Evlilikte bu kadarı ağır değilmi..yoruluyorum artık...

aslan burcu erkekleri sinirli asabi oluyor onları idare etmenin tek yolu huyuna gitmek terslenmekten hoşlanmıyorlar he diyip geçicen yani

burçlar karakterde önemli role sahip arkadaşım..inatçı olması pohpohu sevmesi gibi şeyler
burcundan..marifetname kitabını okumanızı tavsiye ederim..ama terbiye kısmı elbette diğer şartlarla beraber oluşur..ben sadece ona bağlamam zaten..fikir sahibi olsunsun diye söyledim..

dövme falan yok canım..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Tandığım tüm aslan burçlarının kükreme eğilimi var.
Zaten kendileriyle pek anlaşamam..
Emir vermeyi sevip,kendilerine yapılmasına tahammül edemeyen bir tür..

Sende eşine tatlı bir dille bu davranışlarından çok kırıldığını kendinde olan tüm harika!(pohpohlamakta gerek)huylarının yanına bunu yakıştıramadığını dile getir.
Ve sende fazla damarına basmamaya gayret göster..
İnşallah gönlünce bir eş olur

tmm aslan burcu erkekleri sinirli oluyo
ama seninki kusura bakma ama adeta terbiyesiz!

bununda burcla alakasi yok bence...

İnce ayar herşeyi üstelemeden tatlı dille dediğini yaptıracaksın. İyi özellikleri de varmış bak seni düşünüyor filan. İdare edilebilir diye düşünüyorum.

ben aslanım yükselenim akrep acaba nasıl bir karakterim var dışardan bakınca gerçekten merak ettim.ikisi bende doğuştan bir araya gelmiş
şaka bir yana eşiniz arada bir böyle oluyor diyorsunuz.ozaman sınır aşmadığı müddetçe tamam deyip geçeceksiniz ama doğru bildiğiniz yapmaktanda geri kalmamalısınız.oturup sakin sakin konuşmaya başladığınızda da yapıyor mu bunu? yani mesela sizde ne olumsuzluk görüyormuş bunu sordunuz mu?buna karşılık sende şöyle yapabilirsin böyle olabilirsin dediniz mi?pohpohlanmak herkesin hoşuna gider kimi insan bundan utanır hatta kızarırı kimininde hoşuna gider.bu insancıl bir durumdur.ama abartısı elbette fazla gelir.abartılı yönlerine abartısız tepkiler vererek uzlaşma yoluna gittiğinizde yinede büyük tepkiler yaşıyor musunuz?
ama bazı huyları ne yapsanızda değiştiremezsiniz sadece karşılıklı anlaşarak o sizin suyunuza siz onun suyuna giderek çözüm bulabilirsiniz.inatlaşıldığında daha çok problem olacağını düşünüyorum ben

arkadaşında dediği gibi ince ayar lazım sanırım ama..ben ailemde anne
modelinden çok ince ayar görmedim malesef.. yapımdada yok o yüzden..yavaş yavaş edinmeye başladım o alışkanlığı ama bazen uçup gidiveriyor..eşim oturup konuşmaz konuşacağınımızı sandığımda da o sadece bana direktif verir..ben emredersiniz derken bulurum kendimi..sanırım askerliği bana yansıtıyor...(

çoğu şeyini kaldırıyorum ama annemin yanına geldiğimde küsmesi çok dokunuyor..yanyanayken hani yağabileceğiniz bir şeyleriniz oluyorda uzakta olunca yüzünüze telefon kapatmaya eğilimli birine asla laf anlatamamak beni yıpratıyor. o yüzden mümkün mertebe evden uzak kalmak istemyorum..bu da mecburi oldu..sınav için..hakkımda hayırlısı inşallah..

