Burclara gore hayatımızdakı onemlı kararları almak,
ona gore yorumlamak benım ıcın yanlıs, ınanılması guc bırsey.
Akrep burcundakı butun kadınlar yada aslan burcundakı butun erkekler aynı karaktere sahıp olsaydı,
hayat ne kadar kolay olurdu.
Boylece kadınlar erkeklerı, erkekler de kadınları anlamak ıcın yuzyıllarca cabalamazdı.
Bırer model alırlar ve onun uzerıne yogunlasırlardı.
Gelelım konunuza; kendını ıspatlamaya calısıyor sanırım esınız.
Sızı ezmeye calısarak egosunu tatmın edıyor, cunku ıcınde hep bır guvensızlık soz konusu.
Sıddet egılımı sadece egılımle kalıyor yanı uygulamıyorsa, karsınıza alıp konusun.
Bır degıl, belkı bır kac kere yapmanız gerekecek bu konusmayı.
Sonra bıraz zaman tanıyacagınızı soyleyın esınıze.
Eger bu zamanı ıyı degerlendıremez ıse, ayrılacagınızı.
Dılerım hersey yoluna gırer hayatınızda...
ben aslanım yükselenim akrepacaba nasıl bir karakterim var dışardan bakınca gerçekten merak ettim.ikisi bende doğuştan bir araya gelmiş
şaka bir yana eşiniz arada bir böyle oluyor diyorsunuz.ozaman sınır aşmadığı müddetçe tamam deyip geçeceksiniz ama doğru bildiğiniz yapmaktanda geri kalmamalısınız.oturup sakin sakin konuşmaya başladığınızda da yapıyor mu bunu? yani mesela sizde ne olumsuzluk görüyormuş bunu sordunuz mu?buna karşılık sende şöyle yapabilirsin böyle olabilirsin dediniz mi?pohpohlanmak herkesin hoşuna gider kimi insan bundan utanır hatta kızarırı kimininde hoşuna gider.bu insancıl bir durumdur.ama abartısı elbette fazla gelir.abartılı yönlerine abartısız tepkiler vererek uzlaşma yoluna gittiğinizde yinede büyük tepkiler yaşıyor musunuz?
ama bazı huyları ne yapsanızda değiştiremezsiniz sadece karşılıklı anlaşarak o sizin suyunuza siz onun suyuna giderek çözüm bulabilirsiniz.inatlaşıldığında daha çok problem olacağını düşünüyorum ben
burçlar karakterde önemli role sahip arkadaşım..inatçı olması pohpohu sevmesi gibi şeyler
burcundan..marifetname kitabını okumanızı tavsiye ederim..ama terbiye kısmı elbette diğer şartlarla beraber oluşur..ben sadece ona bağlamam zaten..fikir sahibi olsunsun diye söyledim..
dövme falan yok canım..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
arkadaşlar evliliğimin 4.yılı bitti..eşimin öyle garip huyları var ki,resmen beni tüketiyor..kendisi aslan burcu..sürekli erkeklik takıntısı var..en ufak ona cevap verirken sertlenmemde ERKEKLEŞME,KES SESİNİ vb kelimelerle bağırıp azarlıyor,fazla üzerine gidincede şiddete eğilimi çok yüksek..ailesindede bu tarz şeyler çok fazla..ve kavgadan sonra aşırı derece küsme huyu var..kendisi haksızda olsa birde üstüne üstlük küser..uğraş dur..anlatırken bile daralıyor.
