Vasat buldugunuz konulara ne kadar deger verdiginiz onemli. Eger cok onem veriyorsaniz bu adamla mutlu olamazsiniz. Hayatta herkesin olmazsa olmazlari var. Ben de egitim ve kulture cok onem veririm,bana denk olmasaydi esim asla evlenmezdim. Ama mesela yas onemli degildir bana gore,benden 10 yas kucukle de evlenebilirdim.Yok, eskileri unutamadığım filan yok. Onlar eğitim yönünden biraz daha üst pozisyondalardı.
Vasat bulduğum konular, entelektüel konular. Benden biraz yaş olarak küçük de...Çok kötü değil ama bende hayranlık uyandırmıyor, hayranlık uyandırsaydı belki tam bir uyum hissedecektim. O tam uyumu hissedemiyorum, gerçi henüz kimsede hissetmişliğim de olmadı da. Daha ailesiyle de tanışmadık. Huyu çok güzel ama. Üç aydır bir kere bile tartışmadık..kararsızım..
Yok, eskileri unutamadığım filan yok. Onlar eğitim yönünden biraz daha üst pozisyondalardı.
Vasat bulduğum konular, entelektüel konular. Benden biraz yaş olarak küçük de...Çok kötü değil ama bende hayranlık uyandırmıyor, hayranlık uyandırsaydı belki tam bir uyum hissedecektim. O tam uyumu hissedemiyorum, gerçi henüz kimsede hissetmişliğim de olmadı da. Daha ailesiyle de tanışmadık. Huyu çok güzel ama. Üç aydır bir kere bile tartışmadık..kararsızım..
Ben de 4 ay önce evlendim. Senin yaşlarındayım eşim de benden küçük. Yazmak istedim çünkü aynı duruma ben de düşmüştüm. Daha önceki sevgililerimin hemen hepsi eğitim ve kariyer düzeyleri yüksek entellektüel insanlardı. Ben de yüksek lisans yaptım. Eşimle tanışınca, amaaannn dedim onlar eğitimliydi de entellektüeldi de noldu. Hepsi malın gözüydü. Eşim, gözü açılmamış derler ya öyleydi. Güzel bir kalbi vardı. Özü sözü birdi. Evlendik. Beraber gezerken bazı aktiviteleri birlikte yaparken onun da genel kültürü artıyor. Ama kalkıp da kült bir filmi birlikte izlemeyi bekleme :)Yok, eskileri unutamadığım filan yok. Onlar eğitim yönünden biraz daha üst pozisyondalardı.
Hiç korkma o sizi sevdiği için uyum sağlamaya çalışır. Ha bir de biz yaştaki kadınların bir bekar hatun tayfası oluyor. Onlarla birlikte gidiyoruz tiyatroya falan. Allah aşkına evlenince Mozart kafka salvador dali bunların önemi yok. Pazara markete gidiyorum aşkım ne lazım diyen. İşten doğru evine dönen. Bir ortamda otururken gözü dört dönmeyen adam lazım. Ha bir de inanılmaz bir hafiflik geliyor artık evde kaldı dedikodularından kurtuluyorsun. İşyerinde bile biraz sinirlensen ilk denen şey bekar ya ondan diye. Toplum baskısı kalkıyor. Maddiyat da önemli biz eşimle aynı maaşı alıyoruz. O benden daha düşük alsa belki problem olurdu. Neyse de boşver evlen gitsin ne mühendisler ne doktorlar ne öğretim üyeleri gördüm. Ben de dahil olmak üzere kafayı yemişlerdi. Bırak huzurun olsun evdeAy evet gözü açılmamış demişsin ya aynen öyle :) Ben de kariyere, entelektüel zihin uyumuna çok önem verirdim. Şimdi bunları kenara atıcam, hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?