- 5 Aralık 2022
- 1.843
- 1.484
- 63
- Konu Sahibi Aysegullerden
-
Siz dün de konu açmadınız mı? Troll müsünğz ciddi mi anlam veremedim. Madem nişanlınız size denk değil evlenmeyin yaMrb
Kafama takılmakta olan bazı konular var
Çalışan bir kadınım
Evlilik arifesindeyim
Kirada oturcaz
Kendi babamın evinde kira derdimiz hiç olmadı
Şimdi ben evlendiğimde biz mecburen kirada oturcaz
Kirada oturduğumuzda ben kazancımın bi kısmını hep kiraya mı yatırıcam onu düşünüyorum
Buna alıiık değilim
Bi kadın evlenince çalışmalı ama büyük miktardaki harcamaları kadın kendi cebinden mi yapmalı
Bu soruları soruyorum çünkü hayatta bu soruma hayır diyende var evet diyende var
Bu benim gerçekten merak ettiğim bişi çünkü napcağımızı bilmiyorum bir yola giricez ama ben rahatlıktan sıkıntıya mı düşcem bilmiyorum
Bak yazdım diğer konuna da sen evlenme bu çocukla yazık vallahi o çocuğa da ailesinede sonra zaten para da yetmez kira fatura falan mutlu da olmazsınMrb
Çalışan bir kadınım
Evlilik arifesindeyim
Kirada oturcaz
Kirada oturduğumuzda ben kazancımın bi kısmını hep kiraya mı yatırıcam onu düşünüyorum
Buna alıiık değilim
Bi kadın evlenince çalışmalı ama büyük miktardaki harcamaları kadın kendi cebinden mi yapmalı
Bu soruları soruyorum çünkü hayatta bu soruma hayır diyende var evet diyende var
Bu benim gerçekten merak ettiğim bişi çünkü napcağımızı bilmiyorum bir yola giricez ama ben rahatlıktan sıkıntıya mı düşcem bilmiyorum
Ay sen evlenme ya otur “zengin” babanın evindeMrb
Çalışan bir kadınım
Evlilik arifesindeyim
Kirada oturcaz
Buna alıiık değilim
sanırım beynimi yıkayan insanlar oldu bu konuşmaların içinde çok bulundum ailemde baskı yaptı napcan napcan diyeO evde siz de yaşayacaksiniz, neden zorunuza gidiyor ki kirayi odemek, giderlere ortak olmak?
Ticaret degil evlilik yapıyorsunuz.
Bu sekilde dusunmeyin bence, evleniyorsunuz, biriyle ortak bir hayata basliyorsunuz. Calisiyorsaniz tabi ki masraflara severek ortak olun.sanırım beynimi yıkayan insanlar oldu bu konuşmaların içinde çok bulundum ailemde baskı yaptı napcan napcan diye
bentabiki o masraflara seve seve ortak olurum elimden gelenin fazlasınıda yaparım ama ben çalışmayı bıraktığım an biz geçinemeyizBu sekilde dusunmeyin bence, evleniyorsunuz, biriyle ortak bir hayata basliyorsunuz. Calisiyorsaniz tabi ki masraflara severek ortak olun.
Bunlarin lafi sözü gectimi o evlilikten hayir gelmez.
Hem konusun diyon hem de susun diyon anlamadim. Ne soylememizi istiyorsan yaz onu soyleyelim.susun be
Gecinemezsen biz ne yapalim? Para mi toplayalim yani ne duymak istiyorsun anlamadim.bentabiki o masraflara seve seve ortak olurum elimden gelenin fazlasınıda yaparım ama ben çalışmayı bıraktığım an biz geçinemeyiz
Neden calismayi birakacaksiniz ki?bentabiki o masraflara seve seve ortak olurum elimden gelenin fazlasınıda yaparım ama ben çalışmayı bıraktığım an biz geçinemeyiz
bilmiyorum çocuk olur bişi olur belki çalışmayı bırakmak zorunda olurum o yüzden her ihtimali düşünüyorumNeden calismayi birakacaksiniz ki?
Hayat devam ettigi ve gucumuz kuvvetimiz varken calismamiz lazim.
İhtiyaç olsun veya olmasin her insan çalışmalı.
Hem ne diye kocanizin eline bakasiniz?
Calisirken hem kendinizi daha guvende hissedersiniz hem de sosyal olmaya devam edersiniz.
yorum yapmış olmak için yorum yapmaGecinemezsen biz ne yapalim? Para mi toplayalim yani ne duymak istiyorsun anlamadim.
Biz birbirimizden çok farklı değilizSiz kendi "denginiz" biriyle evlenmezseniz asla mutlu olamazsınız.
Yol yakınken dönün bu evlilik işinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?