- Konu Sahibi esraylmz03
-
Böyle yaparsan adam kaçarKızlar ben 1 senelik evliyim eşim öle süs püs sevmem ben der ben de sevmem ama çok öZeniyorum bakımlı Kadınlara mesela bazen duş almaya maske yapmaya üşeniyorum yatakta ki pijamamı çıkarmıyorum mesela onlarla dolaşıyorum hep buna benzer seyler siz Napıyosunuz mesela eşinizi ne ile karşılıyorsunuz eşiniz nasıl tepki veriyo
Pijamayı çıkartırım zaten hep saten giydiğim için gündüz öyle dolaşamam duş 2 günde bir maske ye ihtiyacınız var mı? Ben şahsen maskeleri işe yarar bulmuyorum ya yaramıyor yada çok Zaman lazım ben duşta kese yapıyorum sonrada nemlendirici maske den ziyade yediğime içtiğine dikkat ediyorum bitki çayı vs tüketiyorum özenli olmak gerekiyor bence bilhassa evlilikte daha çok
önemli tabi olmaz mı öncelikle kendine olan saygın için şart bakımKızlar ben 1 senelik evliyim eşim öle süs püs sevmem ben der ben de sevmem ama çok öZeniyorum bakımlı Kadınlara mesela bazen duş almaya maske yapmaya üşeniyorum yatakta ki pijamamı çıkarmıyorum mesela onlarla dolaşıyorum hep buna benzer seyler siz Napıyosunuz mesela eşinizi ne ile karşılıyorsunuz eşiniz nasıl tepki veriyo
Eşim gelene kadar köle izaura..
Gelmesine yakın Bihter ziyagil oluyorum..
Gerçektn mi yaaEşim gelene kadar köle izaura..
Gelmesine yakın Bihter ziyagil oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?