- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
- Konu Sahibi esraylmz03
-
Önemli olan temiz düzenli olmak işte tatlım doğru söylüyorsun adam kacacaksa bi bahane bulur zatenKaçaçak adam bakımlı olduktan sonrada kaçar diyerekten
Yaptığım hiç bir özel maske yok,tek yaptığım her gün duş , duş sonrası koku ve nemlendirici kıyafetim ise yatana kadar tayt :)
Aynen gündüz çocuklarla biri görse kaçar bu kadinin hali ne diye. Akşam üzeri hergün duş makyaj elbise etek küpe olmazsa olmazim. Ben bekarkende severdim süsü. Kocamdan hergün çok güzelsin sözünü duymak hep bir level daha atlamama sebep oluyor.Eşim gelene kadar köle izaura..
Gelmesine yakın Bihter ziyagil oluyorum..
kızlar benim 7 aylık bir kızım var ve müthiş hareketli koç burcu ve çook inatçı hep onla ilgilenmeliyim eve bile vakit ayıramıyorum saçımı tarayamıyorum hep tepeden toplu eşofmanlarla geziyorum ben nasıl kendime gelicem bilemiyorum
Zaten ben seni doğal halinde seviyorum diyenleri goruyoz :) doğallık güzeldir ama dogallikla bakimsizligi ve pasaklı olmayı karıştırıyor bazılarıValla işten eve geldiğimde yarım saatte evı temızlıyorum sonra bı banyo bı maske bı koku bı fantastık kıyafetler giyiyorum eşimi öyle karşılıyorum. Benım eşimde pek sus püs sevmem der ama benı görunce salyalar niçin akıyoBakışlar niçin değişiyooo :)
Evlilikte temizlik ve bakım çok önemlii
Aynen bendede durum böylee. Peşpeşe 2 bebeden sonrahangi süs püs faln kalmadı yani. Dışarı cıkardn sacımu asansörde çorabımı arabada gıyıyorumkızlar benim 7 aylık bir kızım var ve müthiş hareketli koç burcu ve çook inatçı hep onla ilgilenmeliyim eve bile vakit ayıramıyorum saçımı tarayamıyorum hep tepeden toplu eşofmanlarla geziyorum ben nasıl kendime gelicem bilemiyorum
Maaşallah size. O maske ne oluo anlatsanz da bizde uygulasakkValla işten eve geldiğimde yarım saatte evı temızlıyorum sonra bı banyo bı maske bı koku bı fantastık kıyafetler giyiyorum eşimi öyle karşılıyorum. Benım eşimde pek sus püs sevmem der ama benı görunce salyalar niçin akıyoBakışlar niçin değişiyooo :)
Evlilikte temizlik ve bakım çok önemlii
Bakimli olmanin evli olmakla uzaktan yakindan ilgisi yokki. Bakimli olmak demek kendini sevmek, saymek kendine deger vermek demek.
Genellikle yumurtanın beyazini cirparim ve 2 kat surerim tek maskem bu Allaha sukur suratima leke sivilce hiçbirsey yokMaaşallah size. O maske ne oluo anlatsanz da bizde uygulasakk)
hahaha çok güldüm bunaEşim gelene kadar köle izaura..
Gelmesine yakın Bihter ziyagil oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?