burçlara pek inanmam

hadi inatçılık burçtan diyelm;ama sizinki aşmış,çok mu yüz buluyo nedir

umarım mutlu olursunuz

o size direktifler verdiğinde başüstüne komutanım deyin gülümseyerek ama bunu gülümseyerek yapın mesela ardından da asker gibi hissettim kendimi deyin. yani yaptığının farkına vardırın ama hiddetlenmeden yapın böylece üzülmemiş olursunuz.
insan sinirlenince bazen aklına ne gelirse söylüyor yada karşı tarafın en çok ne üzer kızdırırsa bilerek onları söylüyor ki oda incinsin diye.o an için o karşı tarafı incitiyor ama sonra sizi daha çok yaralıyor.
bakın normalde size karşı nekadar iyi olduğundan da bahsetmişsiniz.
yani sizin yapmanız gereken kendinizden ödün vermeden suyuna gitmek ve rahatsız olduğunuz şeyleri kırmadan belirtmektir.
inatçılık bazen gerçekten çekilmez olabiliyor ve bende de eşimde de inatçılık var.inadına inatla karşılık verdiğim zaman bizde tartışıp bağrışmak olmazda inatlaşmadan birimiz vazgeçene kadar sürer yada en sonunda birinden biri bıkar ve iki tarafta hiçbir şey elde edemez.yani inatlaşmak pek başarılı bir çözüm olmuyor.bir isteğine inatlaşıyorsanız diğerinden inatlaşmayın ve aradaki farkı görün ama inatlaşmadığınızda havalara giriyorsa da onun istediği olduğu için değilde tartışmaya girmek istemediğiniz için kabul ettiğinizi söyleyin.
elbette her iki tarafta tartışma sırasında bir şeyler söyler.eşiniz size erkekleşme falan diyorsa sizde sakin tepkiler verin.
bunlar zaten bir erkeği elde oynatmak yada ipini eline almak değilde evliliğin mutlu kılınmasını sağlayacak yollardır diye düşünüyorum ben.açıkçası hiçbir erkeğin hele eşinizin karakteride baskın görünüyor tartışıp laf söyleyen kadından hoşnut olacağını sanmam.kadının tartışıp cevap vermemesi de karşı tarafı haklı çıkarmaz onun yerine sakince tepkiler verirse,karşı tarafta bağırıp çağırmasından dikleşmesinden daha çok utanır diye düşünüyorum ben.zaten bir taraf sakin kalırsa diğer tarafta okadar coşup gürleyemez sanırım yok yere.
umarım probleminiz çözülür.

Son düzenleme:

Valla bir tane değil on tane bebeğim olsun,bana küfür eden bir adama eşim diyemem.
Asla kendime hakaret ettirmem bende kimseye etmem.Herkes haddini bilecek.

Huyunu bilsem evlenmezdimden sonra ,çocuğuyla ilgili ,sizide düşünen bir insan olduğunu söylüyorsunuz..yukardada küfürlerden bahsediyorsunuz..Neye yararki bu göstermelik igi.

Bu saatten sonra kimse kimseyi düzeltemez,eşinizin yapısı bu..küfürbaz ve şiddete eğilimli,bunu ben değil siz söylüyorsunuz.
Ya küfürlerine boyun eğeceksiniz ya da ,çekemiyorsanız yollarınızı ayıracaksınız.Düzeltmek imkansız.

Son düzenleme:

böyle evlilik mi olur yazık sizede yaaa
ne kadar ince olursa olsun düşünürse düşünsün argo kelimeler kaba saba davranışlar ki bayanlar çok hassastır.
bu evlilik uzun sürmez gibi bana göre aman 2. çocuğu sakın ola düşünmeyin

yapıcı eleştiride bulunup sorunuma yardımcı olmaya çalışan uzun uzun yazan arkadaşlara çok teşekür ederim..hepsini okudum ve kafamın bir yerine yazdım..emeğinize sağlık arkadaşlar..

valla cok zor bir durum
insan sevdigine cocugunun annesine böyle davranirmi?
bence sevgi noksanligi var
iyice oturup konusmak lazim
allah yardimcin olsun

canım ailede en terbiyelisi o diyim ben sana..onlar ayırmak için uğraşıyorlar..

hımmm ne bileyim canım belki yola getirirler die dedim zaten ayırmasalar olmaz ne anlıyorlarsa oğullarını ayırınca sanki daha iyisini bulacaklar
tatlım allah yardımcın olsun biraz daha zamana bırak bakalım ne olacak

bence cozulemeyecek sorunlariniz yok ama bunu kendi kendinize basaramazsiniz, psikolojik yardim gerekli.
keske Turkiye'de olsam...ben de sinirlerime hakim olmak konusunda yeteneksizim, ofke kontrolum zayif ve uzmandan yardim alip bu huyumu torpulemek isterdim.

esinize yardimci olabilecek kisi de ofke kontrolu konusunda bir uzman canim siz degilsiniz.
once bir arastirma yapin doktorlar konusunda, bulundugunuz sehirde size uygun bir doktora bulun, bu konuyu danisin ve sonra doktor konusunu esinize acin.
sinirlerine hakim olmayi inanin o da istiyordur ve zor gelse de tedaviyi kabul eder diye dusunuyorum.

