Evlilikte bir süre ayrı kalmak

çözülemeyen sorunlarda Sizce bi çözüm olur mu bir süre ayrı kalmak yani gidip esim hatasini anladi diyen var mi aranizda kv haber vermelimiyim boyle bi durumu =( cok ozurdiliyorum artik benim kinu acmamdan gina geldi biliyorum ama akil alacagim biri yok)
Kv haber vermeye gerektiren bir durum mu ? Ve evlilikte ara verelim fikri iyi değil bence . Flört etmiyorsunuz sonuçta. Oturun konuşun baktınız olmuyor ayırın yollari

Evet ayni mesele canim hala😢 soyledi zaten ama ben genede bi sans vermek istiyorum bukadar kolay bitecek birseynyasamadik barışalım dedim ben küs değilim bitti benim kafamda dedi😒😢
Diyecek birsey yok bu lafin uzerine.

Evet ayni mesele canim hala😢 soyledi zaten ama ben genede bi sans vermek istiyorum bukadar kolay bitecek birseynyasamadik barışalım dedim ben küs değilim bitti benim kafamda dedi😒😢
Eee kafasında bitiren kişiye ne yapmayı düşünüyorsunuz? Adı üzerinde kafasında bitirmiş. Zorlamayın bence. Biraz gurur.

Ya normal tartışma. Adam dışarı çıkıyor tlf bakmıyor. Konu sahibi de kızıyor tartışıyorlar. Adam ondan sonra daha da konuşmuyor. ama öncesinde de eşine soğuk davranıyormuş. Bu tartışmayı da bahane etmiş

Bitti diyen adama ısrar etme bence.
Sen bilirsin de o kadar . Gerisi ona kalmış.
Şu saatten sonra senin göstereceğin her çaba onun egosunu şişirmekten başka bir işe yaramaz.

Ayri kalirsaniz sogursunuz pek ise yaramaz
Tek yapmaniz gereken cift terapisti bu yonde kabul etmezse zor durum

Back
X