Evlilikte bazı sorular

Aysegullerden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.843
1.484
63
Mrb
Kafama takılmakta olan bazı konular var
Çalışan bir kadınım
Evlilik arifesindeyim
Kirada oturcaz
Kendi babamın evinde kira derdimiz hiç olmadı
Şimdi ben evlendiğimde biz mecburen kirada oturcaz
Kirada oturduğumuzda ben kazancımın bi kısmını hep kiraya mı yatırıcam onu düşünüyorum
Buna alıiık değilim
Bi kadın evlenince çalışmalı ama büyük miktardaki harcamaları kadın kendi cebinden mi yapmalı
Bu soruları soruyorum çünkü hayatta bu soruma hayır diyende var evet diyende var
Bu benim gerçekten merak ettiğim bişi çünkü napcağımızı bilmiyorum bir yola giricez ama ben rahatlıktan sıkıntıya mı düşcem bilmiyorum

Siz dün de konu açmadınız mı? Troll müsünğz ciddi mi anlam veremedim. Madem nişanlınız size denk değil evlenmeyin ya

Bak yazdım diğer konuna da sen evlenme bu çocukla yazık vallahi o çocuğa da ailesinede sonra zaten para da yetmez kira fatura falan mutlu da olmazsın
Yemekli düğün yapacak ailene uygun birini bul

Ay sen evlenme ya otur “zengin” babanın evinde

Madem kirayı düşünüyorsun git kaynananla yaşa biz napalım. o evde beraber yaşayacaksanız sorumluluk ve harcama ortak olacak

sanırım beynimi yıkayan insanlar oldu bu konuşmaların içinde çok bulundum ailemde baskı yaptı napcan napcan diye
Bu sekilde dusunmeyin bence, evleniyorsunuz, biriyle ortak bir hayata basliyorsunuz. Calisiyorsaniz tabi ki masraflara severek ortak olun.
Bunlarin lafi sözü gectimi o evlilikten hayir gelmez.

Bu sekilde dusunmeyin bence, evleniyorsunuz, biriyle ortak bir hayata basliyorsunuz. Calisiyorsaniz tabi ki masraflara severek ortak olun.
Bunlarin lafi sözü gectimi o evlilikten hayir gelmez.
bentabiki o masraflara seve seve ortak olurum elimden gelenin fazlasınıda yaparım ama ben çalışmayı bıraktığım an biz geçinemeyiz

bentabiki o masraflara seve seve ortak olurum elimden gelenin fazlasınıda yaparım ama ben çalışmayı bıraktığım an biz geçinemeyiz
Neden calismayi birakacaksiniz ki?
Hayat devam ettigi ve gucumuz kuvvetimiz varken calismamiz lazim.
İhtiyaç olsun veya olmasin her insan çalışmalı.
Hem ne diye kocanizin eline bakasiniz?
Calisirken hem kendinizi daha guvende hissedersiniz hem de sosyal olmaya devam edersiniz.

Ortak bütçe yapip oradan karsilayacaksiniz nesi kafa karistirdi ki ? Esin maasi öder sen mutfak masrafi biriniz fatura öder digeriniz bir miktar kenara atar vs bu isin matematigi olmaz o an sartlar neyi gerektirirse onu yaparsiniz

bilmiyorum çocuk olur bişi olur belki çalışmayı bırakmak zorunda olurum o yüzden her ihtimali düşünüyorum
Kendim ailemin evinde çok rahata alıştım belkide hiç iyi bişey değil bu
Sıkıntıya düşmek istemiyorum şu andaki evliliklerde insanlar nasıl bir yol izliyor neler yapıyor bilmek istiyorum

Bak size güzel bir örnek: evlenirken hiçbirşeyiniz yoktu.Ailesi arkasını döndüğü için herşeyimiz eksikti ama sorun etmedik çalıştık beraber aldık ödedik.Herşeyimiz var.3 yıl önce işi bırakmak zorunda kaldım şimdi bana gül gibi bakıyor bir dediğimi 2 etmiyor sen en zor günlerde yanımda durdun ben de seni başıma taç ettim diyor.Evlilik öyle ticari ortaklık değil hayat paylaşıyorsunuz. Zor da olacak kolayda herşeyi beraber yapmanın tadı bambaşka.Evliliğinizde kimsenin üzerinizde söz hakkı olmayacak.Bu düşüncenizi acilen terkedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…