Evlilikte Bakım Önemli mi

Evlilikle ne alakasi var kocaniz yokken dus almiyormuydunuz ? Hem erkekler bakimli kadin ne demek biliyormu bakiyim.
Onlarin bakimdan anladigi ojeli uzun tirnakla dudaktaki kirmizi ruj birde max topuklu ayakkabidir.
Hafif makyajli ve makyajsiz kadini bile ayirt edemiyor bazi erkekler, adam saniyorki sabah oyle uyaniyor kadin o haliyle . Hani hafif bir kapatici surmustur azicik renkli nemlendirici belli belirsiz bir allik mesela makyajsiz halinden cok cok daha guzel fres gorunur ama bir erkek bunu anlamaz ki ne bilsin adam. Siz bence daha cok kendinizi mutlu etmek icin yapin valla arada herkes usenir yorgun oldugu zaman ama soyle guzel bir vucut peeling sicak dus, vucut nemlendiricisi, tirnak bakimi kas bakimi falan insanin havasi degisiyor yani yaptiktan sonra. Evde nasil giyindiginiz tamamen aliskanlik meselesi tabi ama bir kere pijamalarla evde dolasmayi ben hijyenik bulmuyorum evde her isi yaparken giyiyorsun birde yataga mi giriyorsun ayni kiyafetle. Mutfagin kokusu siner en basitinden ben cok rahatsiz olurum. Soyle guzel duzgun sarkmamis pamuklanmamis esofmanlar giyin ustunuze guzel rahat tshirtler. Yani illaki sacinizi masa yapin ustunuze dantel bluz giyin desek te gercekci olmaz ama bunlar insanin kendini iyi hissetmek icin yapacagi seyler.
 
Ben günlük hayattada hic makyaj yapmam sevmem hele fondoten ve alliktan nefret ederim eşimde hoc sevmez makyaji sevse de yapmam o ayrı,ama üsenseniz bile duş alın ,saçlarinizi tarayin benim saclarim kivircik taradim mi mahvoluyo o yuzden dusda tariyorum sadece,eşofman sevmem pijamami degistirip tayt giyerim genelde cok bi ozene ihtiyac yok aslinda bu kadar yani tabi güzel bi deodorant da olmazsa olmaz :)
 
Esim gelmeden surmemi cekerim sacimi basimi duzeltirim bazen daha cekici giyinirim bilmiyorum icimden geliyo bole olmak
 
Pijamalarinla dolasma değiştir üzerini ayrıca duş almaya erinme her gün gir bi sıcak suya imkanın yoksa bile bir gün dur bir gün al dusunu makyaj sevmiyorsan yüzüne güzelce maskelerini yap bakimlarini yap gece yatmadan güzel ama doğal bir koku sürün güzel kokan kremler var mesela. Dişlerini düzenli fırçalaa eğer fircalamiyosan yani bakımlı ol kendin için bunlar sana kendini iyi hissettirir
 
Kaçaçak adam bakımlı olduktan sonrada kaçar diyerekten

Yaptığım hiç bir özel maske yok,tek yaptığım her gün duş , duş sonrası koku ve nemlendirici kıyafetim ise yatana kadar tayt :)
 
Bence maske olayini bu kadar kafaniza takmayin bende her hafta yapmam aklima estikce. Bakim zaten sadece maskelerle parfümlerle olan birsey de degil.
 
kızlar benim 7 aylık bir kızım var ve müthiş hareketli koç burcu ve çook inatçı hep onla ilgilenmeliyim eve bile vakit ayıramıyorum saçımı tarayamıyorum hep tepeden toplu eşofmanlarla geziyorum ben nasıl kendime gelicem bilemiyorum
 
Kaçaçak adam bakımlı olduktan sonrada kaçar diyerekten

Yaptığım hiç bir özel maske yok,tek yaptığım her gün duş , duş sonrası koku ve nemlendirici kıyafetim ise yatana kadar tayt :)
Önemli olan temiz düzenli olmak işte tatlım doğru söylüyorsun adam kacacaksa bi bahane bulur zaten
 
Valla işten eve geldiğimde yarım saatte evı temızlıyorum sonra bı banyo bı maske bı koku bı fantastık kıyafetler giyiyorum eşimi öyle karşılıyorum. Benım eşimde pek sus püs sevmem der ama benı görunce salyalar niçin akıyo Bakışlar niçin değişiyooo :)
Evlilikte temizlik ve bakım çok önemlii
 
Eşim gelene kadar köle izaura..

