güzel şeylere dönüştü simdi. İlk olarak bütün evlilere tavsiyem televizyonu, bilgisayarlari ve telefonlarin internetinin kapatin evde basbasayken. Her ayin bir gününü butcenize gore sevgililer günü gibi kutlayin. Sinemaya, tiyatroya gidin. Aksam sofraya bir mum yakin. Ne olursa yani fark etmez. İlle pahali organizasyonlara gerek yok. Birbirinize bol bol kur yapin. Sonunun yatakta bitmesine gerek yok. Biz hala on dakika ayri kalsak eve girdiğimizde sariliriz mesela operiz birbirimizi. Gece birbirimizi ölmeden uyumaz, sabah birbirimizi öperek uyandiririz. Bedensel temas çok çok önemli. Herkese tavsiye ederim.

merhaba bayanlar,

2.5 senelik evliyim, esimle birbirimize asik evlendik, hala seviyorum ama ilk zamanki heyecanlar yok tabiki. Cocugumuz yok, ikimizde calisiyoruz. eve geliyoruz yemek is guc derken tv karsisina oturup yatmamiz bir oluyor. Hani o flort donemindeki gezmeler, paylasimlar, ozlemler yok , dogaldir belki ama merak ettim fikrinizi, evlilikte aski sonsuz yapmak mumkun degil midir ?
Gun icinde eskiden hep konusurduk mesajlasirdik, ama evlendigimizden beri , ozellikle son 6-7 aydir cok azaldi, gunde 1 kere arar esim veya eve gelirken yazar yoldayim birsey lazimmi diye, eger onemli birsey varsa tabiki konusuruz ama demek istedigim gun icinde ozleyip yazma veya bi sesini duyayim modu cok kalmadi.
aramiz kotu de degil aslinda esimi seviyorum, o da seviyodur ama boyle bi monotonluk basladi, biraz erken degil mi 2.5 senede boyle olmasi ?

Mesela bugun sevgililer gunu, bana kalsa bir yemege cikabiliriz veya esim cicekle gelse cok mutlu olurum, ama biz yildonumu ve dogum gunleri disinda bu tip gunler kutlamiyoruz. Evli olup kutlayan var mi ?

Fikirlerinizi merak ediyorum, benim evliligim mi boyle , ask nasil korunur evlilikte, heyecan 0 ozen korunabilirmi karsilikli ?
Kv. Ve kp. 31 yilllik evliler ve hala çiçek alır sevgililer gününde . Babam da annemle 39 yıllık evli havlu takımı almış anneme bugün hediye diye :KK74: bunun bence evlilikle alakası yok karakterle alakalı sevmeyle alakalı bence . Bende iki buçuk senelik evliyim tamtamina ama günde 4 -5 kez arar aralarda mesaj atar çıkar gezer tozariz yani henüz hiç bir monitonlasma olmadı olur mu bilmiyorum ilerde . Biz evli gibi değil de ev arkadaşı gibiyiz sanırım hala çok eğleniyoruz cicim ayiniz bitmez sizin diyorlar ..... :KK31:

Biz evin koridorunda karşılaşınca heyecanlanip sariliuoruz kocamla :KK37: :KK74: diri tutmak lazim aşkı

merhaba bayanlar,

Evet Cnm evliyim 2 cocugum var ve biz tüm özel günleri kutlariz özel gün olmasa da eşim çiçek alıp gelir eve beni mutlu eder.. Makyaj masama notlar bırakır sabah ise hazırlanırken görür mutlu olurum.. Gün içi hiç yoksa 4 -5 kez konuşur mesajlasiriz.. Bunlar aşkı diri tutar daha 2.5 yıl nedir ki.. Sevgi aşk zamanla kaybolacak şeyler değil bence olsa olsa zamanla büyür tazelenir.. Haa hiç mi tartışma olmuyor tatbiki oluyor arada fikir ayriliklari ama o da tuzu biberi olmasa sorun olur zaten.. Kişilere göre değişiyor demek ki bu durum.. İşin özü bizde ilk günkü gibi heyecan var..

Evet Cnm evliyim 2 cocugum var ve biz tüm özel günleri kutlariz özel gün olmasa da eşim çiçek alıp gelir eve beni mutlu eder.. Makyaj masama notlar bırakır sabah ise hazırlanırken görür mutlu olurum.. Gün içi hiç yoksa 4 -5 kez konuşur mesajlasiriz.. Bunlar aşkı diri tutar daha 2.5 yıl nedir ki.. Sevgi aşk zamanla kaybolacak şeyler değil bence olsa olsa zamanla büyür tazelenir.. Haa hiç mi tartışma olmuyor tatbiki oluyor arada fikir ayriliklari ama o da tuzu biberi olmasa sorun olur zaten.. Kişilere göre değişiyor demek ki bu durum.. İşin özü bizde ilk günkü gibi heyecan var..

Boyle evliliklerde var yani :) ne guzel valla . Bizde boyle ince seyleri ben dusunurum veya ikimizde dusunmeyiz iste :) esimin yaptigi cok ufak seyler ne bileyim eve gelirken bana marketten sevdigim seyi almak , bi yerde bisi begendiyse hediye almak gibi. Ama oyle makyaj masama not yazmak falan olmadi hic :)

İşin içinde erkek varsa sürmez. Kedi - köpek deneyebilirsiniz. Bu odunlardan bi şey olmaz.

Yemeği ver - kumadayı ver - gömleğini ütüle adam bi ömür geçirsin

Back
X