Evlilikte bakım!!!

bir de genital bölgeniz de ağdayı nasıl yaptırıyorsunuz ya? açıyor musunuz hepsini? yani düşünüyorum gitmeyi ama, rezil olmayayım. nasıl oluyor :S aydınlatıverin.

bir de genital bölgeniz de ağdayı nasıl yaptırıyorsunuz ya? açıyor musunuz hepsini? yani düşünüyorum gitmeyi ama, rezil olmayayım. nasıl oluyor :S aydınlatıverin.

knedim yaoıyorum ben başlangıç olarak çam sakızı kullanabilirsin..sir ağdaya gaçersin sonrasında..

herkesler burda anacım...cinsellik ve aldatmadan sonra en çok rağbet gören konu heralde bu bakım meselesii....:27::27:

bende iki kez mapusa düştüm ilk banım sınırsızdı :) msjlar attımda açtılar yoksa süresiz ulaştırılmıştım sonra kedi vardı bir tane onun yüzünden uzaklaştırıldım sonra dedim uğraşmıcam kimseyle ama onlar benle uğraşıyor:9::52:

bende iki kez mapusa düştüm ilk banım sınırsızdı :) msjlar attımda açtılar yoksa süresiz ulaştırılmıştım sonra kedi vardı bir tane onun yüzünden uzaklaştırıldım sonra dedim uğraşmıcam kimseyle ama onlar benle uğraşıyor:9::52:

yoksa bizimle kimseyle uğraştığımız yok dımı:9::9::9::9:

bu akşam bakım yapayım kuaföre gideyim dedim ama yemeğim yok yemek mi yapsam bakım mı şaşırdım çalışan evli olmakta zor anacım:31:

bu akşam bakım yapayım kuaföre gideyim dedim ama yemeğim yok yemek mi yapsam bakım mı şaşırdım çalışan evli olmakta zor anacım:31:

yemek işi hergün var kuaföre git bence..tavuk falan kızartırsın yada makarna:6:

merağ etme abla börek bile açarım ben sana....mapus süresi uzarsada gerekirse genel af için imza toplar müdüre sunarız

Dersiniz artık yaşlı kadını fazla tutmayın mapısta,romatizmaları azar diyin :27::27:

Enişteye kır 2 tana yumurta yesin,bakkım daha möhüm :24:

:7:

süresiz nasıl oluyo kız suikastmi düzenledin kk ne:52::52:

Yönetime atar yapmıştık Milan'la birlikte tabi toy zamanlarımız :60: üslubumuz için uyarmışlardı bizde atarlandık sonra şutlandık ☺️☺️ tabi dersimizi aldık ertesi gün mail atmıştık 😅 o gün bugündür akıllandım

Ikizlerin süper anası 👶👶

Dersiniz artık yaşlı kadını fazla tutmayın mapısta,romatizmaları azar diyin :27::27:
kız mune anlamaz romatizma falan yeminle:27:

Yönetime atar yapmıştık Milan'la birlikte tabi toy zamanlarımız :60: üslubumuz için uyarmışlardı bizde atarlandık sonra şutlandık ☺️☺️ tabi dersimizi aldık ertesi gün mail atmıştık 😅 o gün bugündür akıllandım

Ikizlerin süper anası 👶👶
zararın neresinden dönersen kardır diyelim:9:

o olmaz eve gidip yumurta kırarsam kuaför kapanır bakım mühim akşam saat 7de işten çık işinle evinin arasında ki mesafe min 1 buçuk saat olsun oda şanslıysan sonra bide bakım yapmaya kalk bunun temizliği var yemeği var uyuması var var oğlu var bide sabahın 5 buçuğunda kalk ..
neyse bakım mühim kuaföre gideyim ben.

Back
X