Gelmesine yakın Bihter ziyagil oluyorum..
Aynen gündüz çocuklarla biri görse kaçar bu kadinin hali ne diye. Akşam üzeri hergün duş makyaj elbise etek küpe olmazsa olmazim. Ben bekarkende severdim süsü. Kocamdan hergün çok güzelsin sözünü duymak hep bir level daha atlamama sebep oluyor.
 


:) :) yaşından sonra bir nebze rahat edersin
 
Zaten ben seni doğal halinde seviyorum diyenleri goruyoz :) doğallık güzeldir ama dogallikla bakimsizligi ve pasaklı olmayı karıştırıyor bazıları
 
Peş peşee iki bebe dogurduktan sonraa bakım falan kalmadı
Aynen bendede durum böylee. Peşpeşe 2 bebeden sonrahangi süs püs faln kalmadı yani. Dışarı cıkardn sacımu asansörde çorabımı arabada gıyıyorum
Haaa ıkı çocuguyla tam anlamıyla ılgılenıp yetiştgim kendıme vakıt ayıramadıgım için benı aldatacaksa , aldatabilir(!)
 
Maaşallah size. O maske ne oluo anlatsanz da bizde uygulasakk )
 
Yatak kiyafetim ayridir. Pijama ,gecelik,sort tk falandir mevdime gore. Ev kiyafetim ayridir. Pantolon vs giymem ama daha rahat seyler giyerim. Temizlik yaptigim kiyafetle yada yemek kokusu sinmis kiyafetimle evde dolasmam. Esim gelmeden disimi fircalayip hafif vucut spreyi surerim. Her gece yatarken ic camasirimi degistirip , yazsa dusumu alip , disimi fircalayip ,kokulu dudak nemlendiricimi surup yatarim.
Bakimli olmak suslu olmak degildir ki. Bakimimi kendim icin yaparim temiz olmak icin bu kendimi iyi hissettitir. Makyaj yapiyosam mutlaka arindiriciyla yuzumu yikayip tonik ve kremimi surerim. Esimde makyaji cok sevmez ama o sevmiyor diye kendimi salamam. 3 ay hastanede yattim doktorlar vizite gelmeden ben kendimi toparliyordum icimiz aciliyor diyordular odama gelince.
 
Bakimli olmanin evli olmakla uzaktan yakindan ilgisi yokki. Bakimli olmak demek kendini sevmek, saymek kendine deger vermek demek.

Kesinlikle katiliyorum pamuk helva'ya bakimli ozenli olmanin evli ya da bekar olmakla uzaktan yakindan alakasi yok. Kisisel bir disiplindir bu. Ozsaygidir ve sevgidir. Duzenli agda, dus, egzersiz insana kendini iyi hissettirir. Su beni rahatlatir mesela yorgunlugumu miskinligimi alir bu sebeple dusumu hic aksatmam. Bekarim ben ama yatmadan once mutlaka dudak parlaticimi surer azicik parfum sikar oyle yatarim. Sabah missler gibi uyanmak hosuma gidiyor. Illa adama gerek yok yani.
 
Bence kesinlikle pijamayla dolașma, o yatak kıyafeti, gün boyu giyersen kirlenir e dolayısıyla yatakta çabuk kirlenir. Rahatlık bakımından çıkarmıyorsan, çok rahat ev kıyafetleri var ondan giy canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…