- 14 Şubat 2017
- 10
- 2
- 1
- 37
bişey yapmak için beklenti içine girme. Bak canım evlilikte beklenti içinde olmak gerçekten mutsuzluk getiriyor. sen mutsuz olunca karşındaki de otomatik mutsuz oluyor. Modunu sen belirlicen, planı sen yapcan sonra onu kodlucan. başka yolun yok. Senin istediğin şeyler dizilerde filmlerde oluyor inan bana. Benim eşimde yılbaşı muhabbetine gıcık.evlendikten sonraki 2 yıl hep aksaklık oldu. Çünkü o evlilik yıldönümü olur ya da doğum günü mantıklı.. hediye alınır ama yılbaşı bana anlamsız ve ters geliyor dedi. Ama ben istiyorum dedim. o aksattığı 2 yılbaşı sağlam bi kavga ettim. üçüncüde kavgayı göze alamadı sanırım, yola girdi... Belki istemiyo ama ben istediğim için yapıyo işte. Anlatmaya çalıştığım bu.. Oturup bekleme, eğitecen erkeği, yapmadığı zaman neler olacağını bi göstercen. Şartlı öğrenme mi deniyodu.. evet sanırım. Pavlov olcan işte yaaa![]()
biraz once konustuk, aksam icin dedim bugun sevgililer gunuuu falan, dediki biz sevgili degilizki biz kari kocayiz ama bize her gun sevgililer gunu falan (ozel birsey yapmak istemiyor

uzatmadim , aksama oyle bi yemek hazirlarim ozenirim.
yani boyle seylere pek onem vermiyor gibi olabilir bende merakli degilim cok ozel kutlayalim falan. benim icin onemli olan dogum gunum , evlilik yildonumumuz.
mesela ben baya takiliyorum o gunlere, bazen haftaicine geliyor, esim diyorki haftasonu kutlayalim, veya tatile cikalim ama ornegin haftaicine geldigi icin cumartesi kutlayalim tatilde gibi bazen o tarihlerde daha ucuza geliyorsa falan. yok kesinlikle gununde kutlanmasi onemli benim icin fazla para da versek

garipmi ki bu ?
boyle yapincada diyorki cocuklasma nolcak 1 gun once 1 gun sonra.