bugünlerde şikayetçi olduğum konu ise..annemlere geldim sınav için başka bir ilden..1 hafta önce msn de konuşurken misafir geldi ve kendisiyle bir kaç dakika ilgilenemedim.o ara küfretti konuştuğumuz konu hakkında ve ben aniden duyulmasın diye msn in penceresini kapattım.oda sen nasıl yüzüme pencere kapatırsın diye msn i kapattı al sana diyerek...ertesi gün bir şey için aradığımda bi ton fırçalamaya başladı ve en son kes sesini ,cevap verme diyerek suratıma indirdi gene telefonu..bu arada küçük bebeğim var..sonra beyfendi inat ediyor aramıyor..bende öyle böyle bir kaç gün geçip aramayınca sinir oldum ve sim kartı kırdım ,çünkü kart açık olunca ben kesin ararım sinirimden ve de mesaj çekerim..hala arayan soran yok annemin babamın telinden..canımdan bezdim .bu nasıl bir inattır bitmek artık..bende bugün mail attım ve artık boşanmaya bile razı olucam yeter artık dedim..arkadaşlar ben bu adamla nasıl bir yöntemle baş edeceğimi bilemiyorum..fikri olanlar lütfen yazsın..
hayır canım bilsem evlenmezdim..melek gibiydi...genel halide öyle aslında
şöyle diyim..normalde eşim benle benim görmediğim yerlerde çok ilgilidir.işe gider sürekli arar,bi ihtiyacın varmı der,iş yerinde mangal yapsınlar,anında kapıma gönderir,market ihtiyacım için dışarıya çıkmama kıyamaz hemen evime o an gönderir..ben habersizken iityaçlarımı ben unuturum o düşünür,onlarla ilgilenir,kendine almaz bana alır,dışardayken hep benim dediğim yere gider,yedirir içirir,sürekli ben mutlu oliyim die uğraşır..yani hepten kötü bir adam değil..bazı uç huylarını yavaş yavaş törpüledim gibide ama bu aniden küsmesi terslemesine pek çare bulamadım..her zaman kötü değil,arada oluyor işte..aniden saygıyı yerle bir etmesi beni sinirlendiriyor..
mesela ben burda konu açtım ya,gariptir ki eşim az önce annemin telinden beni aradı ve sana telefon alıyorum hangi renk alıyım diye sordu.. yani anlatmak istediğim bu adamı çekeyimmi ayrılayımmı diye sormuyorum,bu duruma nasıl bir çözüm bulsamda bana öyle davranmasa diye soruyorum..çünkü çocuğuyla çok ilgili,benide düşünen birisidir..neden yapıcı olmak,çözüm aramak varken hemen bitirme yoluna gideyim ki..yuva kurmak zor,bozmaksa bir anlık..
evet canım eşimi nasıl düzeltebilirim gbisinden açtım bu konuyu..her gün değil elbette..her gün olsa olmazki,bırakır giderim.o kadar kendime eziet etmem ,çocuğumada ettirmem.herkesin evliliğinde ilişkisinde sorunlar yokmu hangimiz çabalamıyoruz düzeltmek için..olmadı deyip bırakmak kolay..hayat başlıbaşına zor çünkü..kendimi daha zor bir durumun ortasına atmak istemem açıkçası..
canım ailede en terbiyelisi o diyim ben sana..onlar ayırmak için uğraşıyorlar..
burçlar karakterde önemli role sahip arkadaşım..inatçı olması pohpohu sevmesi gibi şeyler
burcundan..marifetname kitabını okumanızı tavsiye ederim..ama terbiye kısmı elbette diğer şartlarla beraber oluşur..ben sadece ona bağlamam zaten..fikir sahibi olsunsun diye söyledim..
dövme falan yok canım..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
malesef akrebim..en bir araya gelmemesi gereken iki burç..
bence cozulemeyecek sorunlariniz yok ama bunu kendi kendinize basaramazsiniz, psikolojik yardim gerekli.
keske Turkiye'de olsam...ben de sinirlerime hakim olmak konusunda yeteneksizim, ofke kontrolum zayif ve uzmandan yardim alip bu huyumu torpulemek isterdim.
esinize yardimci olabilecek kisi de ofke kontrolu konusunda bir uzman canim siz degilsiniz.
once bir arastirma yapin doktorlar konusunda, bulundugunuz sehirde size uygun bir doktora bulun, bu konuyu danisin ve sonra doktor konusunu esinize acin.
sinirlerine hakim olmayi inanin o da istiyordur ve zor gelse de tedaviyi kabul eder diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?