Burclara ınanmadıgımı soylemedım.
'Burclara gore onemlı kararlar almak bana gore yanlıs bır fıkır' dedım.
Soyle ızah edeyım, sız esınızle evlenmeden once esınızın burcunu bılıyordunuz.
Dolayısı ıle karakterını de.
Fakat bu bıldıklerınız sızın kararınızı etkılemedı.
Benım o cumleyı sarf etmemdekı amac suydu.
Bazıları o denlı burclara ınanıyor kı, hemen burcunu sorup,
'hımm bundan (burcundan oturu) adam olmaz, ayrıl sen bundan' dıyebılıyorlar.
Ben buna ıstınaden yazdım o cumleyı, fakat kımseyı kast etmıyorum yazdıklarımla.

Burcların karakter ozellıklerıne ınanırım, fakat kımseye on yargı ıle yaklasmam.
Onun burcu bu ozellıklerı tasıyor, oyleyse tıpa tıp burcu ıle uyumludur gıbı bır ınancım yok.
Marıfetnâme, kısısel kutuphanemde mevcut olan, ara ara okudugum degerlı kıtaplardandır.
Butun olarak okumaktan ıse bolum bolum okumayı tercıh ettıgım ıcın,
henuz burclar bolumunu okumadım.
Sayenızde merakım uyandı, en yakın zamanda okurum.

malesef akrebim..en bir araya gelmemesi gereken iki burç..

Akrep kadınları güçlüdür. Benim oğlum, erkek kardeşim, eşimin yükselen burcu, gelinimizin yükselen burcu.... Dur bakalım, konuyu bir okuyayım, burçdaşlarının stratejilerini yazarım şimdi.

Arkadaşım aslan burcu erkekleri lüks hayatı ve pohpohlanmayı çok severler. Çok kazanır, çok harcarlar. Ceplerinde olmasa bile nereden bulup harcarlar merak konusu.
Şİmdi gülü seven, dikenine katlanır. herkesin -haklısın aslında- bir patlama eşiği var. Kimi bir kaş hareketine, yüz ifadesine patlar, kimi ters bir söze patlar, kimi dayakta patlar, kimi arkadaş (forumda yazdığı ve biz de okuduğumuz için) anal problemlerde bile sesini çıkarmaz, kimi aldatmaya bile tahammül ediyor.
Buradaki problemlere bakınca senin problemin devede tüy gibi kalıyor aslında. Yiğidim, aslanım, haklısın falan de. Ben de benzer sorunlar yaşadım. Gücüme gitmedi mi, gitti elbette. Ama problemsiz evlilik yok ki, problemsiz baba evi de yok. Kör bir adamla sağır bir kadının evliliği en ideal evlilik derler.
Kocanın ailesi ile de sınırlarını çiz. Dünyanın en geniş ülkelerinin bile sınırları var.
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.

Sürekli çocuk gibi azarlaması hiç hoş değil...
Ama benim takıldığım konu küfür vew şiddet...
İnsan nasıl bi bayana özellikle de eşine küfür edebilir?
Bence karşısında kendini küçültme tatlım, boşanmaya razıyım demişsin zaten...
Umarım hatasını anlar ve kaybetme korkusunu yaşar diyeceğim ama malesef can çıkar huy çıkmaz...

eşim askeri personel..ve tedavi konusuna bu yüzden asla yanaşmaz hayatım...zaten mesleği onun egosunu artırıyor ve herkesin ona emredersin diyeceğini sanıyor..hem aslan hem asker,hem de ailesi tuhaf..hangi yönden törpüleyim ben bu adamı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…